1:1 Mentorship Traject

Strategische, betrokken 1-op-1 coaching om door te groeien naar de #1 positie in je markt.

Groei door naar de #1 positie in je markt, door slimme strategie. Strategisch opschalen zónder je vrijheid te verliezen.

Door het hebben van een hybride bedrijf: het strategisch combineren van passieve (online) trajecten met (high end) 1:1 coaching. Geautomatiseerd, duurzaam én authentiek. Effectief.

Voor maximale impact, maximale winst en maximale vrijheid.  Zodat jij doorgroeit naar de Tony Robbins of Marie Forleo van je markt. Zónder je rust en vrijheid te verliezen. We werken aan een strategie die vooral jou ontlast, terwijl je wel groots impact maakt.

Zodat jij financiële én persoonlijke vrijheid ervaart.

Business on your terms and no more playing small.

En daar help ik je in dit traject persoonlijk en betrokken bij.

Jij bent coach of kennisondernemer met een goedlopend bedrijf en prima omzet..

Je draait bijvoorbeeld al maandelijks meer dan €5.000 omzet. Misschien tik je de 10K al aan.

Mensen zien je misschien al als succesvol, maar jij voelt: er zit meer in.

Jij wilt doorgroeien naar marktleiderschap. De grootste in je markt worden. De meeste impact maken. Mét daarbij ook een fantastische omzet draaien. Vanuit rust en vrijheid. Zónder jezelf te overlopen. En dat hoeft ook niet.

Jij wilt en-en.

En dit is wat ik doe.

Ik help je doorgroeien naar de #1 positie in je markt, door slimme strategie. Door het hebben van een hybride bedrijf: het strategisch combineren van passieve (online) trajecten met (high end) 1:1 coaching. Geautomatiseerd, duurzaam én authentiek. Effectief.

Voor maximale impact, maximale winst en maximale vrijheid. Er is geen limiet. Zodat jij doorgroeit naar de Tony Robbins of Marie Forleo van je markt. Zónder je rust en vrijheid te verliezen. Want we werken aan een strategie die vooral jou ontlast, terwijl je wel groots impact maakt.

En-en. ⁠

Dat is waar ik je mee help.

Dit is wat ik doe.

“Tessa is de allerbeste coach die je maar kan krijgen.

“Ze helpt je met alles. Ze is heel doelgericht, levert echt mega veel waarde, kennis en kwaliteit, hakt knopen door. En is heel eerlijk, en dat is ook echt wat ik waardeer aan een coach. Een coach die zegt waar het op staat, je inzichten geeft die niet altijd leuk zijn of juist heel spannend, een coach die je de juiste handvaten geeft en waar je bedrijf gegarandeerd van gaat groeien.

Ik raad iedereen aan om met Tessa te gaan werken. Ze is gewoon de allerbeste coach die je maar kan krijgen. De investering is er niks bij voor de waarde die Tessa levert. “

– Linda de Jong

online zichtbaarheidsexpert

Even voorstellen..

Hi, ik ben Tessa, business coach. Ik help coaches en kennisondernemers opschalen in omzet met een hybride bedrijf: zowel werken met een passief- of groepstraject, als 1:1 werken met gevorderde ondernemers.

Ik startte met ondernemen en groeide binnen een halfjaar van €0 naar een omzet en winst van consistent meer dan €20.000 per maand. Met maar drie dagen werken per week. In de tijd daaropvolgend verdubbelde dit nog eens.

Puur door te optimaliseren, strategisch te werken en telkens slim op te schalen om constant door te kunnen groeien.

Maar ik wilde meer. Ik vind het ondernemersschap altijd een soort spel dat je speelt en zo goed mogelijk wilt spelen.

Ik wilde opschalen. Ik dacht dat dat alleen kon door massa te gaan draaien, of me alleen te richten op de high end doelgroep.

Want dat was wat iedereen om me heen deed.

Maar dat wilde ik niet. Ik wilde meer impact maken. Oneindig kunnen opschalen en zo veel mogelijk mensen helpen. Door én passief te werken, én 1:1 te werken. En dit deed ik, succesvol.

Ik kan je alles vertellen over slim opschalen met een passief product en webinars en funnels, maar ook over het verkopen van high end 1:1 trajecten voor meer verdieping met jouw klant. Zodat jij constant jouw omzet exponentieel kunt laten groeien vanuit rust en vrijheid.

Een voorproefje van mijn coaching.

 

Dit is géén verkapt groepsprogramma. Dit is exclusieve, betrokken 1:1 begeleiding.

Ik sta voor betrokken één-op-één begeleiding. Dat houdt in dat je mij altijd kunt bereiken voor vragen of even sparren, meestal reageer ik binnen een paar minuten. 

Snel schakelen en advies ontvangen op jouw vraagstukken maakt het verschil. In het moment op de juiste manier reageren maakt het verschil tussen wel of geen (grote) nieuwe klant. Of tussen wel of geen succesvolle lanceringen. Dit zijn de momenten dat je het meeste leert. 

Daarbij is het traject echt maatwerk: geen eindeloze online modules (daar ben je al te ver voor), maar een gerichte strategie die voor JOU en jouw bedrijf werkt. 

In dit traject help ik je met..

✓  Resultaat behalen. Ik wil dat jij minimaal verdubbelt in omzet, zonder overvolle agenda. That’s what I do.

✓  Strategie. Ik ben een echte strateeg. Daarom help ik je met het ontwikkelen van een ijzersterke strategie waardoor je jouw klanten magnetisch gaat aantrekken. Van positionering en social media tot aan ads en webinars. Ik ben expert op dit gebied.

✓ Optimalisatie. Strategie is niet ‘af’ als het eenmaal staat. Opschalen zit ‘m in optimaliseren en bijsturen, zodat je nog grootsere resultaten behaalt.

✓ Sales. Strategie is top. Maar salesgesprekken: that’s where the magic happens. Ik leer je moeiteloze JA’s krijgen.

✓ Helderheid. Helderheid over doelen en prioriteiten. Waar begin je en waar werk je naartoe? 

✓  Accountability. Ik ben jouw stok achter de deur om ervoor te zorgen dat die groei ook werkelijkheid wordt. Daarbij confronteer ik je ook met belemmeringen of mindsetstruggles die je in de weg staan.

✓  Support. Zodat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt en nooit met vragen blijft zitten. Ik ben er voor je.

✓ Feedback. Waardoor alles wat je inzet nog meer resultaat oplevert. Je mag alles naar me toe sturen waar jij feedback op wilt. 

“Dankzij Tessa steeg mijn omzet in drie maanden met meer dan 200%

Ik heb ontzettend veel van Tessa geleerd op het gebied van online marketing. Waar ik eerst heel onzeker over was, doe ik nu zonder twijfel. Door dit traject is mijn omzet gestegen met meer dan 200%, een verdriedubbeling van omzet. Dat had ik maanden geleden nog niet durven dromen!

– Iris Treffers

Het 1:1 Mentorship Traject is voor jou als..

✓ Je op zoek bent naar een coach die jou betrokken en persoonlijk coacht. Jij zit niet meer te wachten op eindeloze online modules, groepsprogramma’s en DIY coaching.

✓ Je marktleider wilt worden in jouw branche en consistent 20K+ omzet per maand wilt draaien. Dit jaar wil je minimaal verdubbelen in omzet.

✓ Je wilt groeien, maar daarbij ook je vrijheid wilt behouden.

✓ Je een aanbod hebt met een online programma of 1:1 begeleidingstraject (of dit binnenkort zou willen).

✓ Je op dit moment een omzet van meer dan €60.000 per jaar draait en consistent een hogere omzet wilt draaien. Maar: ik vind ambitie belangrijker dan omzet. Draai je minder dan bovenstaande omzet maar wil je wel serieus met coaching aan de slag, plan dan wel een call in om te kijken of het traject bij jou past.

Dit traject is speciaal voor ondernemers die al een ‘prima’ omzet draaien, maar willen groeien naar een fantastische omzet en een #1 positie in de markt. Daar help ik je persoonlijk bij.

Killer coach & loved every moment of it

“Ik koos voor Business coaching met Tessa omdat ik al fan was van haar no-nonsense aanpak. Ze is heerlijk nuchter & dat kan ik soms gebruiken als ik door emoties keuzes maak, die niet altijd de beste uitkomst bieden.

Ze begeleidde me tijdens een kanteljaar, waarin er in mijn privé leven veel speelde, waardoor ik soms de balans met het ondernemen kwijt leek te zijn. Daarin was ze een anker, waarmee ik voeling behield met wat er nodig was voor mij om toch te groeien en ruimte te geven aan mijn onderneming.

Tessa is een ‘rechtvaardige rechter’, ze neemt je smoesjes & bullshit niet, maar zal je altijd helpen als de emoties hoog zitten & er iets speelt dat aangepakt moet worden.

Killer coach & loved every moment of it.”

– Beau Bergmans

Je hebt alles al in huis om jouw bedrijf nog harder te laten groeien. Alleen wil je niet harder werken en alles wat je nu al doet x10 doen. Je wilt slimmer werken. Opschalen. Automatiseren en daarmee jouw omzetplafond doorbreken.

En voor meer omzet hoef je niet alleen high-end te ondernemen of massa te draaien met enorme advertentiebudgetten en jezelf helemaal over de kop te werken.

Groei zit hem in slimmer werken. Strategie optimaliseren. Opschalen. En daar help ik je bij.

Plan je strategiesessie in en dan kijken we samen waar je staat, waar je naartoe wilt en wat er voor nodig is om hier te komen. We kijken daarbij ook of het 1:1 Mentorship Traject daarbij goed bij je past.

No worries, dit gesprek is 100% vrijblijvend.

Sessie inplannen
Deze strategiesessie is voor ondernemers die:

✓ Al een omzet draaien van minimaal €60.000 per jaar of €5.000 per maand.

✓ Een aanbod hebben en online programma’s of begeleidingstrajecten verkopen of dit binnenkort willen doen.

✓ Dit jaar minimaal willen verdubbelen in winst door strategie.

Veelgestelde vragen

Waar gaan we in dit traject aan werken?

Alles wat je nodig hebt om je doelen te behalen.

Ik ben vooral een strategische coach, waarin ik mindset meepak wanneer dit nodig is. Dit houdt in dat ik je echt help op alles op het gebied van bedrijfsvoering, marketing & sales: van webinars geven tot aan high-level 1:1 trajecten verkopen via Instagram en ijzersterke contentstrategie. We ontwikkelen echter een strategie die voor JOU en JOUW bedrijf werkt.

Onderwerpen waar we onder andere mee aan de slag kunnen gaan zijn een strategisch aanbod formuleren, onderscheidende positionering, converterende salespagina’s schrijven, ijzersterke marketingstrategieën (webinars, funnels, podcasten, werken met een leadlijst e.d.), strategische content, converterende salesgesprekken, en nog veel meer.

Hoe persoonlijk is het traject?

Ik sta voor betrokkenheid: we doen het echt samen. In dit traject kun je me 24/5 berichten met vragen, hersenspinsels of dingen waar je mijn feedback op wilt. Meestal reageer ik dan al binnen een paar minuten. Ik hou van snel schakelen zodat je op korte termijn verder kan. Ook kun je mij stukken sturen waar je graag mijn feedback op zou willen. Ik coach maar een kleine groep ondernemers 1:1 om de allerbeste kwaliteit te kunnen bieden en je persoonlijk, betrokken bij te kunnen staan.

Hoe lang duurt dit traject?

In dit traject bied ik 6 maanden begeleiding, zodat er genoeg tijd is voor grote transformatie maar je ook direct al hele goede resultaten kunt halen.

Hoe ziet het traject er praktisch gezien uit?

Het traject bevat betrokken 1-op-1 coaching. Dat houdt in dat je me dagelijks kunt bereiken voor vragen of hersenspinsels, je me stukken kunt sturen waar je graag feedback op ontvangt, en we maandelijkse sessies hebben om echt de diepte in te gaan op jouw vraagstuk en de strategie die we hanteren. 

Ook bevat dit traject een livedag waarbij we de verdieping nog eens extra opzoeken. Er kan ontzettend veel shiften op zo’n dag, ik kan je verzekeren dat je naar huis gaat met een hoofd vol inzichten.

Alle ins- en outs van het traject deel ik met je wanneer we elkaar spreken en ik denk dat dit traject goed bij je past. Ik vertel je dan ook de investering (die de meeste mensen overigens mee vinden vallen).

Is er een betalingsregeling mogelijk?

Jazeker ?.