Samen aan de slag

SCALE

Voor ondernemers die in 9 maanden, 1:1 met mij, groots willen uitbouwen en niet zitten te wachten op knuffelcoaching, maar vooral weergaloos strategisch aan de slag willen. 

Jij bent een ondernemer die al een hele goede omzet draait, je draait bijvoorbeeld al minimaal 10K omzet per maand. Jouw basisstrategie staat en je draait daar al een goede omzet mee.

Jij hebt al wel het een en ander gezien in de markt. Bijzondere concurrenten, talloze strategieën en de gekke bijbehorende sprongen die in het ondernemerschap veelal worden gemaakt. 

Maar jij neemt geen genoegen met wat er is. Jij bent hier niet gekomen om akkoord te gaan met ‘prima’. Jij wilt impact maken. Het maximale bereiken wat er in zit. Constant blijven groeien en uitdaging opzoeken. 

Jij bent klaar voor meer. 

Je wilt bijvoorbeeld passiever werken. Meer vrijheid inbouwen. Drastisch omzet verhogen met de diensten die je aanbiedt.  (Marketing) automatiseren.

En dat wil je bereiken. Niet met ‘terug naar jezelf gaan’ of jezelf volledig binnenstebuiten moeten keren. Dat hoeft van jou niet zo nodig. 

Jij wilt ijzersterk strategisch aan de slag gaan. Planmatig en doelgericht werken waarbij je exact weet wát je hoé en wanneer moet doen. Tot in detail.

En alleen als je daar aan toe bent, werk ik graag met je samen. 

Over jou.

Jij bent..

Jij wilt onvergelijkbaar ondernemen. Groots worden in je markt en impact maken zonder limiet. 

Niet weer doen wat iedereen doet: met een standaard Instagram account met ‘leuke’ foto’s en informatieve post. Met een gezellig webinar waarin je je aanbod doet. Met constant in de DM moeten zitten om iedereen maar je diensten aan te smeren. 

Dat heb je nu wel gezien. 

Want dat is wat iedereen doet. 

Om flink op te schalen is er meer nodig. Is er iets anders nodig. 

Échte merkonderscheiding.
Een slimmere (automatische) strategie, passend bij jouw behoeften, doelen en bedrijf.
Optimaliseren wat staat, daarvan conversie verhogen en vervolgens maximaal opschalen. 

Doen wat iedereen doet doesn’t cut it anymore. 

Ben je klaar voor onvergelijkbare, maatwerk strategie voor meer impact en vrijheid? Dan kunnen we samen aan de slag. 

 

Jij bent klaar met knuffelcoaching. 

Met ‘in jezelf kruipen’ om problemen op de vissen ‘om te groeien’, waar je vooraf niet eens last van had. 

Jij snapt dat het goed kan werken voor anderen, maar jij bent op zoek naar een andere manier. Een rationele, strategische aanpak. 

Jij wilt groeien met een doelgericht, slim marketing- & salesplan. Waar geen speld tussen te krijgen is. 

Jij wilt groeien met concreet advies, waarbij geen vraagtekens meer over blijven. Tot in detail weten wát je moet doen en hoé je het moet doen.

Jij wilt actiegericht werken om jouw doelen zo snel én slim mogelijk te behalen. 

Opschalen, automatiseren en grootser werken. 

En dit alles, met iemand die ervaring heeft in het vak, je een schop onder je kont kan geven, en je exact kan vertellen wat jij nodig hebt. 

dit is wat ik doe

Sharon en Tim’s omzet is verdubbeld in de 3 maanden na onze kennismaking.

“De ideeën die ze heeft brengen je bedrijf echt naar the next level, dat hadden we zonder haar niet zo kunnen realiseren.

“Voordat we besloten met Tessa te werken zaten we enorm in een tweestrijd, het voelde ‘te hoog gegrepen’. Tessa zag meteen de potentie en dat was confronterend. We zaten zelf heel erg op een tijdplafond, we wisten wel dat er iets moest veranderen want de groei ambities waren er zeker. Alleen hoe, dat was ons niet duidelijk en we kwamen daar zelf niet zo goed uit.

Het fijne aan de coaching is dat ze voor je klaar staat, met goed advies komt, eerlijk is en strategisch meedenkt. De ideeën die ze heeft brengen je bedrijf echt naar next level, dat hadden we zonder haar niet zo kunnen realiseren. Het voelt heel prettig om iemand achter je te hebben staan die in je concept en bedrijf gelooft, en in je kunnen. De eerste maanden is er zoveel ontstaan, ook wijzelf zijn daardoor qua mindset zelfverzekerdheid nog sterker geworden. Ze komt wel altijd echt met dingen waar wij zelf nog niet aan gedacht hadden.
In de eerste 3 maanden na onze kennismaking hebben we al een omzetstijging van meer dan 100% (!), van onze al hogere omzet. En ook nog eens door minder én slimmer te werken. Met duidelijke processen, de huidige klanten nog eens doorgenomen te hebben, betere afspraken te maken. Daarnaast zetten we een tof programma op waarmee we kunnen opschalen. Ik kijk enorm uit om deze plannen werkelijkheid te laten worden komende maanden.”

– Sharon & Tim
Setting Sales

Dit is het enige businesstraject waarin je tot in het kleinste detail strategisch aan de hand wordt genomen in opschalen.

Ellens omzet steeg met 300%.

“Tessa heeft me écht omver geblazen met haar strategische kennis.

“In plaats van het ‘spiegelen’ wat veel coaches inzetten krijg je gewoon duidelijk te horen: dit zou ik anders doen, probeer het eens op deze manier. Naast dat Tessa aangaf wat ik anders zou kunnen doen benoemde ze ook altijd precies waarom. Op deze manier heb ik ontzettend veel geleerd op strategisch niveau. 

Een van de dingen die ik heel graag wilde bereiken was een passief inkomen en het neerzetten van iets wat echt schaalbaar is. Dat is helemaal gelukt. Ik verdien nu passief duizenden euro’s per maand en ga dit verder opschalen. Waar het vorig jaar nog vaak voelde als ‘hopen dat het werkt’ wéét ik nu wat werkt en niet werkt. En dat geeft me ontzettend veel rust.”

– Ellen Bressers

“Voorheen draaiden we 20-25K omzet met 3.2 FTE, nu doen we dat met 1,7 FTE.

“Onze organisatie draait nu veel meer op geautomatiseerde en gestandaardiseerde processen waardoor we minder tijd kwijt zijn aan rompslomp en kunnen focussen op omzet. Om een voorbeeld te geven: voorheen draaiden we 20-25K omzet met 3.2 FTE, nu doen we dat met 1,7 FTE. Nu we een strategie hebben die bij ons past en veel meer geoptimaliseerd is, hebben we weer personeel aangenomen om nu op te schalen. De basis staat nu dermate goed, dat we ook meer winst draaien. 

Tessa stopt niet voordat jij je omzet een beste schop hebt gegeven, wees gerust 😉

– Patrick van der Hoek, De Social Studio

Dit is maatwerk.

Mijn advies is maatwerk, ik bied geen one-size-fits-all oplossing. Als je daar naar op zoek bent, kijk dan even verder.

In mijn advies kijk ik naar wat er bij JOU, jouw ideale klant en jouw bedrijf past. Daarin kies ik voor de sterkste en lucratiefste combinatie.

Dat houdt in dat we kijken naar je business model: kun je het beste (op basis van jouw doelen) massa, high end of hybride gaan werken? 

Maar vooral dat we vervolgens kijken naar de marketing en salesstrategie, die hier het beste op aansluit. Kun je het beste gaan werken met een (automatische) webinar? Met een slimme video sales letter om leads aan te trekken en op te warmen? Zijn kleine eenmalige trainingen passend bij je ideale klant, om vervolgens te upsellen? Moet je vooral via Instagram gaan werken, of is een appointment setter slim voor jouw doelgroep? 

Mijn team en ik hebben ervaring met zo’n beetje iedere denkbare strategie,en we gaan samen werken aan wat voor jou het slimste en lucratiefste is om in te zetten, om je doelen (X2) te behalen. 

Daarnaast kijken we ook uitgebreid naar de basis: hoe kunnen je salesgesprekken nog slimmer? Hoe zorg je ervoor dat je website veel beter converteert? Wat kun je veranderen in je social media en positionering, om veel meer salesgesprekken te genereren?

Ik help je van A tot Z met opzet, optimalisatie en finetuning van strategie. Ik vertel je exact, tot op zinsniveau, wát je moet doen en hoé je het moet doen. Dit alles om zo snel en slim mogelijk jouw doelen te behalen.

Ik ga je geen gouden bergen beloven.

Ik houd van realistische verwachtingen. Het is niet zo dat je door een vingerknip ineens je omzet verdubbelt. Maar ik heb genoeg ervaring om je te vertellen hoe je dit wél doet.

Ondernemers 1:1 begeleid in omzetgroei

Jaar werkzaam als consultant binnen marketing- & bedrijfsstrategie

Ondernemers geholpen in marketing & sales

“Ik vond het heel spannend deze investering te doen, omdat het hoger was dan wat ik eerder in mijn bedrijf had geïnvesteerd. Ik besloot het toch te doen omdat ik zeker wist: dit heb ik nodig, en dit zorgt voor de resultaten waar ik naartoe wil groeien. 

Een van de dingen die ik heel graag wilde bereiken was een passief inkomen en het neerzetten van iets wat echt schaalbaar is. Dat is dus helemaal gelukt. Puur met een van mijn masterclasses verdien ik nu (eigenlijk volledig passief) al een aantal duizend euro per maand en dit ga ik binnenkort weer verder opschalen. Waar het vorig jaar nog vaak voelde als ‘hopen dat het werkt’ wéét ik nu wat werkt en niet werkt. En dat geeft me ontzettend veel rust. Dus naast enorme omzetgroei heb ik vooral bereikt dat ik rust ervaar binnen mijn bedrijf én dat ik het zo heb ingericht dat het volledig bij mij past.

Je hebt me écht omver geblazen met jouw strategische kennis. En wat ik ook ontzettend fijn vond dat was dat je me gewoon daadwerkelijk feedback gaf waar ik meteen iets mee kon. In plaats van het ‘spiegelen’ wat veel coaches inzetten krijg je gewoon duidelijk te horen: dit zou ik anders doen, probeer het eens op deze manier. Op deze manier heb ik ontzettend veel geleerd op strategisch niveau. Want naast dat je aangaf wat ik anders zou kunnen doen benoemde je ook altijd precies waarom! En dat laatste was ook ontzettend waardevol.

Vooral de mogelijkheid om ook tussen de calls door altijd vragen te kunnen stellen en feedback te kunnen vragen. Zodat je echt voelt: ik kan altijd bij je terecht. En uiteraard dus ook de kwaliteit van de feedback. Het was echt iedere keer zo ontzettend waardevol en zorgde ervoor dat ik weer direct door kon.

Ik zou dit traject aanraden aan ondernemers die voelen: er zit meer in, er is meer mogelijk. Maar die zelf vastlopen in de ‘hoe dan?!’. Tessa ziet meteen kansen voor je én vertelt je ook precies hoe je dit succesvol kan doen. Echt concreet advies waar je direct iets mee kan!

Tessa heeft alles uit de kast moeten trekken bij mij. Want ik wist héél duidelijk wat ik allemaal niet wilde… daardoor bleven er niet altijd veel opties over. Maar iedere keer weer kwam Tessa met nieuwe ideeën en mogelijkheden.

Nogmaals: Dankjewel voor allles!!”

Ellen Bressers

Dianne groeide in ongeveer een jaar samenwerken met €270.000 extra omzet.

“In samenwerking met Tessa heb ik ontzettend veel geleerd over automatiseren, optimaliseren en mijn bedrijf opschalen. We hebben een automatische omzetstroom opgezet en gecombineerd met 1:1 werken. Mede door onze samenwerking groeide ik van 180K, naar een 450K omzetjaar.”

– Dianne Bouman

Thomas ging in 2,5 maand samenwerken x10 in omzet.

“Ik ben super dankbaar voor alles. Er is heel veel verandering gebeurd en dat krijg ik ook terug van klanten. Potentiële klanten zeggen bijvoorbeeld ook dat ze zich hélemaal herkennen in de teksten op de website en social media, waardoor ze ook klant worden. Ook de salescalls gaan veel beter dankzij jouw script en tips, dat werkt gewoon super.

Toen ik instapte vond ik het wel spannend of het wel zou werken en of die groei ook in mijn geval behaald zou worden maar het is gewoon gelukt. Dankjewel!”

– Thomas Bryssinck – IQ-design

Scale betekent..

Briljant strategisch advies

En niets minder dan dat. Vanuit mijn ervaring zie ik binnen één oogopslag wat voor jou persoonlijk de best passende, en winstgevende strategie is. Waarbij ik je ook exact vertel waarom.

Begeleiding tot in detail

Ik vertel je niet globaal wat je ‘ongeveer’ zou moeten doen. Ik vertel je tot in detail wát je moet doen en hóe je dit moet doen. Tot zinsniveau aan toe.

Niet per sé hard, maar slim werken

Ik geloof helemaal in ‘niet lullen maar poetsen’. Alleen is niemand gaan ondernemen omdat hij zo graag 60 uur per week zich helemaal naar de gallemiezen werkt. Om dit te realiseren is optimaliseren, automatiseren, passief werken en/of een aanpassing in je business model de sleutel.

Maatwerk

One-size-fits all werkt niet. En waar dit vaak geclaimd wordt, zie ik toch nog te vaak het tegenovergestelde. Dat moet afgelopen zijn. Ik ken alle toepasbare principes, ik heb ze door en door getest en ken de voor- en nadelen. Dit nemen we mee in ons advies voor jou. 

Resultaatgericht werken

Uiteindelijk zijn we hier beide niet voor de gezelligheid. Ik wil dat je resultaat behaalt. Of dat nu is in omzet of in vrijheid & rust. We gaan aan de slag om jouw doelen te behalen. 

Zelfstandig groeien

Ik wil dat je het zelf leert en doet. Niet dat je je succes aan iemand anders te danken hebt. Daarom geef ik je alles wat je nodig hebt om te groeien, maar leid ik je ook op om een sterke zelfstandige ondernemer te worden.

De stijlste leercurve die je kunt ervaren

Dit is niet iets wat ik zelf heb bedacht: dit krijgen mijn team en ik keer op keer terug van onze klanten. Ik vertel je namelijk niet domweg wat je moet doen, om het uit te voeren. Ik leer je alles van het vak marketing & sales, zodat je de principes leert begrijpen, om zo ook na onze samenwerking resultaat te behalen. 

Dit zeggen anderen over Tessa

“Ik wist dat ik op een gegeven moment wilde investeren in een business coach. Ik had de eerste 3 jaar binnen mijn bedrijf (bijna) alles alleen gedaan en ik voelde dat het een goed moment was om op te schalen en mijn bedrijf goed onder de loep te nemen samen met iemand die veel ervaring en kennis heeft. Eerst dacht ik dat Tessa misschien niet helemaal een goede match zou zijn, omdat ik (voor zover ik uit haar Instagram kon halen) anders ben haar in het ondernemen. Ik doe veel op gevoel, geloof in manifesteren en had niet echt een duidelijke strategie. Uiteindelijk bleek het JUIST een hele goede beslissing te zijn omdat Tessa uitblinkt in alles waar ik dus minder goed in ben.

Ik merkte dat ik vastliep binnen mijn bedrijf, opgeslokt werd door dagelijkse bezigheden en een beetje aan mijn plafond zat qua tijd en dus ook qua omzet. Ik wilde weer meer vrijheid ervaren, maar qua omzet wel opschalen. 

Tessa kijkt echt naar wat prioriteit heeft en voor die diensten hebben we een sterke strategie uitgewerkt. Tessa heeft een fijne en snelle communicatie en is altijd to the point. Geen vage info of feedback, maar hele duidelijke punten waar je direct mee aan de slag kunt. De teksten van mijn website waren echt vreselijk amateuristisch als ik kijk naar hoe de nieuwe teksten geworden zijn door alle feedback van Tessa. Zo blij me!! Ook heb ik op haar aanraden een volledige rebranding gedaan en dat was precies wat mijn bedrijf nodig had om next level te gaan. Mijn marketing converteert veel beter en ik heb het gevoel dat mijn bedrijf nu veel meer staat en de juiste klanten aantrekt. Als kers op de taart heb ik nog de twee live dagen mogen meemaken. Heel bijzonder om met zoveel gelijkgestemde ondernemers bij elkaar te zijn en echt een shift te maken. Ik zou een traject met Tessa iedere ondernemer aanraden. Het is echt heel fijn en helpend als iemand met zoveel kennis en ervaring over je schouder meekijkt en je richting geeft. Bedankt voor alles Tessa!”

Rianne Moerdijk - BeautyClick

“Ik volgde Tessa al een enorme tijd op Instagram (dit was ongeveer toen ik mijn bedrijf halfjaar jaar had). Toen was het sowieso niet de juiste tijd, maar deelde Tessa wel goeie tips. 

Toen Tessa haar bedrijf opnieuw positioneerde vond ik haar stijl niet alleen badass, maar was ik ook toe aan gewoon een frisse wind. Meer groei. Een schaalbare strategie. Ik wilde gewoon een bureau bouwen dat ertoe deed. Ik besefte dat me dat alleen gewoon niet lukte (al helemaal niet in het tijdsbestek ik dat wilde). Daarnaast had ik ook gewoon veel hoofdpijndossiers als klanten, draaide ik niet megaveel winst en had ik niet op en top personeel om me heen.

Ik twijfelde over de investering, die vond ik destijds flink. Maar ik wist dat ik qua kennis het moest doen, iemand extern inhuren. En toen ik ook berekend had voor mezelf dat ik het makkelijk op kon hoesten, heb ik het gewoon gedaan.

Allereerst heeft werken met Tessa me een scherpere visie opgeleverd over mijn vak en specialisatie + hoe ik mijn bedrijf wil runnen. Mijn visie en daarbij passende mindset (dat laatste automatisch) is nu beter op elkaar afgestemd zodat ik in de basis als persoon beter personeel en betere klanten aantrek.

Daarnaast heeft het ons strategisch gezien veel nieuw “voer” gegeven. Onze marketingstrategie staat sterk, we weten welke funnels wel en vooral ook niet werken en weten welke kant we op willen met ons bedrijf (mijn bedrijf).

We hebben onze strategie aangepast en heel veel intern geoptimaliseerd, wat ons in de toekomst echt tonnen meer gaat leveren/gaat besparen. 


Onze organisatie draait nu veel meer op geautomatiseerde en gestandaardiseerde processen waardoor we minder tijd kwijt zijn aan rompslomp en kunnen focussen op omzet. Om een voorbeeld te geven: voorheen draaiden we 20-25K omzet met 3.2 FTE, nu doen we dat met 1,7 FTE. Nu we een strategie hebben die bij ons past en veel meer geoptimaliseerd is, hebben we weer personeel aangenomen om nu op te schalen. De basis staat nu dermate goed, dat we ook meer winst draaien.

Daarnaast heeft de samenwerking met Tessa me ook een nieuw bedrijf gebracht die ik zelf in 2,5 maand ijzersterk uit de grond geknald heb. Samen met Tessa bedachten we een nieuw verdienmodel die mij als persoon gelukkiger maakt.

Ik vond de live dagen en 1:1 sessies het allerfijnste. Hier haal je het meeste uit. Vooral de balans tussen de twee is belangrijk. Aan de ene kant strategisch sparren met Tessa als tactisch sparren met andere ondernemers in het programma.

Ik zou SCALE aanraden, MITS je klaar bent voor verandering en strategisch werken. Je hoeft niet te verwachten dat je investering er ‘zomaar’ in 1 maand uit is (ook al kan het wel kijkende naar andere ondernemers in dit programma), maar je moet vooral een schaalbaar bedrijf willen bouwen dat zo goed draait dat je uiteindelijk weer tegen een bepaald plafond klapt 😉

Tessa stopt niet voordat jij je omzet een beste schop hebt gegeven, wees gerust ;)” 

Patrick van der Hoek

De Social Studio

Michelle ging X 5 in omzet.

Luister hier haar verhaal.

         scale is voor jou wanneer jij…

Een dienstverlener bent die op dit moment een omzet van minimaal 60K per jaar draait en door wilt groeien naar 10K tot 50K maanden. 

 

Je op zoek bent naar een mentor die je betrokken en persoonlijk begeleidt. Het stadium van eindeloze online modules en DIY coaching ben jij inmiddels voorbij. 

Je doel- en actiegericht strategisch aan de slag wilt. Wanneer jij echt alleen aan mindset en intuïtieve strategie wilt werken, zijn er andere coaches om mee aan de slag te gaan.

“Tessa is de allerbeste coach die je maar kan krijgen.

“Ze helpt je met alles. Ze is heel doelgericht, levert echt mega veel waarde, kennis en kwaliteit, hakt knopen door. En is heel eerlijk, en dat is ook echt wat ik waardeer aan een coach. Een coach die zegt waar het op staat, je inzichten geeft die niet altijd leuk zijn of juist heel spannend, een coach die je de juiste handvaten geeft en waar je bedrijf gegarandeerd van gaat groeien.

Ik raad iedereen aan om met Tessa te gaan werken. Ze is gewoon de allerbeste coach die je maar kan krijgen. De investering is er niks bij voor de waarde die Tessa levert. “

– Linda de Jong

hi, ik ben Tessa. Business consultant & strateeg.

Ik heb letterlijk voor het vak ‘ondernemen’, met de specialisatie marketing, gestudeerd. Vervolgens een tijd lang zowel miljoenenbedrijven áls kleinere ondernemers geadviseerd in marketing & strategie, en deze strategie ook uitvoerde. 

Ik startte met mijn eigen bedrijf en groeide binnen een halfjaar van €0 naar een omzet en winst van consistent meer dan €20.000 per maand. 

En dit was leuk. Maar lang niet genoeg voor mij. 

Ik wilde meer. Ik was hongerig. Ik wilde doorgroeien en mezelf constant blijven uitdagen alles er uit te halen wat er in zit. Anderen op de allerbeste manier helpen, en tegelijkertijd daarmee mijn droomleven kunnen leiden. 

Inmiddels adviseer ik zelfstandig al drie jaar lang zelfstandige kennisondernemers op het gebied van marketing & sales. In drie jaar tijd heb ik honderden ondernemers mogen helpen met marketing en sales, zowel in mijn masterclasses als intensieve begeleidingstrajecten. 

Daarbij ben ik niet van knuffelcoaching, ‘go with the flow’ en laid back ‘intuïtief ondernemen’. Het zal vast werken voor sommigen, maar ik geloof er niet in. Ik geloof in persoonlijk passend, rationeel strategisch ondernemen. Weloverwogen stappen zetten op basis van ervaring en best practices. Vooral gaan DOEN om resultaat te zien. In concreet advies, in plaats van steeds coachende vragen stellen (om alleen maar meer vragen boven te doen komen). 

 

Want door te doen, ga je pas resultaat zien. En door het doen te combineren met bewezen strategieën die op maat, persoonlijk bij jouw bedrijf passen, vind je succes voor jouw bedrijf. Gegarandeerd, keer op keer weer. Want: je laat niks aan toeval over. 

Ik heb iedere denkbare strategie wel getest, geoptimaliseerd en opgeschaald: zelf, of met mijn klanten. Van verschillende business modellen tot aan uiteenlopende marketingstrategieën: ik heb het gedaan. Low end, high end of hybride positioneren. Werken met webinars, enorme mailinglijsten en masterclasses. Maar ook de kracht van Google gebruiken door SEO, SEA en affiliates. Waarbij het altijd zo is dat social media, ijzersterke websiteteksten en een slimme positionering aan de basis lagen. 

Keer op keer vond ik de succesformule. Voor mij, maar ook voor mijn klanten. Om door te schalen naar omzetten van 40, 50K of zelfs een ton per maand, vanuit rust en vrijheid. 

Want ik weet inmiddels: alles is mogelijk. Er is simpelweg geen plafond wat niet te doorbreken is. Zolang je maar op de juiste momenten, de slimste strategische stappen neemt.

Killer coach & loved every moment of it

“Ik koos voor Business coaching met Tessa omdat ik al fan was van haar no-nonsense aanpak. Ze is heerlijk nuchter & dat kan ik soms gebruiken als ik door emoties keuzes maak, die niet altijd de beste uitkomst bieden.

Ze begeleidde me tijdens een kanteljaar, waarin er in mijn privé leven veel speelde, waardoor ik soms de balans met het ondernemen kwijt leek te zijn. Daarin was ze een anker, waarmee ik voeling behield met wat er nodig was voor mij om toch te groeien en ruimte te geven aan mijn onderneming.

Tessa is een ‘rechtvaardige rechter’, ze neemt je smoesjes & bullshit niet, maar zal je altijd helpen als de emoties hoog zitten & er iets speelt dat aangepakt moet worden.

Killer coach & loved every moment of it.”

– Beau Bergmans

What’s in it for you.

Dit ontvang je

9 maanden 1:1 samen aan de slag

1:1 Live of online kick-off met Tessa

Om direct goed van start te gaan. Hierin bespreken we direct je doelen en gaan we aan de slag met jouw niche, doelgroep, positionering en de basisinrichting van jouw strategie.

1:1 Maandelijks strategische sessies met tessa

Om steeds het actieplan van de komende 30 dagen te bespreken én inhoudelijk te bespreken hoe je de actiepunten strategisch het beste uit kunt voeren

Deze sessies zijn iets langer zodat er ook ruimte is om stukken samen door te nemen: wil je feedback op bijvoorbeeld je websitepagina of teksten? Dan nemen we dit samen door.

What's App support

Je kunt mij en mijn teamlid Janice dagelijks appen voor al je vragen. Wil je dat we eens meekijken of heb je een marketingtechnische vraag? Alles mag je delen. Ikzelf ben samen met Janice dagelijks aanwezig om je constant van het beste advies te voorzien zodat je diréct verder kan. 

Toegang tot de online kennisbank

Al mijn kennis heb ik gestopt in mijn online leeromgeving. Hierin leer je álles over het bouwen van een succesvol bedrijf. Van slim positioneren en verkopende salespages schrijven, tot aan converterende webinars en slimme advertenties. Ik deel persoonlijk alle winnende strategieën met je. .

Tessa heeft een enorm talent voor strategie en heeft het vermogen om direct tot de kern van een probleem te komen.

“Tessa heeft een enorm talent voor strategie en heeft het vermogen om direct tot de kern van een probleem te komen. Zo kan je zelf weken rondlopen met een probleem en weet Tessa binnen no-time de juiste vraag te stellen en een passend antwoord te formuleren. Na onze sessies heb ik altijd kantjes volgeschreven waar ik dan weer een maand mee door kon. Ook Tessa’s enthousiaste houding is aanstekelijk: ze weet altijd en overal kansen te spotten..”

– Nora Gosselink, In de Sterren

Dit is wat er kan gebeuren: Eind juli startte onze samenwerking:

“Tessa is een top business coach. Ze heeft mega veel kennis en kunde.

“Tessa is een top business coach. Ze heeft mega veel kennis en kunde. Ook heeft ze veel passie voor haar vak en is ze puur en eerlijk.

Tessa deelt mega veel waarde in haar coachingstraject en ze is zeer betrokken. Ook is ze een snelle en creatieve denker en haar adviezen zijn spot on. Ik raad dan ook iedereen Tessa aan die op zoek is naar een next level business coach.”

– Cigdem Erkci

Ben jij klaar voor de volgende stap? 

Zo niet: je kunt nu nog terug. 

Maar als je tot hier bent gekomen weet ik: jij wilt niet langer aankloten met wat je op dit moment doet. Jij wilt verandering, en niet te zuinig. Je hebt grootse dromen en doelen, en wilt deze waar gaan maken, maar hier niet 5 jaar over moeten doen. 

En daarvoor zit je op de juiste plek. 

Ik  ga graag met je in gesprek om je te vertellen waar jouw kansen liggen. 

 

Binnen 30 minuten weet jij concreet welke kansen je moet pakken om jouw doelen te behalen. Ik wind er geen doekjes om en houden niks voor je achter. We bespreken waar je staat, waar je naartoe wilt groeien, en wat je er voor nodig hebt om hier te komen. Ook bespreken we of ik de juiste partij ben om je hierbij te helpen.

In dit traject werk ik maar met een beperkte groep ondernemers, om de beste begeleiding mogelijk te kunnen maken. Daardoor ben ik niet zuinig om het je te vertellen wanneer ik geloof dat we niet de perfecte match zijn. Deze sessie is natuurlijk 100% vrijblijvend.


Let op: Deze sessie is 100% vrijblijvend, maar niet voor iedereen geschikt.

Deze sessie is voor ondernemers die:

✓ Al een omzet draaien van minimaal €75.000 per jaar of €6.500 per maand
✓ Ambitieus, actie- en doelgericht zijn
✓ Vooral strategisch aan de slag willen

 

Veelgestelde vragen

Waar krijg ik hulp bij?

Alles wat je nodig hebt om je doelen te behalen.

Ik ben een strategische coach, waarin ik ik het persoonlijke alleen meepak wanneer dit echt nodig is. Dit houdt in dat ik je echt help op alles op het gebied van bedrijfsvoering, marketing & sales: van webinars geven en ijzersterke funnels opzetten tot aan contentstrategie, positionering, en salesgesprekken voeren. Hierbij ontwikkelen we echter een strategie die voor JOU en JOUW bedrijf werkt: we volgen geen standaard one size fits all strategie. Wanneer je hiernaar op zoek bent, kun je beter verder zoeken.

Je krijgt hulp bij de exacte invulling van je marketing: ik vertel je exact wat je moet doen en hoe je het moet doen, tot in detail. Ik vertel je bijvoorbeeld exact welke zinnen je moet toevoegen, welke indeling of volgorde het beste werkt, en welke onderwerpen je moet pakken.

Elementen waar we onder andere in jouw bedrijf mee aan de slag kunnen gaan zijn een strategisch aanbod formuleren, onderscheidende positionering, converterende salespagina’s schrijven, ijzersterke marketingstrategieën (webinars, funnels, podcasten, werken met een leadlijst e.d.), strategische content, converterende salesgesprekken, en nog veel meer.

 

Hoe persoonlijk is het traject?

Het traject is 1:1 met mij, daarnaast heb je What’s App support van mijn team dat exact op de hoogte is van jouw stappen en strategie. Daarbij kun je alles vragen, bespreken of tussendoor even sparren als je dit prettig vindt.

Ik begeleid maar een kleine groep ondernemers 1:1 om de beste begeleiding en betrokkenheid te kunnen bieden. We zijn er voor je tijdens de complete weg, en staan voor betrokken begeleiding.

Hoe ziet het traject er praktisch gezien uit?

Het traject bevat betrokken 1-op-1 coaching. Dat houdt in dat je een kick-off aan het begin van het traject én maandelijkse sessies met mij hebt om echt de diepte in te gaan op jouw vraagstuk en de strategie die we hanteren, en je ons tussendoor altijd kunt What’sAppen als je vragen hebt of iets tussendoor wilt bespreken. Hier zit geen limiet op, en we willen je ook echt vragen hier goed gebruik van te maken. 

Ook bevat dit traject een live tweedaagse waarbij we de verdieping nog eens extra opzoeken. Deze live tweedaagse is compleet verzorgd met overnachting, ontbijt en diner.

Daarnaast kun je tijdens dit traject altijd inloggen op de online kennisbank als je de verdieping op wilt zoeken binnen online marketing en strategie. 

Alle ins- en outs van het traject deel ik met je wanneer we elkaar spreken en ik denk dat dit traject goed bij je past.

Is er een betalingsregeling mogelijk?

Ja. Je kunt kiezen voor maandelijkse termijnen binnen dit traject.