Ik ben Tessa.

Jouw online marketing & business coach.

Hi, ik ben Tessa, jouw online marketing & business coach. Ik help ondernemers aan een ijzersterke online marketing & salesstrategie, waarbij zij een constante stroom aan klanten en omzet genereren.

Ik heb een tijd lang gewerkt als online marketeer: Ik adviseerde zowel miljoenenbedrijven als kleine ondernemers over hun online marketingstrategie én voerde deze ook uit. Maar ik merkte dat ik meer wilde, en écht verschil wilde maken voor iemand. 

Om me heen zag ik ondernemers die strugglden met hun online strategie. Met social media, een goede website en vindbaar worden in Google. Maar ook het omzetten van volgers naar klanten. 

Ik besloot mijn baan op te zeggen om juist die ondernemers te helpen. Want er is zo veel winst te behalen (letterlijk), met een goede online strategie. 

En dat ondervond ik ook zelf: Mijn bedrijf groeide binnen 5 maanden van €0 naar €10.000+ omzet & winst per maand, door het inzetten van een sterke online marketingstrategie. En deze zelfde groei zie ik ook bij mijn klanten.

Een goede strategie kan écht het verschil maken. Hoe goed je ook bent in je vak, mensen komen pas bij je terecht als ze van je af weten en je leren kennen. Hier is marketing voor nodig. En hier wil ik ook jou bij helpen.

Hier lees je wat anderen over mij zeggen.

 

Ik zei mijn baan op, maar niet zonder rugzak aan kennis.

Het ondernemen zat er bij mij altijd al in. Ik heb de studie Small Business & Retail Management gedaan, een studie waarin je álles leert over ondernemen en het managen van een bedrijf. Daarbij specialiseerde ik me in de richting van e-commerce: ‘handel drijven via internet’. Daarna kwam ik terecht in de wereld van marketing: Iets dat ik mega interessant vind.

Waarom? Omdat ik consumentenpsychologie een interessant aspect vind. Hoe kun je iemand overtuigen een aankoop bij je te doen? Waar moet je rekening mee houden en door welke aanpassingen kun je jouw dienst of product nog sneller of meer verkopen? En hoe kun je dit op een fijne manier doen, zonder dat je die pusherige verkoper bent?

Daar wilde ik meer over leren en ervaring over opdoen. Door mijn studie leerde ik al ontzettend veel over de theorie van marketing: Businessmodellen en strategieën. Toen ik vervolgens zelf in de wereld van marketing ging werken, leerde ik ook hoe dit in de praktijk er aan toe ging. Hoe je converterende salespagina’s maakt, hoe je metingen instelt, en hoe je winstgevend kunt adverteren. Wat werkt en niet werkt binnen online marketing. Maar vooral ook breed kijken.

Wat ik nog vaak zie is dat marketing experts zich richten op één tak van marketing: Bijvoorbeeld SEO, of Facebook & Instagram advertenties. Wat ik júist zo waardevol vind, is breed kunnen kijken binnen marketing. Want voor elke ondernemer werkt weer een andere marketingstrategie. En in mijn tijd als online marketeer leerde ik expres over verschillende takken van online marketing inzetten, zodat ik bedrijven ook goed kon adviseren over een voor hun passende strategie.

Het kwartje viel.

Ik had het naar mijn zin als online marketeer. Ik verdiende prima, had veel verantwoordelijkheid en mocht doen wat ik leuk vond: Bedrijven adviseren over hun online marketingstrategie.

Maar ik zag om me heen dat kleine ondernemers nog zoveel winst konden behalen met hun online marketingstrategie. Ik voelde dat ik hen zo graag wilde helpen hun dromen en doelen waar te maken. Ook zag ik dat de marketing experts in ondernemersland vaak maar gefocust waren op het inzetten van één kanaal, zoals SEO of Facebook & Instagram advertenties. Terwijl ik wist dat voor elke ondernemer weer een andere strategie goed werkt, en vaak voor de ondernemer niet precies duidelijk was wát die strategie dan moest zijn.

Ik voelde steeds meer de drang deze ondernemers te helpen. Ik besloot mijn baan op te zeggen om er gewoon vol voor te gaan. Ik had een berg marketingkennis & ervaring én een ondernemersopleiding: Er kon weinig fout gaan.

En dat bleek. Binnen no time groeide mijn bedrijf uit naar een omzet van meer dan 10K per maand.

Met mijn bedrijf help ik ontzettend toffe ondernemers aan een ijzersterke online marketing & salesstrategie, zodat zij met hun passie een constante stroom aan klanten en omzet genereren. Hier lees je wat anderen over mij zeggen.

 

Klaar met de serieuze praat.

Tijd voor een aantal feitjes over mij.

👉🏼 Ik was in mijn studietijd de streberigste leerling die je je maar kon wensen. Volgens mij heb ik menig docent gek gemaakt met al mijn vragen om meer uitleg. Ik was dan ook op mijn 20e al afgestudeerd van het HBO.

👉🏼 Ik ben súper no-nonsense en concreet. Ik verwoord alles dan ook het liefst kort en bondig zonder veel blabla. Mijn strategiesessies zitten dan ook echt bómvol concrete adviezen en informatie.⁣ Dit zorgde er in mijn schoolperiode dan ook voor dat ik nooit aan het minimum aantal woorden kwam. Verdorie.

👉🏼 Mijn woonkamer staat vol met planten: Ik ben een enorme plantengek. Het zijn er zoveel dat als ik ze ga tellen, ik elke keer weer op een ander aantal uitkom.

👉🏼 Ik ben een énorme foodlover: Een verjaardag of avondje uit is voor mij echt niet compleet zonder borrelhapjes. Als ik ergens uit eten ga check ik altijd van tevoren de menukaart, zodat ik me alvast kan verheugen op lekker eten. Oeps.

👉🏼 Ik kan er totaal niet tegen als ik iets niet kan. Wanneer ik iets niet kan en wel wil kunnen oefen ik gewoon net zo hard en veel totdat ik het wél kan. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik op mijn 18e al levensechte potloodportretten kon tekenen, en nog steeds met veel plezier doe. Mijn net begonnen tennis-hobby is daarentegen weer een heel ander verhaal. 

Nu ben ik benieuwd naar jou!

Genoeg over mij! Ik ben razend benieuwd naar jou. Wie ben je en wat doe je? Waar droom je van? En wat houdt jou tegen je dromen te verwezenlijken?

Het is mijn missie ondernemers te helpen met het verwezenlijken van hun dromen doordat zij hun passie elke dag als werk kunnen doen. Misschien kan ik ook jou helpen aan een ijzersterke online strategie, zodat jij die constante stroom aan klanten en omzet genereert. 

Vertel me waar je tegenaan loopt. Misschien kan ik je zo met een gratis advies al helpen.

Laat het me weten door onderstaand contactformulier in te vullen, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

4 + 4 =