Referenties

Want ik kan het je allemaal wel vertellen, maar dat zegt nog niets.

Dit zeggen anderen over mij. 

Zullen we eens bellen?

Benieuwd naar mij en of ik je verder kan helpen? Laten we eens bellen.

Killer coach & loved every moment of it

“Ik koos voor Business coaching met Tessa omdat ik al fan was van haar no-nonsense aanpak. Ze is heerlijk nuchter & dat kan ik soms gebruiken als ik door emoties keuzes maak, die niet altijd de beste uitkomst bieden.

Ze begeleidde me tijdens een kanteljaar, waarin er in mijn privé leven veel speelde, waardoor ik soms de balans met het ondernemen kwijt leek te zijn. Daarin was ze een anker, waarmee ik voeling behield met wat er nodig was voor mij om toch te groeien en ruimte te geven aan mijn onderneming.

Tessa is een ‘rechtvaardige rechter’, ze neemt je smoesjes & bullshit niet, maar zal je altijd helpen als de emoties hoog zitten & er iets speelt dat aangepakt moet worden.

Killer coach & loved every moment of it.”

– Beau Bergmans

“Tessa is de allerbeste coach die je maar kan krijgen.

“Ze helpt je met alles. Ze is heel doelgericht, levert echt mega veel waarde, kennis en kwaliteit, hakt knopen door. En is heel eerlijk, en dat is ook echt wat ik waardeer aan een coach. Een coach die zegt waar het op staat, je inzichten geeft die niet altijd leuk zijn of juist heel spannend, een coach die je de juiste handvaten geeft en waar je bedrijf gegarandeerd van gaat groeien.

Ik raad iedereen aan om met Tessa te gaan werken. Ze is gewoon de allerbeste coach die je maar kan krijgen. De investering is er niks bij voor de waarde die Tessa levert. “

– Linda de Jong

“Na de eerste maand van het traject had ik deze investering al dubbel terugverdiend!

“Ik verdien nu het dubbele van wat ik voor het traject verdiende én ik maak minder lange dagen! Wat het traject mij heeft opgeleverd? Een groei in mijn onderneming en misschien voor mij nog wel belangrijker, een enorme persoonlijke groei. Meer zelfvertrouwen, meer tijd over en door dat alles veel meer plezier in mijn werk.”

– Eva van der Vies

“Mijn omzet is vertienvoudigd

Ik vond de investering spannend (verdien ik het wel terug?) maar ik besloot de sprong in het diepe te nemen. Mijn omzet is vertienvoudigd. Ik had in no-time de investering terugverdiend en haal nu een fulltime inkomen uit mijn bedrijf.

– Kim Snip

“In de 3 maanden met Tessa heb ik meer geleerd dan op heel mijn HBO Marketing opleiding

“Tessa legt super duidelijk uit, denkt goed mee en komt met slimme suggesties. Zonder de hulp van Tessa wat ik nooit gekomen waar ik nu ben. Ik zou haar trajecten dan ook aan iedere ondernemer aanraden.”

– Sifra Mol

“Dankzij Tessa steeg mijn omzet met meer dan 200%

Ik heb ontzettend veel van Tessa geleerd op het gebied van online marketing. Waar ik eerst heel onzeker over was, doe ik nu zonder twijfel. Mijn omzet is gestegen met meer dan 200%, een verdriedubbeling van omzet. Dat had ik 3 maanden geleden nog niet durven dromen!

– Iris Treffers

Voordat ik startte met een traject bij Tessa, liep ik een beetje vast met mijn onderneming. De klanten waren er, dus dat ging goed. Alleen werkte ik hele lange dagen, wat ik onderaan de streep niet helemaal terugzag. Het efficiënt inplannen van mijn taken lukte me niet en daarnaast viel er financieel ook een hoop te winnen. 

Ik volgde Tessa al op Instagram en had al vaker naar haar traject gekeken. In eerste instantie was de investering voor mij een drempel, wat de reden was om het een tijd af te houden. Tot er een moment kwam dat ik mezelf echt aan het overwerken was en dacht; wanneer ik op deze manier door ga verandert er niks. En ik kon echt wel wat hulp gebruiken! Dus ik heb de knoop doorgehakt en ben toch gestart. En dat was het helemaal waard. Na de eerste maand van het traject had ik deze investering al dubbel terugverdiend!

Ik vond het super spannend, maar na de eerste kick-off had ik er al vertrouwen in dat ik de goede keuze had gemaakt. Ten eerste is Tessa een heel fijn en sociaal persoon, waardoor het praten natuurlijk al makkelijker gaat. Tessa maakte samen met mij alle prioriteiten en stappen concreet. 

Mijn prioriteiten waren een efficiëntere planning en het financieel beter op een rijtje krijgen. Ik verdien nu het dubbele van wat ik voor het traject verdiende én ik maak minder lange dagen! Je kan dus wel zeggen dat mijn prioriteiten in ieder geval gelukt zijn. Zelf vind ik het nog bizar wat voor sprongen ik gemaakt heb in die maanden tijd, voor mij een enorme winst. 

Wat het traject mij heeft opgeleverd? Een groei in mijn onderneming en misschien voor mij nog wel belangrijker, een enorme persoonlijke groei. Meer zelfvertrouwen, meer tijd over en door dat alles veel meer plezier in mijn werk. Ik zou een traject bij Tessa dan ook zeker aanraden!

Eva van der Vies

Ik was zelf nog nooit ‘echt’ bezig geweest met het stuk marketing & sales in mijn onderneming. Het was voor mij een gedeelte waar ik niet veel vanaf wist en waar nog een hoop te leren viel. Ik vond de investering spannend (verdien ik het wel terug?) maar ik besloot de sprong in het diepe te nemen en er voor te gaan, want ik had er vertrouwen in dat Tessa mij kon helpen!

Tijdens het Groei Traject heb ik ontzettend veel van Tessa geleerd en heel veel dingen toe kunnen passen in mijn onderneming! Dingen die ik anders nooit had geweten of gedaan. Zo hebben we mijn aanbod aangepast, mijn website volledig onder handen genomen, een instagram strategie toegepast, een e-book gemaakt met bijbehorende funnel en gewerkt aan mijn SEO.

De kick-off en 1:1 sessies waren voor mij heel waardevol. Ook geeft Tessa tussendoor goede feedback op datgene waar je mee bezig bent. Concrete feedback waar je echt verder mee kunt! In de academy is ook veel informatie te vinden over verschillende onderwerpen, dus fijn om ook zelf lekker aan de slag te kunnen tussen de sessies door.

Mede dankzij dit traject haal ik nu veel meer klanten uit mijn marketingstrategie en is mijn omzet de afgelopen 3 maanden vertienvoudigd in vergelijking met het jaar ervoor, bizar! Dankjewel voor alles Tessa! 

Kim Snip

Ik ben met Tessa aan de slag gegaan omdat ik me meer wilde specialiseren in online marketing en meer zekerheid wilde qua inkomen. Ik heb ontzettend veel van Tessa geleerd op het gebied van online marketing. Het is heel anders dan dat je een online training volgt. Ik kon alles vragen waar ik tegenaan liep. En waar ik eerst heel onzeker over was, doe ik nu zonder twijfel.

Ik heb enorm veel gehad aan het traject. Qua online marketing hebben we enorme stappen gezet en daarnaast is mijn expertise zoveel duidelijker geworden. Ik weet nu zoveel meer over online marketing en hoe ik dit in kan zetten.

Wat ook een enorm verschil is, is dat mijn omzet ontzettend is gestegen. Tijdens de kick-off sessie waar we mee zijn begonnen hebben we doelen bepaalt. Welke omzet wil je halen vroeg Tessa.Ik antwoordde daarop en aan het einde van het traject zat ik daar zelfs boven. Ik heb met dit traject uiteindelijk mijn omzet verdriedubbeld. Dat had ik 3 maanden geleden nog niet durven dromen!

Ik zou de trajecten van Tessa echt aanbevelen als je een sterke online strategie neer wilt zetten en meer wil leren op het gebied van online marketing. Daarnaast kun je Tessa altijd om hulp vragen. Als ik ergens tegenaan liep, kon ik haar een berichtje sturen en dan kreeg ik snel antwoord, maar ook als ik een succes behaalde deelde ik dat met haar. Tessa is heel betrokken bij de groei die je door gaat maken. Want dat is 1 ding wat zeker is, als je met Tessa gaat samenwerken dan ga je groeien! Ik ben heel dankbaar met waar ik nu sta met mijn bedrijf. Dank je wel Tessa voor al jouw hulp en adviezen, anders was ik nooit gekomen waar ik nu sta!

Iris Treffers

Voordat ik het traject startte bij Tessa liep ik een beetje vast. Ik dacht dat ik alles deed wat je moest doen als ondernemer, maar toch haalde ik niet genoeg klanten binnen. Ik wist dat het anders moest, maar ik wist dat ik hulp nodig had om te komen waar ik wilde zijn.

Ik vond het traject een grote investering, omdat ik nog niet veel had verdiend met mijn bedrijf. Maar ik weet: alleen door te investeren kun je groeien. Na een call met Tessa wist ik dat een traject bij haar voor mij de juiste stap was.

In de 3 maanden van het traject heb ik meer geleerd dan op heel mijn HBO Marketing opleiding. Tessa legt super duidelijk uit, denkt goed mee en komt met slimme suggesties. Wat je leert kun je gelijk toepassen in de praktijk, waardoor je nóg meer kunt groeien dan je denkt. Ontzettend waardevol.

We hebben mijn hele aanbod omgegooid en ik ben zelfs een andere weg ingeslagen; van allround online marketeer naar Online Marketing Coach. Een weg die nog beter bij mij past en ik ontzettend tof vind. In 3 maanden hebben we ontzettend veel kunnen doen: We hebben mijn website geoptimaliseerd, converterende salespagina’s gemaakt, gewerkt aan een sterke social media strategie, gekeken naar het optimaliseren van verkoopgesprekken en het inzetten van een funnel. Tessa ging net zo snel als ik wilde, en dat hielp me om snel stappen te zetten. 
Zonder de hulp van Tessa was ik nooit gekomen waar ik nu ben. Ik zou haar trajecten dan ook aan alle ondernemers aanraden!

 

Sifra Mol

En dit zeggen anderen over het Online Kickstart Traject:

Mijn grootste fout toen ik Tessa leerde kennen was dat je haar nooit maar dan ook nooit moet onderschatten. Deze dame heeft zo enorm veel kennis op het gebied van online marketing en het bouwen van een succesvol bedrijf dat véél ‘gerenommeerde’ trainingen en business coaches er echt niet aan kunnen tippen.

Daarnaast biedt ze een frisse, jonge, eenvoudige, heldere kijk op het ondernemerschap, de online wereld en sociale media. Zelf heb ik sinds het begin van mijn ondernemerschap een coach en heb ik inmiddels op een aantal verschillende gebieden – zoals het bouwen van een business, video, money mindset, strategie en sales – online trainingen gevolgd. En deze training was voor mij zelf nog ontzettend waardevol. Tessa tipt niet alleen aan coaches zoals Veronique Prins of Zarayda Groenhart, maar zeker met haar jonge, directe, concrete, no-nonsense insteek en mega bak aan kennis, maakt ze online marketing juist voor de nieuwe generatie ondernemers extreem toegankelijk.

Persoonlijk, zeker als je net begint met ondernemen én gelijk mega stappen wilt maken in jouw strategie en online marketing, is het Online Kickstart Traject echt de allerbeste investering die je voor het perfecte (online) fundament voor jouw business kan doen.

Sanne Pulles

Sanne Pulles Boudoir Fotografie

Mijn hoofd zat vol met 1001 ideeën alleen waar te beginnen?! Met het Online Kickstart Traject van Tessa doorloop je op een logische wijze alle nodige stappen om een sterke strategie voor je business neer te zetten. De verschillende modules zijn logisch opgebouwd zodat je stapsgewijs je business bouwt. Het geeft je structuur zodat je niet van hot naar her rent, maar precies met de juiste dingen bezig bent

De kennis die Tessa deelt is super waardevol en tot in de details uitgewerkt. Super duidelijk en fijn! De bijkomende opdrachten zijn erg praktisch waardoor je niet alleen de kennis leest, maar ook weet hoe je dit exact toe moet passen. Je blijft niet achter met de vraag ‘en nu?’, maar weet precies wat je moet doen.

Als eigenwijze ondernemers zijn we vaak geneigd het eerst zelf te proberen. Echter geloof ik sterk in het gegeven ‘schoenmaker, blijf bij je leest’. Iedereen heeft zo z’n eigen expertise en de kracht is juist om ‘gebruik’ van elkaar te maken. Ik ben zelf al jaren ondernemer maar ik heb uit dit traject echt enorm veel waarde gehaald. Tessa is retegoed in online marketing en dit brengt je bedrijf echt naar een volgend niveau.

Tessa is concreet, direct, super enthousiast en een echte vakexpert met een no-nonsense mentaliteit! En die expertisse heeft ze gebundeld in dit traject. Wanneer je jouw strategie direct ijzersterk in wilt zetten is dit traject als startende ondernemer echt een must.

Annick Hilarius

Business Coach