Join us.

Vacature head coach

De leukste baan van Nederland, als je ‘t ons vraagt.

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een head coach / business consultant. 

Als Head Coach help je onze klanten met strategisch business advies voor hun onderneming. Klanten zijn (online) ondernemers die vaak werken als ZZP’er maar flinke groeiambities hebben. Je voorziet ze van strategisch advies op het gebied van aanbod, doelgroep, sales en marketing. Dit doe je doormiddel van online meetings en ondersteuning via mail en chat. Dat maakt het werk heel afwisselend: je werkt met veel verschillende klanten en cases, waardoor je werk nooit saai wordt.

 

Over ons
Met Tessadevries.com voorzien we nu zo’n drie jaar verschillende ondernemers van strategisch advies, om te groeien in klanten en omzet. Het advies dat we geven gaat voornamelijk over marketing & salesstrategie (zoals social media inzetten, websitepagina’s schrijven, webinars geven), maar kan soms ook operationeel en organisatorisch zijn. Binnen het bedrijf staan we voor no-nonsense, directe communicatie en strategisch concreet advies. Je komt terecht in een klein, hecht, informeel team, waarbij we het echt sámen doen. 

Omdat we het bedrijf willen uitbreiden met nieuwe programma’s, zijn we op zoek naar een head coach die hierin kan ondersteunen. In deze functie werk je nauw samen met de huidige hoofdcoach, en neemt zij je helemaal mee in slimme strategische keuzes, om onze klanten van het beste advies te voorzien. 

 

What’s in it for you

 • Een contract in loondienst voor 24 uur per week;
 • Een marktconform salaris mét een aantrekkelijk bonussysteem;
 • Een gezellige werkplek in Meppel met kantoorhond, waarin we werken met een klein, hecht team. Je bent onderdeel van enorme groei die met het bedrijf wordt doorgemaakt;
 • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid in je functie;
 • 16 vakantiedagen;
 • Flexibele werktijden;
 • Kans om jezelf continu verder te ontwikkelen middels gerichte trainingen en opleidingen.

 

Dit neem jij mee:

 • Kennis over marketing en strategie. Het is prettig als je hierin al kennis hebt, maar wij leiden je hierin ook volledig op. Je leert alles over het inzetten van verschillende marketingmiddelen en verkoopstrategieën, zodat je onze klanten hierin van het beste advies kunt voorzien.
 • Enthousiasme en overtuigingskracht. Je weet onze visie helder te vertalen en te verwoorden en mensen te inspireren te gaan doen. 
 • Pro-activiteit. Je bent altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om te benutten. Op die manier kunnen we al bedrijf ook het snelste groeien.
 • Analytisch vermogen. Jouw werk bestaat uit analyseren en komen tot een strategische oplossing.
 • Goede Nederlandse taal- en schrijfvaardigheid.
 • HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Jij bent een doener en resultaatgericht, maar tegelijkertijd analytisch en oplossingsgericht. Je windt er geen doekjes om, kunt goed en direct communiceren, en snel schakelen in het moment. Jij gaat voor resultaat: voor ons bedrijf, maar ook voor onze klanten. 

Je kunt je vinden in de visie van ons bedrijf en je vindt het leuk om verschillende cases te analyseren en van het beste advies te voorzien. Het is fijn als je al veel kennis hebt over marketing en strategie voor bedrijfsgroei, maar in de functie zul je hier ook ontzettend veel over leren, om meteen toe te kunnen passen. 

Ons kantoor is gevestigd in Meppel. Omdat we in nauw teamverband werken vinden we het prettig zo veel mogelijk samen op kantoor aanwezig te zijn, al is thuis werken ook af en toe mogelijk. 

 

Word jij onze head coach? Mail ons op sollicitatie@tessadevries.com met je CV en een korte video. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen over de vacature? Schroom ook niet om ons te mailen op sollicitatie@tessadevries.com, we beantwoorden je vragen graag.