Over ons

Tessa 

Eigenaar van Tessadevries.com. Tessa heeft ondernemerschap met een specialisatie in marketing gestudeerd, om vervolgens een tijd lang zowel miljoenenbedrijven áls kleinere ondernemers te adviseren in marketing & strategie, en daarbij deze strategie uit te voeren. Ze startte haar eigen bedrijf en groeide hierbij binnen 6 maanden door naar 20K omzet per maand, om vervolgens na drie jaar ondernemen op steady 100K+ omzetmaanden te zitten. 

 

In drie jaar tijd heeft ze honderden ondernemers mogen helpen met marketing en sales, zowel in masterclasses en online trainingen, als in intensieve begeleidingstrajecten. Daarbij is ze recht voor z’n raap, is ze niet van knuffelcaching en ‘go with the flow’ en laid back ‘intuïtief ondernemen’. Ze gelooft in persoonlijk passend, rationeel en strategisch ondernemen. Weloverwogen stappen zetten op basis van ervaring en best practices. 

Janice 

Janice is consultant binnen EXPAND. Ze is afgestudeerd bedrijfskundige, waardoor ze alles weet over het strategisch bouwen van een bedrijf. Met haar eigen bedrijf binnen de marketing is ze jarenlang praktisch aan de slag geweest binnen marketing en strategie, waarbij ze verschillende bedrijven met succes hielp op het gebied van adverteren, converterende websitepagina’s en strategische content.

Zeg je Janice, zeg je vooral: recht toe, recht aan. Als motivatiekanon en energiebom kan ze je als geen ander motiveren stappen, – en dan vooral de juiste stappen-, te zetten.  De combinatie van haar energie én strategische kennis zorgt er voor dat het onmogelijk is om NIET te groeien met je bedrijf.

Janice is rationeel en to the point: ze zal er nooit doekjes om winden. Door haar ervaring en kritische oog zal ze je binnen EXPAND altijd helpen álles er uit te halen, wat er in zit.

Yvette

Yvette is onze Client Happiness Officer, backoffice topper en chef regelneef (zoals we haar zelf noemen). Yvette bezit de organisatorische brains van Tessadevries.com en zorgt er voor dat alles achter de schermen tot in de puntjes geregeld is. 

Wil je eens iets bespreken waar je mee zit, wat je liever niet met onze consultants bespreekt, of heb je puur een praktische vraag? Yvette staat voor je klaar. 

“Zelden ben ik zo onder de indruk geweest van iemands passie, commitment en kennis. Tessa weet echt waar ze het over heeft als het gaat om marketing, sales en strategie.”

– Tineke Zwart

Dit zeggen anderen over ons

Je bent welkom!

Ons kantoor

Met ons team werken we op locatie in Meppel. We werken graag met je online óf op locatie, net wat voor jou het meest passend is. Veel van onze trainingsdagen vinden ook in Meppel op locatie plaats.

“Tessa is een top business coach. Ze heeft mega veel kennis en kunde.

“Tessa is een top business coach. Ze heeft mega veel kennis en kunde. Ook heeft ze veel passie voor haar vak en is ze puur en eerlijk.

Tessa deelt mega veel waarde in haar coachingstraject en ze is zeer betrokken. Ook is ze een snelle en creatieve denker en haar adviezen zijn spot on. Ik raad dan ook iedereen Tessa aan die op zoek is naar een next level business coach.”

– Cigdem Erkci

Over mijn werk

Onze visie

In de jaren als ondernemer hebben we vooral één ding geleerd, en keer op keer gezien: groeien doe je door te DOEN. Door je dromen achterna te gaan, goede hulp in te schakelen, en actie te ondernemen op basis van kennis en ervaring opgedaan door testen en uitvoeren. 

We geloven niet zo in knuffelcoaching, ‘go with the flow’ en laid back ‘intuïtief ondernemen’. Het zal vast werken voor sommigen, maar we geloven er niet in. We geloven in persoonlijk passend, rationeel strategisch ondernemen. Weloverwogen stappen zetten op basis van ervaring en best practices. Vooral gaan DOEN om resultaat te zien. In concreet advies, in plaats van steeds coachende vragen stellen (om alleen maar meer vragen boven te doen komen). 

Want door te doen, ga je pas resultaat zien. En door het doen te combineren met bewezen strategieën die op maat, persoonlijk bij jouw bedrijf passen, vind je succes voor jouw bedrijf. Gegarandeerd, keer op keer weer. Want: je laat niks aan toeval over. 

Wil je iets? Ga er dan voor. Schakel de juiste kennis in, en laat neem het heft in eigen handen. Wanneer je alles maar laat gebeuren laat je je toekomst jou ‘overkomen’. Als dat is wat je wilt: prima. Als dat niet is wat je wilt: zul je toch echt actie moeten ondernemen. 

 

Wat anderen zeggen

Tessa is een zeer betrokken coach, supereerlijk in haar adviezen en heeft kennis van de nieuwste strategieën. Ook ziet ze meteen waar jij kansen laat liggen en geeft ze je supereerlijk advies. Heerlijk verfrissend is dat, want na 1 sessie met haar heb ik al mijn hele strategie omgegooid wat ervoor zorgde dat ik stabieler omzet draaide.
Soumia Moslimcoach
Soumia Moslimcoach
2024-05-16
Laat je niet misleiden door Tessa's leeftijd. Deze vrouw weet waar ze het over heeft. Als je een businesscoach zoekt om je business écht naar het volgende level (zelfs de volgende 3) te tillen, dan moet je bij haar zijn. Duidelijk, to the point en jjzersterk in strategie!
M. W.
M. W.
2024-05-14
Tesse heeft ontzettend veel kennis en weet dit op een duidelijke manier over te brengen. Laatst mocht ik ook aanwezig zijn bij haar live-2-daagse wat ik als ontzettend waardevol heb ervaren. Als je op zoek bent naar een coach die strategisch met je kan meedenken heb je aan Tessa echt een goede!
Sheling Kamkes
Sheling Kamkes
2024-05-13
De afgelopen 9 maanden hebben we het SCALE-traject gevolgd, om het Academy-onderdeel van ons fotografiebedrijf op te zetten. We hadden voor deze tak nog helemaal niets staan en zonder Tessa waren we echt nooit op het punt gekomen waar we nu staan. We zijn dingen gaan doen die van tevoren een ver-van-ons-bed-show waren en genieten er nu oprecht van. We weten dat alles staat als een huis en hebben alle kennis om in de toekomst nog verder op te schalen. Ontzettend blij met haar doel- en actiegerichte aanpak, na elke sessie konden we meteen concreet aan de slag. Thanks Tessa, for all!
Gerben en Anneke Vat
Gerben en Anneke Vat
2024-04-08
Het Expand traject bij Tessa voelde als een HBO opleiding ondernemen in 3 maanden. Vele aspecten van het ondernemen kwamen voorbij. Ik wist van veel zaken wel dat ik ze wilde doen, ik wist alleen niet hoe. De leeromgeving, in combinatie met live Q&A's en de coaching binnen het traject waren precies wat ik nodig had. Het was veel en hard werken maar met het resultaat wat ik zocht. Gerichte kennis van de strategie die ik het beste kan inzetten bij mijn bedrijf, een andere ondernemers mindset en een flinke upgrade van mijn kennis en skills over hoe ik mijn bedrijf next level til. Zeker een aanrader!
Nienke Prein
Nienke Prein
2024-04-07
Ik ben met Expand begonnen omdat ik vast liep met mijn bedrijf op een bepaalde omzet. Ik was op zoek naar inzichten en strategieën om mijn bedrijf verder te laten groeien naar een meer steady inkomen. Via Expand heb ik ontzettend veel waardevolle tools en inzichten gekregen die ik voor een groot deel al heb toegepast. Ik merk daardoor al een flinke verbetering in mijn omzet. Daarnaast weet ik hoe ik het komende jaar aan de slag kan om daar nog verder in te groeien. Zeer tevreden over de fijne begeleiding van Sanne en Tessa!
Michelle Versluis
Michelle Versluis
2024-03-26
Voordat ik bij Tessa in Expand stapte worstelde ik voornamelijk met het feit dat ik continue zichtbaar moest zijn om mijn programma te verkopen. Ik was op zoek naar een manier om dit meer automatisch te doen. Eerst twijfelde ik over de investering en of dit me wel ging lukken in 3 maanden tijd. Het duurde dan ook even voordat ik instapte maar toen ik voor de zoveelste keer over mijn eigen grenzen heen ging qua werkuren besloot ik dat het anders moest! In 3 maanden tijd heb ik een volledig goed werkend webinar systeem opgezet en in de eerste maand behaalde ik dan ook meteen mijn eerste 10K maand! Daarnaast voel ik me vrijer qua werk want ook als ik nu niet achter mijn laptop zit zien mensen mijn adverenties voorbij komen. Het geeft veel rust om te weten dat dit doorloopt. Het fijne in het traject vond ik dat we echt begonnen met een op maat gemaakt plan gericht op mijn onderneming (dus niet een algemeen plan) er werd echt gekeken naar mijn wensen en hoe ik dat met mijn aanbod kon bereiken. Mijn aanbod heb ik hierin ook veranderd wat ik zonder de hulp van de coaches hier niet had kunnen doen. Ook iedere dag kunnen appen met vragen is fijn zodat je eigenlijk nooit lang op een antwoord hoeft te wachten en meteen weer door kunt. Ik kan dit programma dan ook aan iedereen aanbevelen die niet altijd maar zichtbaar wilt zijn op social media en die verlangt naar meer omzet, rust en vrijheid waarbij dus de verkopen toch doorlopen. Ook nu in de tweede maand zit ik alweer op 7000 omzet, BIZAR. Ik had dit nooit alleen kunnen doen. Dankjewel!!
Silvie R.
Silvie R.
2024-03-14
Wil je een coach die durft te zeggen waar het op staat en je ook zorgt dat je keuzes moet maken? Dan ben je bij Tessa de Vries.com aan het juiste adres! Ik ben in januari '23 begonnen met mijn bedrijf Content met Sanne. Vanaf het begin kreeg ik al opdrachten binnen, maar niet de opdrachten die ik eigenlijk zou willen. Ik bood ook teveel diensten aan. Durfde ook nergens keuzes in te maken. Bang om klanten te verliezen. Maar het voelde ook letterlijk als tijdsverspilling dat ik maar wat aan het aanklooien was. Ik was de eeuwige twijfelkont dus. Totdat ik bij Tessa de Vries kwam en met coach Sanne echt meters heb gemaakt. Ik kreeg handvatten voor strategie en marketing. En dat werpt nu zijn vruchten af! Ik vond Expand echt leerzaam en waar voor mijn geld. Je krijgt echt begeleiding en mag altijd vragen stellen aan je coach naast de 1-op-1 calls die je hebt. Dat extra stukje begeleiding zorgde er wel voor dat mijn bedrijf staat waar het nu staat. Ik heb eindelijk de opdrachten binnengehaald waar ik altijd naar verlangde! En ik weet zeker dat ik nooit zo ver was gekomen als ik Tessa niet had ingeschakeld. Dus beginnende ondernemer, heb je hulp nodig? Schakel Tessa in!
Sanne Pauwelsen
Sanne Pauwelsen
2024-02-23
Ik ben bij Tessa ingestapt om mijn aanbod uit te breiden. Ik wilde mijn bedrijf zo inrichten dat ik niet méér uren werk, maar uiteraard wel groei in de omzet. Bij de eerste sessie kwam zij al met een geweldig idee voor een nieuw traject wat ik kon lanceren. Ze heeft me geholpen in elke stap van het uitrollen van dit traject. Haar geen-knuffelcoaching mentaliteit sprak me van tevoren al enorm aan. In de praktijk vond ik het ook fantastisch dat haar traject écht gefocust was op sterk strategisch advies waar je direct iets mee kon. Geen poespas of vage tips, maar fijne duidelijke stappen. Zelf vind ik mentale (soms meer spirituele) coaching ook heel waardevol, maar niet voor mijn bedrijf. Daarin wil ik gewoon knopen doorhakken en gáán. En Tessa is dé persoon die ervoor zorgt dat je in actie komt. Dat heb ik als heel waardevol ervaren! Tijdens mijn 9-maanden traject bij Tessa kwam mijn leven flink op de kop te staan door een gebeurtenis in mijn privéleven. Door omstandigheden moest ik hierdoor mijn focus verleggen in mijn business. De meer lange termijn doelen moest ik even laten liggen en de focus kwam te liggen op korte termijn doelen. In deze tijd ben ik enorm blij geweest met Tessa naast mij. Door haar flexibiliteit en advies, heb ik mijn doelen kunnen behalen in deze periode. Ik durf absoluut te beweren dat dat zonder haar zeer waarschijnlijk niet was gelukt. Helaas kunnen er altijd dingen gebeuren in het leven waardoor je andere keuzes moet maken, maar door Tessa’s hulp heeft dit absoluut geen negatief effect gehad in mijn business. Ik ben Tessa hier heel dankbaar voor! Tijdens het traject ben ik gegroeid. In omzet, maar ook als ondernemer. Ik ben zelf minder terughoudend geworden en sta nog meer voor de kwaliteit die ik lever als ondernemer. In het begin kwamen we er telkens achter dat ik mezelf in mijn communicatie enorm klein hield. Door me hier telkens op te wijzen, ben ik dit patroon ook gaan zien. Nu communiceer ik veel krachtiger: in mijn online communicatie, maar ook in salescalls en bijvoorbeeld op netwerkevents. Door een andere invalshoek in mijn communicatie – die Tessa voor mij bedacht heeft – word ik nu nog véél meer gezien als expert. Ondanks dat ik door de privé-gebeurtenis dus mijn focus heb moeten verschuiven tijdens het traject, is mijn omzet alsnog flink gegroeid. Daarnaast trek ik méér droomklanten en word ik nog blijer van het werk dat ik nu doe. Ik heb nog meer plezier in mijn business teruggevonden. Tessa en ik hebben ook aan een duidelijk plan gewerkt wat ik nu zelf na de 9 maanden kan uitrollen. Ik werk daardoor precies wat mij nu te doen staat om mijn bedrijf nog meer door te laten groeien. Een traject bij Tessa heeft dus véél langer effect dan 9 maanden. Ik ben nog steeds héél blij met de stap om 9 maanden geleden bij Tessa in te stappen in haar traject! Dit was een geweldige investering in mijn bedrijf, in mijn omzet én in mijzelf als persoon. Dank je wel Tessa voor al je hulp en fantastisch ideeën!
Marijn van Trierum
Marijn van Trierum
2024-02-23
In maart '23 ben ik, na een jaar van voorbereiding, gestart met mijn bedrijf Gezondheld. Na een succesvolle start liep ik tegen de zomer aan tegen het vraagstuk van marketing en de organisatie op het gebied van groei van mijn bedrijf. Na wat speurwerk en het zoeken naar de juiste businesscoach, ben ik bij Tessa de Vries en coach Sanne terechtgekomen. Dit heeft mij enorm veel opgeleverd, namelijk een no-nonsense en gerichte marketingstrategie die ervoor heeft gezorgd dat mijn aanbod beter gepositioneerd is en dat ik klanten ben gaan genereren. Ik weet zeker dat ik dit zonder deze hulp nooit alleen voor elkaar had gekregen. Met name de concrete en behulpzame coaching vond ik geweldig. Voor degenen die twijfelen, zou ik zeggen: plan een kennismakingsgesprek in en je zult snel overtuigd zijn dat dit een geweldige kans is om in jezelf te investeren.
Jan Kemps
Jan Kemps
2024-02-21