Referenties

Want ik kan het je allemaal wel vertellen, maar dat zegt nog niets.

Dit zeggen anderen over mij. 

Voordat ik startte met het Groei Traject bij Tessa, liep ik een beetje vast met mijn onderneming. De klanten waren er, dus dat ging goed. Alleen werkte ik hele lange dagen, wat ik onderaan de streep niet helemaal terugzag. Het efficiënt inplannen van mijn taken lukte me niet en daarnaast viel er financieel ook een hoop te winnen. 

Ik volgde Tessa al op Instagram en had al vaker naar haar traject gekeken. In eerste instantie was de investering voor mij een drempel, wat de reden was om het een tijd af te houden. Tot er een moment kwam dat ik mezelf echt aan het overwerken was en dacht; wanneer ik op deze manier door ga verandert er niks. En ik kon echt wel wat hulp gebruiken! Dus ik heb de knoop doorgehakt en ben toch gestart. En dat was het helemaal waard. Na de eerste maand van het traject had ik deze investering al dubbel terugverdiend!

Ik vond het super spannend, maar na de eerste kick-off had ik er al vertrouwen in dat ik de goede keuze had gemaakt. Ten eerste is Tessa een heel fijn en sociaal persoon, waardoor het praten natuurlijk al makkelijker gaat. Tessa maakte samen met mij alle prioriteiten en stappen concreet. 

Mijn prioriteiten waren een efficiëntere planning en het financieel beter op een rijtje krijgen. Ik verdien nu het dubbele van wat ik voor het traject verdiende én ik maak minder lange dagen! Je kan dus wel zeggen dat mijn prioriteiten in ieder geval gelukt zijn. Zelf vind ik het nog bizar wat voor sprongen ik gemaakt heb in die 3 maanden tijd, voor mij een enorme winst. 

Wat het traject mij heeft opgeleverd? Een groei in mijn onderneming en misschien voor mij nog wel belangrijker, een enorme persoonlijke groei. Meer zelfvertrouwen, meer tijd over en door dat alles veel meer plezier in mijn werk. Ik zou een traject bij Tessa dan ook zeker aanraden!

Eva van der Vies

Evalution

Ik was zelf nog nooit ‘echt’ bezig geweest met het stuk marketing & sales in mijn onderneming. Het was voor mij een gedeelte waar ik niet veel vanaf wist en waar nog een hoop te leren viel. Ik vond de investering spannend (verdien ik het wel terug?) maar ik besloot de sprong in het diepe te nemen en er voor te gaan, want ik had er vertrouwen in dat Tessa mij kon helpen! 

Tijdens het Groei Traject heb ik ontzettend veel van Tessa geleerd en heel veel dingen toe kunnen passen in mijn onderneming! Dingen die ik anders nooit had geweten of gedaan. Zo hebben we mijn aanbod aangepast, mijn website volledig onder handen genomen, een instagram strategie toegepast, een e-book gemaakt met bijbehorende funnel en gewerkt aan mijn SEO.

De kick-off en 1:1 sessies waren voor mij heel waardevol. Ook geeft Tessa tussendoor goede feedback op datgene waar je mee bezig bent. Concrete feedback waar je echt verder mee kunt! In de academy is ook veel informatie te vinden over verschillende onderwerpen, dus fijn om ook zelf lekker aan de slag te kunnen tussen de sessies door. 

Mede dankzij dit traject haal ik nu veel meer klanten uit mijn marketingstrategie en is mijn omzet de afgelopen 3 maanden vertienvoudigd in vergelijking met het jaar ervoor, bizar! Ik haal er nu een fulltime inkomen uit! Dankjewel voor alles Tessa! 

Kim Snip

Kim Snip Fotografie

Ik ben met Tessa aan de slag gegaan omdat ik me meer wilde specialiseren in online marketing en meer zekerheid wilde qua inkomen. Ik heb ontzettend veel van Tessa geleerd op het gebied van online marketing. Het is heel anders dan dat je een online training volgt. Ik kon alles vragen waar ik tegenaan liep. En waar ik eerst heel onzeker over was, doe ik nu zonder twijfel.

Ik heb enorm veel gehad aan het traject. Ten eerste is een heel groot verschil mijn website. Daar zijn we als eerste mee aan de slag gegaan. Mijn website is inhoudelijk, en qua huisstijl helemaal veranderd. Daarnaast is mijn expertise zoveel duidelijker geworden. Ik weet nu zoveel meer over online marketing en hoe ik dit in kan zetten.

Wat ook een enorm verschil is, is dat mijn omzet ontzettend is gestegen. Tijdens de kick-off sessie waar we mee zijn begonnen hebben we doelen bepaalt. Welke omzet wil je halen vroeg Tessa. Ik zei heel voorzichtig dat ik het liefst 3000 euro vaste maandelijkse omzet zou willen halen. Aan het einde van het Groei Traject zat ik daar zelfs boven. Ik heb met dit traject uiteindelijk mijn omzet verdriedubbeld. Dat had ik 3 maanden geleden nog niet durven dromen!

Ik zou het Groei Traject van Tessa echt aanbevelen als je een sterke online strategie neer wilt zetten en meer wil leren op het gebied van online marketing. Daarnaast kun je Tessa altijd om hulp vragen. Als ik ergens tegenaan liep, kon ik haar een berichtje sturen en dan kreeg ik snel antwoord, maar ook als ik een succes behaalde deelde ik dat met haar. Tessa is heel betrokken bij de groei die je door gaat maken. Want dat is 1 ding wat zeker is, als je met Tessa gaat samenwerken dan ga je groeien! Ik ben heel dankbaar met waar ik nu sta met mijn bedrijf. Dank je wel Tessa voor al jouw hulp en adviezen, anders was ik nooit gekomen waar ik nu sta!

Iris Treffers

Irisworks4you

Ik was een jaar bezig met mijn webshop healthygranola.nl maar er kwam naar mijn idee niet genoeg uit en ik was bang om geld te investeren omdat ik niet goed wist waarin in moest investeren zodat dit ook weer geld zou gaan opbrengen. Als eigen ondernemer was ik vooral druk bezig met mijn producten en de webshop, maar niet in hoe ik het beste mijn klanten kon aantrekken.

Ik volgde Tessa al een tijdje en vond dat zij veel waardevolle informatie en tips deelde met haar volgers. Ik vond dat het roer om moest en wilde leren hoe ik ook de klanten voor mijn producten konden bereiken. Ik vond het best spannend om in het traject te investeren, maar had het achteraf veel eerder moeten doen!
 

Ik heb super veel geleerd en gelijk kunnen toepassen met hulp van Tessa. We hebben eerst de basis zoals doelgroep en website onder de loep genomen. Daarna hebben we gekeken naar de social media strategie, werken met influencers en het inzetten van slimme advertenties. Klinkt allemaal vrij simpel, maar er zit zo veel achter om dit allemaal te finetunen.

Na dit traject (maar ook al tijdens dit traject) gingen mijn aantal bestellingen super omhoog en daarbij uiteraard ook mijn omzet. Ik heb vertrouwen in mijn onderneming en stel elke maand nieuwe hogere omzet doelen en ben bezig met opschalen. Wat een boost geeft dit zeg!

Femke Stolker

Healthy Granola

De afgelopen 3 maanden heb ik samen met Tessa gewerkt aan de online marketing voor ons bedrijf. Toen ik bij Tessa startte was ik erg zoekende en een enorme beginner. Ik wilde heel graag een goede online marketingstrategie neerzetten, maar wist eigenlijk niet hoe ik dat moest aanpakken. Na een strategiesessie met Tessa was ik meteen enthousiast. Vooral het feit dat Tessa écht mee dacht met ons bedrijf en op maat gemaakte ideeën gaf. Ik heb namelijk een vrij a-typisch bedrijf en niet elke strategie past hierbij (geen standaard funnel met een weggever etc). Daardoor vond ik het extra moeilijk om te starten met online marketing.


Tijdens de drie maanden heb ik enorme stappen vooruit gezet. Ik weet inmiddels mijn eigen advertenties te beheren op Facebook. Ik heb een contentstrategie. En zelfs nieuwsbrieven verstuurd. Ik heb enorm veel geleerd in een korte tijd en kon altijd dingen aan Tessa vragen, als ik vragen had. Dit vond ik erg fijn en waardevol, omdat ik veel vragen had. Ik heb voor het gevoel echt de basis neergezet voor mijn bedrijf en kan nu niet wachten om uit te bouwen en te groeien. Daarom heb ik besloten om het traject met Tessa te verlengen. Omdat ik geloof dat er nog veel meer uit te halen valt en ik daar nu echt de ruimte voor heb. 


Tessa als persoon is enorm warm, vriendelijk en enthousiast. Maar ook to the point en met een no-nonsense houding. Daar houd ik van. Dan krijg je echt het gevoel dat je je tijd met elkaar effectief benut. Tessa ik kan niet wachten om weer verder te gaan samen en nog meer te groeien! 
Ik zou iedereen aanbevelen om met Tessa aan de slag te gaan. Het is geen one-size-fits-all samenwerking. En vooral dat kan ik enorm waarderen. Tessa kijkt echt wat jij en je bedrijf nodig hebben en wat er past. 

Wil jij je bedrijf én marketing echt naar de next level brengen dan moet je zeker bij Tessa zijn. In drie maanden kun je enorm groeien en vooral ook veel zelf leren. 
Eline Meertens

De Oppaslijn

Tessa kwam voor mij op het juiste moment langs! Een paar maanden geleden ben ik gestart als VA en daarbij ook enthousiast begonnen met mijn social media. Toch had ik geen idee wat ik aan het doen was. Ik had geen structuur en doel wat ik wou behalen met o.a. mijn Instagram, FB en website. Door het Marketing Groei Traject kreeg ik handvatten hiervoor, zodat er structuur kwam!
 
Dankzij het traject van Tessa heb ik veel geleerd om structuur aan te brengen in mijn online marketing en ook mijzelf zichtbaarder te maken voor mijn potentiële klanten. Daarbij is de fotosessie ook een mooie extra in Tessa haar aanbod.
 
Mijn grootste winst is dat ik daardoor een duidelijker, scherper aanbod heb neergezet en dat heeft al geleid tot nieuwe projecten.
 
Tessa heeft veel kennis over online marketing en helpt je structuur en duidelijkheid te krijgen in jouw online zichtbaarheid

Elise de Vries

Elise de Vries Office & Business Support

Ik wilde naast mijn VA business me gaan focussen op mijn nieuwe uitdagingen als mentor & mijn aanbod gaan herinrichten. Zelf had ik online al veel onderzoek gedaan naar hoe je dat aanbod logisch kon opbouwen, maar ik was op zoek naar iemand die erover kon meedenken én vooral me kon helpen hoe ik dat nieuwe aanbod sterk kan gaan lanceren. Ik was nogal onrustig over hoe ik het best kon aanpakken en wilde het meteen goed doen.

Ik had al een tijdje zitten rondkijken naar de geschikte partner en kwam zo bij Tessa terecht. Ik had dat extra duwtje in de rug nodig om ook echt die sprong te maken en besloot af te stappen van mijn perfectionistische overtuiging ‘het moet eerst 100% zijn’ naar beter done than perfect. Tessa denkt persoonlijk mee over jouw online strategie (als aanbod, salespagina’s, social strategie en funnels) en de academy geeft je meer inzichten over enkele quick wins en vormen een fijne uitbreiding op de 1:1 gesprekken.

Ik sta nu sterker in mijn schoenen om mijn aanbod te gaan lanceren & durf voor mijn dromen kiezen in plaats van altijd eerst die van andere voor te laten gaan. Daarnaast snap ik nu perfect hoe je je website en social media kan inzetten om van je launch eens succes te maken.


Tessa is heerlijk eerlijk, steunt je als je het even moeilijk hebt en reikt een hele ton praktische hulpmiddelen aan. Voor mij was samenwerken de beste keuze.
Zo boeiend, dat ik besloot het traject nog eens te herhalen en te kijken welke wins er nog meer te behalen zijn in de toekomst.

Beau Bergmans

Beaubergmans.com

Voordat ik bij Tessa begon was ik pas kort begonnen met Wens Socials. Ik wilde mijn businessmodel veranderen, waarbij ik me meer op coaching wilde richten. Daarbij was ik zoekende in marketing & sales: Er zat nog geen plan aan vast. Tessa stelde mij ook de vraag “Stel je neemt geen coaching, wat is dan het plan qua strategie?” Dat gaf bij mij de doorslag om voor het Groei Traject te gaan. 
 
Ik heb het Groei Traject gevolgd om mijn aanbod te vormen, sterk in te zetten en vervolgens te kunnen gaan verkopen door middel van de juiste marketing technieken. Het traject heb ik als waardevol ervaren. We hebben heel veel kunnen doen in 3 maanden tijd en Tessa heeft mij hierin goed begeleid. Zo hebben we gekeken naar mijn complete website & salespagina’s, mijn marketing funnel, het geven van een masterclass, lanceren en het doen van sales.

Ik weet nu hoe ik op de juiste manier mijn doelgroep kan bereiken en converteren, en daar zijn zelfs al verkopen van mijn vernieuwde high-level aanbod uitgerold.
Eefje Wensing

Wens Socials

Voordat ik met het traject startte bij Tessa, had ik geen idee waar ik moest beginnen met mijn social media. Ik had geen duidelijke structuur en wist niet welke content ik moest delen. Daarnaast was mijn website wel af, maar was ik daar niet heel tevreden over.

Ik kwam Tessa tegen op Instagram, waarna ik een gratis strategiesessie met haar heb gehad. In deze sessie begreep ze meteen mijn probleem en gaf ze mij tips. Ik werd zo enthousiast dat ik in het Marketing Groei Traject ben gestapt. Op deze manier ga je drie maanden lang intensief met Tessa aan de slag.

Nu het traject aan het eind is en ik terugkijk, heb ik veel geleerd van Tessa. Mijn website is beter ingericht, we hebben alle pagina’s onder de loep genomen waardoor ik mijn doelgroep nog beter aanspreek. Zo heb ik geleerd op salespagina’s eerst op het probleem in te gaan en daarna op resultaat. Ook heeft ze me geholpen bij het maken van een social media strategie (van teksten tot aan hashtags) en het voeren van salesgesprekken.

Wil jij groeien en je online marketing zelf leren doen? Dan is een traject bij Tessa een aanrader! Je weet daarna precies hoe je jouw online marketingstrategie moet inzetten!

Sandra de Hoon

De Hoon Office Support

En dit zeggen anderen over mijn online academy:

Over de Module Social Media

Ik volg Tessa al een tijdje en ik krijg een steeds beter beeld van hoeveel deze business woman eigenlijk weet. Haar kennis en werkervaring als online marketeer komt echt naar voren in deze training.

Met een duidelijke focus op het inzetten van personal in jouw social media strategie, leert ze je stap voor stap wat er allemaal in dit proces komt kijken. Of je nog helemaal nieuw bent in het social media landschap of je bent al eventjes bezig, deze training geeft jou de inzichten die je nodig hebt om jouw online zichtbaarheid naar een nog hoger level te tillen.

Sanne Pulles

Sannepulles.com

Over het totale pakket

Tessa weet duidelijk waar ze over praat en hoe zij jou het beste kan helpen om jouw ideale klant en volger aan te spreken. Het is zó fijn om alles te leren met voorbeelden erbij uit de video’s en alle stappenplannen en gratis downloads die ze heeft ontwikkeld om leren nóg makkelijker en leuker te maken. Super waardevol, haar academy is écht een aanrader als jij wilt leren online beter zichtbaar te worden!

Joy van der Valk

By Joy Photography

Over het totale pakket

Het online programma van Tessa zit boordevol waarde. Met no-nonsense & hele bruikbare informatie om jezelf en je business online een enorme boost te kunnen geven!

Sabine van der Hulst

Sabinevanderhulst.nl

Over de Module Fotografie

Mooie, uitgebreide training waarin ik ontzettend veel geleerd heb met welke instellingen ik de juiste foto kan maken. Zelfs voor flatlays; super handig voor social media of jouw webshop.

De video’s van Tessa zijn fijn om te kijken; goede stem en sfeer! Het is super fijn dat je ook de mogelijkheid hebt om vragen te stellen als iets niet lukt of je meer wilt weten.

Aanrader voor iedereen die zich wil verdiepen in het juiste gebruik van de camera en het bewerken van de mooiste foto’s en flatlays!

Fijn om te kunnen oefenen met de praktijkvoorbeelden in de training, maar ik kan ook niet wachten om aan de slag te gaan met mijn eigen gemaakte foto’s.

Corry van Ginhoven

Miss Supportive