Over ons

Tessa 

Eigenaar van Tessadevries.com. Tessa heeft ondernemerschap met een specialisatie in marketing gestudeerd, om vervolgens een tijd lang zowel miljoenenbedrijven áls kleinere ondernemers te adviseren in marketing & strategie, en daarbij deze strategie uit te voeren. Ze startte haar eigen bedrijf en groeide hierbij binnen 6 maanden door naar 20K omzet per maand, om vervolgens in drie maanden naar steady 80-100K maanden te groeien. 

 

In drie jaar tijd heeft ze honderden ondernemers mogen helpen met marketing en sales, zowel in masterclasses en online trainingen, als in intensieve begeleidingstrajecten. Daarbij is ze recht voor z’n raap, is ze niet van knuffelcaching en ‘go with the flow’ en laid back ‘intuïtief ondernemen’. Ze gelooft in persoonlijk passend, rationeel en strategisch ondernemen. Weloverwogen stappen zetten op basis van ervaring en best practices. 

Sanne

Sanne is head coach binnen EXPAND. Ze heeft de studie International Business afgerond én daarbij een master Marketing Management gedaan, waardoor ze zich heeft gespecialiseerd in ondernemen in combinatie met marketing en consumentenpsychologie. Ze heeft mogen bijdragen aan marketingstrategieën van over de hele wereld: van Amerika tot Australië en ook gewoon hier in Nederland. 

 

Binnen Tessadevries.com draagt ze bij aan onze eigen marketingstrategieën, en is ze de hoofdcoach van EXPAND. Door haar brede én verdiepende kennis kan ze je alles vertellen over effectieve marketing- & verkoopstrategieën voor zowel binnen- als buitenland. Net als Tessa is Sanne recht door zee, gelooft ze in strategie op basis van ervaring en praktijkcases en zal ze je altijd helpen met een eerlijk en passend advies, dat jou op de beste manier verder helpt.

Binnen EXPAND ontvang je de kennis van zowel Tessa als Sanne: twee ervaren strategen én coaches die hun kennis in dit programma combineren om jouw bedrijf zo snel mogelijk te laten groeien.

“Zelden ben ik zo onder de indruk geweest van iemands passie, commitment en kennis. Tessa weet echt waar ze het over heeft als het gaat om marketing, sales en strategie.”

– Tineke Zwart

Dit zeggen anderen over ons

Je bent welkom!

Ons kantoor

Met ons team werken we op locatie in Meppel. We werken graag met je online óf op locatie, net wat voor jou het meest passend is. Veel van onze trainingsdagen vinden ook in Meppel op locatie plaats.

“Tessa is een top business coach. Ze heeft mega veel kennis en kunde.

“Tessa is een top business coach. Ze heeft mega veel kennis en kunde. Ook heeft ze veel passie voor haar vak en is ze puur en eerlijk.

Tessa deelt mega veel waarde in haar coachingstraject en ze is zeer betrokken. Ook is ze een snelle en creatieve denker en haar adviezen zijn spot on. Ik raad dan ook iedereen Tessa aan die op zoek is naar een next level business coach.”

– Cigdem Erkci

Over mijn werk

Onze visie

In de jaren als ondernemer hebben we vooral één ding geleerd, en keer op keer gezien: groeien doe je door te DOEN. Door je dromen achterna te gaan, goede hulp in te schakelen, en actie te ondernemen op basis van kennis en ervaring opgedaan door testen en uitvoeren. 

We geloven niet zo in knuffelcoaching, ‘go with the flow’ en laid back ‘intuïtief ondernemen’. Het zal vast werken voor sommigen, maar we geloven er niet in. We geloven in persoonlijk passend, rationeel strategisch ondernemen. Weloverwogen stappen zetten op basis van ervaring en best practices. Vooral gaan DOEN om resultaat te zien. In concreet advies, in plaats van steeds coachende vragen stellen (om alleen maar meer vragen boven te doen komen). 

Want door te doen, ga je pas resultaat zien. En door het doen te combineren met bewezen strategieën die op maat, persoonlijk bij jouw bedrijf passen, vind je succes voor jouw bedrijf. Gegarandeerd, keer op keer weer. Want: je laat niks aan toeval over. 

Wil je iets? Ga er dan voor. Schakel de juiste kennis in, en laat neem het heft in eigen handen. Wanneer je alles maar laat gebeuren laat je je toekomst jou ‘overkomen’. Als dat is wat je wilt: prima. Als dat niet is wat je wilt: zul je toch echt actie moeten ondernemen.