Bedankt voor het aanvragen van mijn gratis e-book. Je ontvangt hem binnen een paar minuten in je mailbox. Check ook zeker even je spambox.

Voordat je gaat heb ik alleen nog iets voor je.

Je hebt zojuist mijn e-book gedownload. In dit e-book deel ik waardevolle inzichten op het gebied van marketing, sales en strategie.

Alleen..

Er is nog nooit iemand succesvol geworden door een gratis e-book.

Dat weet je wel. Een e-book is heel leuk en helpt zeker om te inspireren, maar niet om te transformeren. Daarvoor is er meer nodig. Dan gaat het niet om ‘wat tips’ doorvoeren, maar gaat het om het geheel aanpakken.

En als ik je zo mag inschatten, kan ik vaststellen dat als jij dit e-book gedownload hebt, je actie wilt ondernemen. 

Niet blijven steken op de middelmatige omzet waar je nu op zit. Jij wil meer. 

Nu kun je twee dingen doen. 

1. Dit e-book downloaden en denken ‘Ik zie het allemaal wel’, wat tips doorvoeren en waarschijnlijk weinig verder komen. 

2. De drempel over stappen, en nu echt de eerste stap richting verandering en groei nemen. Ook al voelt dat misschien spannend, en weet je nog niet of je er helemaal ‘aan toe’ bent. 

Als je bereid bent om voor optie twee te gaan, ga ik graag met je in gesprek. 

Ben jij klaar voor de volgende stap? 

Zo niet: je kunt nu nog terug. 

Maar als je tot hier bent gekomen weet ik: jij wilt niet langer aankloten met wat je op dit moment doet. Jij wilt verandering, en niet te zuinig. Je hebt grootse dromen en doelen, en wilt deze waar gaan maken, maar hier niet 5 jaar over moeten doen. 

En daarvoor zit je op de juiste plek. 

Ik ga graag persoonlijk met je in gesprek om je te vertellen waar jouw kansen liggen, en om te kijken of ik je hierbij verder kan helpen.

 

Binnen 30 minuten weet jij concreet welke kansen je moet pakken om jouw doelen te behalen. Ik wind er geen doekjes om en ik hou niks voor je achter. We bespreken waar je staat, waar je naartoe wilt groeien, en wat je er voor nodig hebt om hier te komen. Ook bespreken we of ik de juiste persoon ben om je hierbij te helpen.

In dit traject werk ik maar met een beperkte groep van 12 ondernemers, om de beste begeleiding mogelijk te kunnen maken. Daardoor ben ik niet zuinig om het je te vertellen wanneer ik geloof dat we niet de perfecte match zijn. Deze sessie is natuurlijk 100% vrijblijvend.


Let op: Deze sessie is 100% vrijblijvend, maar niet voor iedereen geschikt.

Deze sessie is voor ondernemers die:

✓ Al een omzet draaien van minimaal €60.000 per jaar of €5.000 per maand
✓ Ambitieus, actie- en doelgericht zijn
✓ Vooral strategisch aan de slag willen

See you soon.