Over ons

Tessa 

Eigenaar van Tessadevries.com. Tessa heeft ondernemerschap met een specialisatie in marketing gestudeerd, om vervolgens een tijd lang zowel miljoenenbedrijven áls kleinere ondernemers te adviseren in marketing & strategie, en daarbij deze strategie uit te voeren. Ze startte haar eigen bedrijf en groeide hierbij binnen 6 maanden door naar 20K omzet per maand, om vervolgens na drie jaar ondernemen op steady 100K+ omzetmaanden te zitten. 

 

In drie jaar tijd heeft ze honderden ondernemers mogen helpen met marketing en sales, zowel in masterclasses en online trainingen, als in intensieve begeleidingstrajecten. Daarbij is ze recht voor z’n raap, is ze niet van knuffelcaching en ‘go with the flow’ en laid back ‘intuïtief ondernemen’. Ze gelooft in persoonlijk passend, rationeel en strategisch ondernemen. Weloverwogen stappen zetten op basis van ervaring en best practices. 

Remco

Remco is consultant binnen EXPAND. Remco heeft een tijd lang gecoached binnen de sportindustrie en daarin zijn eigen bedrijf gestart, je kunt bij Remco wel stellen: ondernemer in hart en nieren.

Binnen zijn eigen bedrijf heeft hij de verdiepingsslag gemaakt in marketing, sales en strategie, en hierin verschillende opleidingen gevolgd, om alles te weten te komen over het ondernemen en daarbij vooral: het laten groeien van een bedrijf. Zijn kennis op het gebied van ondernemen, marketing en sales én zijn ervaring op het gebied van coaching, maken hem de perfecte coach en consultant binnen EXPAND.

Net als Tessa is Remco recht door zee, gelooft hij in strategie op basis van ervaring en praktijkcases en zal hij je altijd helpen met een eerlijk en passend advies, dat jou op de beste manier verder helpt.

Janice 

Janice is consultant binnen EXPAND. Ze is afgestudeerd bedrijfskundige, waardoor ze alles weet over het strategisch bouwen van een bedrijf. Met haar eigen bedrijf binnen de marketing is ze jarenlang praktisch aan de slag geweest binnen marketing en strategie, waarbij ze verschillende bedrijven met succes hielp op het gebied van adverteren, converterende websitepagina’s en strategische content.

Zeg je Janice, zeg je vooral: recht toe, recht aan. Als motivatiekanon en energiebom kan ze je als geen ander motiveren stappen, – en dan vooral de juiste stappen-, te zetten.  De combinatie van haar energie én strategische kennis zorgt er voor dat het onmogelijk is om NIET te groeien met je bedrijf.

Janice is rationeel en to the point: ze zal er nooit doekjes om winden. Door haar ervaring en kritische oog zal ze je binnen EXPAND altijd helpen álles er uit te halen, wat er in zit.

Yvette

Yvette is onze Client Happiness Officer, backoffice topper en chef regelneef (zoals we haar zelf noemen). Yvette bezit de organisatorische brains van Tessadevries.com en zorgt er voor dat alles achter de schermen tot in de puntjes geregeld is. 

Wil je eens iets bespreken waar je mee zit, wat je liever niet met onze consultants bespreekt, of heb je puur een praktische vraag? Yvette staat voor je klaar. 

“Zelden ben ik zo onder de indruk geweest van iemands passie, commitment en kennis. Tessa weet echt waar ze het over heeft als het gaat om marketing, sales en strategie.”

– Tineke Zwart

Dit zeggen anderen over ons

Je bent welkom!

Ons kantoor

Met ons team werken we op locatie in Meppel. We werken graag met je online óf op locatie, net wat voor jou het meest passend is. Veel van onze trainingsdagen vinden ook in Meppel op locatie plaats.

“Tessa is een top business coach. Ze heeft mega veel kennis en kunde.

“Tessa is een top business coach. Ze heeft mega veel kennis en kunde. Ook heeft ze veel passie voor haar vak en is ze puur en eerlijk.

Tessa deelt mega veel waarde in haar coachingstraject en ze is zeer betrokken. Ook is ze een snelle en creatieve denker en haar adviezen zijn spot on. Ik raad dan ook iedereen Tessa aan die op zoek is naar een next level business coach.”

– Cigdem Erkci

Over mijn werk

Onze visie

In de jaren als ondernemer hebben we vooral één ding geleerd, en keer op keer gezien: groeien doe je door te DOEN. Door je dromen achterna te gaan, goede hulp in te schakelen, en actie te ondernemen op basis van kennis en ervaring opgedaan door testen en uitvoeren. 

We geloven niet zo in knuffelcoaching, ‘go with the flow’ en laid back ‘intuïtief ondernemen’. Het zal vast werken voor sommigen, maar we geloven er niet in. We geloven in persoonlijk passend, rationeel strategisch ondernemen. Weloverwogen stappen zetten op basis van ervaring en best practices. Vooral gaan DOEN om resultaat te zien. In concreet advies, in plaats van steeds coachende vragen stellen (om alleen maar meer vragen boven te doen komen). 

Want door te doen, ga je pas resultaat zien. En door het doen te combineren met bewezen strategieën die op maat, persoonlijk bij jouw bedrijf passen, vind je succes voor jouw bedrijf. Gegarandeerd, keer op keer weer. Want: je laat niks aan toeval over. 

Wil je iets? Ga er dan voor. Schakel de juiste kennis in, en laat neem het heft in eigen handen. Wanneer je alles maar laat gebeuren laat je je toekomst jou ‘overkomen’. Als dat is wat je wilt: prima. Als dat niet is wat je wilt: zul je toch echt actie moeten ondernemen.