Referenties

Want ik kan het je allemaal wel vertellen, maar dat zegt nog niets.

Ik ben met Tessa aan de slag gegaan omdat ik me meer wilde specialiseren in online marketing en meer zekerheid wilde qua inkomen. Ik heb ontzettend veel van Tessa geleerd op het gebied van online marketing. Het is heel anders dan dat je een online training volgt. Ik kon alles vragen waar ik tegenaan liep. En waar ik eerst heel onzeker over was, doe ik nu zonder twijfel.

Ik heb enorm veel gehad aan het traject. Ten eerste is een heel groot verschil mijn website. Daar zijn we als eerste mee aan de slag gegaan. Mijn website is inhoudelijk, en qua huisstijl helemaal veranderd. Daarnaast is mijn expertise zoveel duidelijker geworden. Ik weet nu zoveel meer over online marketing en hoe ik dit in kan zetten.

Wat ook een enorm verschil is, is dat mijn omzet ontzettend is gestegen. Tijdens de kick-off sessie waar we mee zijn begonnen hebben we doelen bepaalt. Welke omzet wil je halen vroeg Tessa. Ik zei heel voorzichtig dat ik het liefst 3000 euro vaste maandelijkse omzet zou willen halen. Aan het einde van het Groei Traject zat ik daar zelfs boven. Ik heb met dit traject uiteindelijk mijn omzet verdriedubbeld. Dat had ik 3 maanden geleden nog niet durven dromen!

Ik zou het Groei Traject van Tessa echt aanbevelen als je een sterke online strategie neer wilt zetten en meer wil leren op het gebied van online marketing. Daarnaast kun je Tessa altijd om hulp vragen. Als ik ergens tegenaan liep, kon ik haar een berichtje sturen en dan kreeg ik snel antwoord, maar ook als ik een succes behaalde deelde ik dat met haar. Tessa is heel betrokken bij de groei die je door gaat maken. Want dat is 1 ding wat zeker is, als je met Tessa gaat samenwerken dan ga je groeien! Ik ben heel dankbaar met waar ik nu sta met mijn bedrijf. Dank je wel Tessa voor al jouw hulp en adviezen, anders was ik nooit gekomen waar ik nu sta!

Iris Treffers

Irisworks4you

De afgelopen 3 maanden heb ik samen met Tessa gewerkt aan de online marketing voor ons bedrijf. Toen ik bij Tessa startte was ik erg zoekende en een enorme beginner. Ik wilde heel graag een goede online marketingstrategie neerzetten, maar wist eigenlijk niet hoe ik dat moest aanpakken. Na een strategiesessie met Tessa was ik meteen enthousiast. Vooral het feit dat Tessa écht mee dacht met ons bedrijf en op maat gemaakte ideeën gaf. Ik heb namelijk een vrij a-typisch bedrijf en niet elke strategie past hierbij (geen standaard funnel met een weggever etc). Daardoor vond ik het extra moeilijk om te starten met online marketing.


Tijdens de drie maanden heb ik enorme stappen vooruit gezet. Ik weet inmiddels mijn eigen advertenties te beheren op Facebook. Ik heb een contentstrategie. En zelfs nieuwsbrieven verstuurd. Ik heb enorm veel geleerd in een korte tijd en kon altijd dingen aan Tessa vragen, als ik vragen had. Dit vond ik erg fijn en waardevol, omdat ik veel vragen had. Ik heb voor het gevoel echt de basis neergezet voor mijn bedrijf en kan nu niet wachten om uit te bouwen en te groeien. Daarom heb ik besloten om het traject met Tessa te verlengen. Omdat ik geloof dat er nog veel meer uit te halen valt en ik daar nu echt de ruimte voor heb. 


Tessa als persoon is enorm warm, vriendelijk en enthousiast. Maar ook to the point en met een no-nonsense houding. Daar houd ik van. Dan krijg je echt het gevoel dat je je tijd met elkaar effectief benut. Tessa ik kan niet wachten om weer verder te gaan samen en nog meer te groeien! 
Ik zou iedereen aanbevelen om met Tessa aan de slag te gaan. Het is geen one-size-fits-all samenwerking. En vooral dat kan ik enorm waarderen. Tessa kijkt echt wat jij en je bedrijf nodig hebben en wat er past. 

Wil jij je bedrijf én marketing echt naar de next level brengen dan moet je zeker bij Tessa zijn. In drie maanden kun je enorm groeien en vooral ook veel zelf leren. 
Eline Meertens

De Oppaslijn

Tessa kwam voor mij op het juiste moment langs! Een paar maanden geleden ben ik gestart als VA en daarbij ook enthousiast begonnen met mijn social media. Toch had ik geen idee wat ik aan het doen was. Ik had geen structuur en doel wat ik wou behalen met o.a. mijn Instagram, FB en website. Door het Marketing Groei Traject kreeg ik handvatten hiervoor, zodat er structuur kwam!
 
Dankzij het traject van Tessa heb ik veel geleerd om structuur aan te brengen in mijn online marketing en ook mijzelf zichtbaarder te maken voor mijn potentiële klanten. Daarbij is de fotosessie ook een mooie extra in Tessa haar aanbod.
 
Mijn grootste winst is dat ik daardoor een duidelijker, scherper aanbod heb neergezet en dat heeft al geleid tot nieuwe projecten.
 
Tessa heeft veel kennis over online marketing en helpt je structuur en duidelijkheid te krijgen in jouw online zichtbaarheid

Elise de Vries

Elise de Vries Office & Business Support

En dit zeggen anderen over mijn online academy:

Over de Module Social Media

Ik volg Tessa al een tijdje en ik krijg een steeds beter beeld van hoeveel deze business woman eigenlijk weet. Haar kennis en werkervaring als online marketeer komt echt naar voren in deze training.

Met een duidelijke focus op het inzetten van personal in jouw social media strategie, leert ze je stap voor stap wat er allemaal in dit proces komt kijken. Of je nog helemaal nieuw bent in het social media landschap of je bent al eventjes bezig, deze training geeft jou de inzichten die je nodig hebt om jouw online zichtbaarheid naar een nog hoger level te tillen.

Sanne Pulles

Sannepulles.com

Over het totale pakket

Tessa weet duidelijk waar ze over praat en hoe zij jou het beste kan helpen om jouw ideale klant en volger aan te spreken. Het is zó fijn om alles te leren met voorbeelden erbij uit de video’s en alle stappenplannen en gratis downloads die ze heeft ontwikkeld om leren nóg makkelijker en leuker te maken. Super waardevol, haar academy is écht een aanrader als jij wilt leren online beter zichtbaar te worden!

Joy van der Valk

By Joy Photography

Over het totale pakket

Het online programma van Tessa zit boordevol waarde. Met no-nonsense & hele bruikbare informatie om jezelf en je business online een enorme boost te kunnen geven!

Sabine van der Hulst

Sabinevanderhulst.nl

Over de Module Fotografie

Mooie, uitgebreide training waarin ik ontzettend veel geleerd heb met welke instellingen ik de juiste foto kan maken. Zelfs voor flatlays; super handig voor social media of jouw webshop.

De video’s van Tessa zijn fijn om te kijken; goede stem en sfeer! Het is super fijn dat je ook de mogelijkheid hebt om vragen te stellen als iets niet lukt of je meer wilt weten.

Aanrader voor iedereen die zich wil verdiepen in het juiste gebruik van de camera en het bewerken van de mooiste foto’s en flatlays!

Fijn om te kunnen oefenen met de praktijkvoorbeelden in de training, maar ik kan ook niet wachten om aan de slag te gaan met mijn eigen gemaakte foto’s.

Corry van Ginhoven

Miss Supportive

Nu ben ik benieuwd naar jou!

Genoeg over mij! Ik ben razend benieuwd naar jou. Wie ben je en wat doe je? Waar droom je van? En wat houdt jou tegen je dromen te verwezenlijken?

Het is mijn missie ondernemers te helpen met het verwezenlijken van hun dromen doordat zij hun passie elke dag als werk kunnen doen. Misschien kan ik ook jou helpen aan een ijzersterke online strategie, zodat jij die constante stroom aan klanten en omzet genereert. 

Vertel me waar je tegenaan loopt. Misschien kan ik je zo met een gratis advies al helpen.

Laat het me weten door onderstaand contactformulier in te vullen, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

2 + 15 =