let’s talk.

Strategiesessie

Binnen 30 minuten weet jij concreet welke kansen je moet pakken om jouw doelen te behalen. We winden er geen doekjes om en houden niks voor je achter. We bespreken waar je staat, waar je naartoe wilt groeien, en wat je er voor nodig hebt om hier te komen.

Ook bespreken we of wij de juiste partij zijn om je hierbij te helpen, of niet. Mocht dit niet zo zijn, verwijzen wij je door naar een van onze collega’s.

Dit gesprek is 100% vrijblijvend.

Eerst meer lezen over werken met mij? Lees hier over EXPAND en SCALE.

      In dit gesprek bespreek ik met je..

Jouw knelpunten, dromen & doelen

Waar loopt het op dit moment nog niet lekker binnen je bedrijf? En waar wil je naartoe groeien met je bedrijf? Welke omzet, of juist een bepaalde mate van werkuren? 

Mijn analyse

We vertellen je wat we zien als we naar jouw bedrijf kijken: waar loopt het nog minder lekker en wat doe je heel goed?

Kansen & toekomstperspectief

We vertellen je welke kansen er voor je liggen en welke stappen er genomen dienen te worden om jouw doelen te behalen (en waarom). Ook delen we de lange termijn potentie die we voor je zien.

In maart ’23 ben ik, na een jaar van voorbereiding, gestart met mijn bedrijf Gezondheld.

Na een succesvolle start liep ik tegen de zomer aan tegen het vraagstuk van marketing en de organisatie op het gebied van groei van mijn bedrijf. Na wat speurwerk en het zoeken naar de juiste businesscoach, ben ik bij Tessa de Vries en haar team terechtgekomen. Dit heeft mij enorm veel opgeleverd, namelijk een no-nonsense en gerichte marketingstrategie die ervoor heeft gezorgd dat mijn aanbod beter gepositioneerd is en dat ik klanten ben gaan genereren. Ik weet zeker dat ik dit zonder deze hulp nooit alleen voor elkaar had gekregen.

Met name de concrete en behulpzame coaching vond ik geweldig. Voor degenen die twijfelen, zou ik zeggen: plan een kennismakingsgesprek in en je zult snel overtuigd zijn dat dit een geweldige kans is om in jezelf te investeren.

Jan Kemps

Gezondheld

dit is wat ik doe

Ben jij klaar voor de volgende stap? 

Zo niet: je kunt nu nog terug. 

Maar als je tot hier bent gekomen is duidelijk: jij wilt niet langer aankloten met wat je op dit moment doet. Jij wilt verandering, en niet te zuinig. Je hebt grootse dromen en doelen, en wilt deze waar gaan maken, maar hier niet 5 jaar over moeten doen. 

En daarvoor zit je op de juiste plek. 

We gana graag met je in gesprek om je te vertellen waar jouw kansen liggen. 

 

Binnen 30 minuten weet jij concreet welke kansen je moet pakken om jouw doelen te behalen en of we een match zijn om je hierbij te helpen. We winden er geen doekjes om en houden niks voor je achter. We bespreken waar je staat, waar je naartoe wilt groeien, en wat je er voor nodig hebt om hier te komen. Ook bespreken we of wij de juiste partij zijn om je hierbij te helpen.


Let op: Deze sessie is 100% vrijblijvend, maar niet voor iedereen geschikt.

Deze sessie is echt bedoelt om te onderzoeken of een samenwerking passend is, het is dus geen gesprek om puur gratis tips te ontvangen.

Deze sessie is voor ondernemers die:

✓ Al een lopend bedrijf hebben: je hebt al het een en ander staan en bent geen complete starter meer
✓ Ambitieus, actie- en doelgericht zijn
✓ Vooral strategisch aan de slag willen

Over ons

Tessa 

Eigenaar van Tessadevries.com. Tessa heeft ondernemerschap met een specialisatie in marketing gestudeerd, om vervolgens een tijd lang zowel miljoenenbedrijven áls kleinere ondernemers te adviseren in marketing & strategie, en daarbij deze strategie uit te voeren. Ze startte haar eigen bedrijf en groeide hierbij binnen 6 maanden door naar 20K omzet per maand, om vervolgens na drie jaar ondernemen op steady 80-100K omzetmaanden te zitten. 

 

In drie jaar tijd heeft ze honderden ondernemers mogen helpen met marketing en sales, zowel in masterclasses en online trainingen, als in intensieve begeleidingstrajecten. Daarbij is ze recht voor z’n raap, is ze niet van knuffelcaching en ‘go with the flow’ en laid back ‘intuïtief ondernemen’. Ze gelooft in persoonlijk passend, rationeel en strategisch ondernemen. Weloverwogen stappen zetten op basis van ervaring en best practices. 

Janice 

Janice is consultant binnen EXPAND. Ze is afgestudeerd bedrijfskundige, waardoor ze alles weet over het strategisch bouwen van een bedrijf. Als freelance marketeer is ze jarenlang praktisch aan de slag geweest binnen marketing en strategie, waarbij ze verschillende bedrijven met succes hielp op het gebied van adverteren, converterende websitepagina’s en strategische content.

Zeg je Janice, zeg je vooral: recht toe, recht aan. Als motivatiekanon en energiebom kan ze je als geen ander motiveren stappen, – en dan vooral de juiste stappen-, te zetten.  De combinatie van haar energie én strategische kennis zorgt er voor dat het onmogelijk is om NIET te groeien met je bedrijf.

Janice is rationeel en to the point: ze zal er nooit doekjes om winden. Door haar ervaring en kritische oog zal ze je binnen EXPAND altijd helpen álles er uit te halen, wat er in zit.