gratis masterclass

“De 10K formule: van ‘prima’ rondkomen naar écht opschalen door bewezen strategieën”

.. Die 90% van de ondernemers laten liggen.

In deze masterclass deel ik de strategieën waardoor onze klanten (zoals Lotty, Claudia, en Ilse) binnen 3 maanden van 0 naar 17K omzet groeien. 

Jij bent een ondernemer, een dienstverlener, met grootse plannen en ambities. Vol goede moed gestart met ondernemen.

Maar je merkt nu.. Dat het nog niet zo snel gaat als je had verwacht. Het komt je niet bepaald aanwaaien.

Je hebt behoefte aan strategie. Wéten wat je moet doen, in plaats van gokken.

En dat, zonder gekke fratsen. Zonder honderd lagen mindsetcoaching. Zonder gekke dansjes op TikTok. Zonder gekke foto’s van jezelf online moeten zetten.

Gewoon, goede strategie.

Je hebt al verschillende masterclasses, webinars of e-books gedownload, kijkt wat rond op Instagram, maar merkt toch dat je er niet helemaal uit komt.

Ik zorg er voor dat dit de laatste masterclass is die je ooit nog hoeft te bekijken.

 

De inhoud.

Na deze masterclass weet jij…

Door welke strategieën ikzelf €100.000 maandelijkse omzet draai

Hoe je je aanbod zo inricht dat je volgende maand al 10K omzet zou kunnen draaien én de beste waarde biedt (zonder dat je direct belachelijk veel geld voor je diensten moet vragen)

Hoe je er voor zorgt dat jouw klant alleen nog maar met JOU wilt werken, en je een unieke positie ten opzichte van je concurrentie in de markt creëert waarbij je er ook nog eens voor zorgt dat klanten een hogere prijs willen betalen

Hoe je jouw website en salespagina’s zo inricht dat kijkers, ook daadwerkelijk kopers worden. Hoe kun je urgentie wekken om te kopen? Ik vertel je een aantal slimme elementen die je kunt toevoegen voor snelle overtuiging waarbij je slim inspeelt op consumentenpsychologie.

Wat de best converterende, automatische én schaalbare marketingstrategieën zijn om een duurzame omzet mee te draaien maar ook goed mee op te kunnen schalen (je hebt social media nu niet meer nodig, als je zou willen). Eén van deze simpele strategieën zetten wij zelf ook in voor €100.000 omzet per maand, terwijl we niks op social media doen.

Wat benchmarks zijn er binnen marketing: wanneer doe je het nou ‘goed’ en wanneer niet? En wat moet je aanpakken als je marketing nog niet goed presteert op dit moment?

Hoe je er altijd voor zorgt dat alle kosten die je maakt, direct geld opleveren. En welke slimme kosten je kunt maken, om juist snel omzet te draaien. En ja, dat gaat verder dan alleen advertenties 😉

Welke actie je meteen mag gaan verrichten om 10x sneller omzet aan te trekken. Hier kun je vandaag direct mee beginnen. 

Ik ben niet van een webinar met een salespraatje van een uur. Wat je ontvangt is dus echt een uur aan concrete waarde en informatie. De waarde van deze masterclass is enorm, bij andere trainers zou je hier een toegangsprijs van honderden euro’s moeten betalen. Zorg er dus voor dat je er live bij bent.

We weten wat we doen.

Claudia draaide in de tweede maand samenwerken €17.000(!) aan sales in één maand. Door slimme strategie.

Ik besloot een samenwerking met Tessa aan te gaan omdat ik het idee had dat Tessa me écht verder kon helpen, door de goede recensies die ik online zag en de ervaring die Tessa heeft. 

Binnen onze samenwerking heb ik heel vlot mijn omzet zien groeien met het lanceren van een nieuw aanbod. Daarmee heb ik zelfs een 17K salesmaand mogen draaien. Er vielen heel veel kwartjes en leerde ik veel op het gebied van marketing en strategie.” 

– Claudia Verloop
Hey Fotograaf

We weten wat we doen.

Deze reviews vind je op onze website:

🚀 Claudia groeide in haar tweede maand samenwerken naar €17.000 aan sales in één maand. 

🔥 Lotty draaide vanaf de grond af aan binnen 3 maanden €12.000+ maandelijkse omzet.

🙌🏼 Silvie draaide in haar tweede maand haar allereerste 10K maand, door simpelweg één ding anders te doen. Wat ze iedere maand kan herhalen en schalen.

📈 Dianne had €270.000 omzetGROEI in een jaar samenwerken. 

💥 Tim en Sharon draaiden al €8.000 per maand, maar meer dan verdubbelden dat in onze eerste drie maanden samenwerken, door ook nog eens minder en slimmer te werken. 

We vertellen je graag onze geheimen. 

Zorg dat je er bij bent. 

Strategie is ons vakgebied.

Zo groeide Lotty van €0 naar €12,5K omzetmaanden. In 3 maanden tijd.

Na onze drie maanden samen, staat er nu een sterke basis: ik ging van 0 euro coaching omzet naar een maandomzet van 12.5K mét strategie en skills om dit niet alleen door te kunnen zetten, maar ook verder te laten groeien.

– Lotty van Hulst, LOTTY H. Elopements / LOTTY H. Academy 

hi, ik ben Tessa. Business consultant & strateeg.

Ik heb letterlijk voor het vak ‘ondernemen’, met de specialisatie marketing, gestudeerd. Vervolgens een tijd lang zowel miljoenenbedrijven áls kleinere ondernemers geadviseerd in marketing & strategie, en deze strategie ook uitvoerde. 

Ik startte met mijn eigen bedrijf en groeide binnen een halfjaar van €0 naar een omzet en winst van consistent meer dan €20.000 per maand. 

En dit was leuk. Maar lang niet genoeg voor mij. 

Ik wilde meer. Ik was hongerig. Ik wilde doorgroeien en mezelf constant blijven uitdagen alles er uit te halen wat er in zit. Anderen op de allerbeste manier helpen, en tegelijkertijd daarmee mijn droomleven kunnen leiden. 

Inmiddels adviseer ik zelfstandig al drie jaar lang zelfstandige kennisondernemers op het gebied van marketing & sales. In drie jaar tijd heb ik honderden ondernemers mogen helpen met marketing en sales, zowel in mijn masterclasses als intensieve begeleidingstrajecten. 

Daarbij ben ik niet van knuffelcoaching, ‘go with the flow’ en laid back ‘intuïtief ondernemen’. Het zal vast werken voor sommigen, maar ik geloof er niet in. Ik geloof in persoonlijk passend, rationeel strategisch ondernemen. Weloverwogen stappen zetten op basis van ervaring en best practices. Vooral gaan DOEN om resultaat te zien. In concreet advies, in plaats van steeds coachende vragen stellen (om alleen maar meer vragen boven te doen komen). 

 

Want door te doen, ga je pas resultaat zien. En door het doen te combineren met bewezen strategieën die op maat, persoonlijk bij jouw bedrijf passen, vind je succes voor jouw bedrijf. Gegarandeerd, keer op keer weer. Want: je laat niks aan toeval over. 

Ik heb iedere denkbare strategie wel getest, geoptimaliseerd en opgeschaald: zelf, of met mijn klanten. Van verschillende business modellen tot aan uiteenlopende marketingstrategieën: ik heb het gedaan. Low end, high end of hybride positioneren. Werken met webinars, enorme mailinglijsten en masterclasses. Maar ook de kracht van Google gebruiken door SEO, SEA en affiliates. Waarbij het altijd zo is dat social media, ijzersterke websiteteksten en een slimme positionering aan de basis lagen. 

Keer op keer vond ik de succesformule. Voor mij, maar ook voor mijn klanten. Om door te schalen naar 40K, 50K omzetmaanden, vanuit rust en vrijheid. 

Want ik weet inmiddels: alles is mogelijk. Er is simpelweg geen plafond wat niet te doorbreken is. Zolang je maar op de juiste momenten, de slimste strategische stappen neemt.

Zorg dat je er bij bent.