Gratis podcast over sales en omgaan met koopbezwaren

Goed dat je er bent! In onderstaande podcast vertel ik je:

✓  Hoe je een ‘JA’ krijgt in je gesprekken in plaats van een ‘Ik denk er nog even over na’ 

✓  Waar het in 90% van de keren mis gaat in verkoopgesprekken

✓  Hoe je effectief met koopbezwaren omgaat, zodat iemand klant wordt zonder dat je de irritante verkoper bent

.. Zodat jij de conversie van je gesprekken minimaal verdubbelt. 

Strategiesessie

Jij bent een gevorderde ondernemer. Draait bijvoorbeeld al meer dan 5 of 10K per maand.

Bespreek met mij hoe jij snel & slim kunt opschalen en jouw omzet kunt verdubbelen..

… Zodat jij in je volle potentie stapt en consistent maanden draait van 20K+ met een slim business model zonder een overvolle agenda.

Op naar groots ondernemen.

In dit gesprek bespreek ik met je..

Jouw money blocks.

Waar zie ik dat je jezelf nog saboteert om sky high te gaan in omzet. Ik vertel je de grootste bottlenecks.

Kansen.

Waar ik voor jou op korte termijn de grootste kansen zie om in no-time keihard te groeien.

Consistentie.

Met welke strategie jij consistent 20K+ maanden kunt draaien zonder in te leveren op vrijheid. 

Je bent een gevorderde ondernemer. Je draait bijvoorbeeld al rond de 10K per maand.

Je hebt alles al in huis om jouw bedrijf nog harder te laten groeien. Alleen wil je niet harder werken, en alles wat je nu al doet x10 doen. Je wilt slimmer werken. Opschalen. Automatiseren en daarmee jouw omzetplafond doorbreken.

En voor meer omzet hoef je niet alleen high end te ondernemen, of massa te draaien met enorme advertentiebudgetten en jezelf helemaal over de kop te werken.

Groei zit hem in slimmer werken. Strategie optimaliseren. Opschalen. En daar help ik je bij.

Sessie inplannen

Herken jij je hier in? Plan je strategiesessie in en dan kijken we samen waar je staat, waar je naartoe wilt en wat er voor nodig is om hier te komen. Ook kijken we of ik je hierbij persoonlijk, 1:1, verder kan helpen.

No worries, dit gesprek is 100% vrijblijvend.

Deze strategiesessie is voor ondernemers die:

✓ Al een omzet draaien van minimaal €60.000 per jaar of €5.000 per maand.

✓ Een aanbod hebben en online programma’s of begeleidingstrajecten verkopen, of dit binnenkort willen doen.

✓ Dit jaar minimaal willen verdubbelen in winst door strategie.

Zij gingen je voor:

online zichtbaarheidsexpert

Even voorstellen..

Hi, ik ben Tessa, jouw online marketing & business coach. Ik help coaches en kennisondernemers opschalen in omzet met een hybride bedrijf: zowel werken met een passief- of groepstraject, als 1:1 werken met gevorderde ondernemers.

Ik heb een tijd lang gewerkt als online marketeer en consultant: ik adviseerde zowel miljoenenbedrijven als kleine ondernemers over hun online marketingstrategie én voerde deze ook uit. Ik leerde alles over campagnes, consumentenpsychologie en opschalen. 

Ik ging fulltime ondernemen en groeide binnen een halfjaar van €0 naar een omzet en winst van consistent meer dan €20.000 per maand. Met maar drie dagen werken per week. 

Puur door te optimaliseren, strategisch te werken en telkens slim op te schalen om constant door te kunnen groeien.

Daarbij geloof ik er in dat je niet hoeft te kiezen tussen alleen high end trajecten aanbieden of alleen werken met massa verkopen, om te kunnen groeien met je bedrijf. Ik geloof in de combinatie hiervan.

Opschalen met een strategie die niet alleen volledig afhankelijk is van stressvolle ads en webinars of volledig van Instagram. Maar juist een gouden combinatie van verschillende marketingmiddelen voor verschillende omzetstromen (lees: geen risico en onzekerheid meer).

Waarbij je er voor jouw doelgroep bent met zowel een schaalbaar product, als een exclusief traject. Met een bijpassende slimme strategie. En hier help ik je bij. 

Ik kan je alles vertellen over slim opschalen met een passief product en webinars en funnels, maar ook over het bereiken van de gevorderde ondernemer middels een meer high-end strategie. En alles wat hierbij hoort: aanbod, positionering en sales. Dat is de gouden combinatie. 

“In de 3 maanden met Tessa heb ik meer geleerd dan op heel mijn HBO Marketing opleiding

“Tessa legt super duidelijk uit, denkt goed mee en komt met slimme suggesties. Zonder de hulp van Tessa wat ik nooit gekomen waar ik nu ben. Ik zou haar trajecten dan ook aan iedere ondernemer aanraden.”

– Sifra Mol, Smooth & Social

Voordat ik startte met het Groei Traject bij Tessa, liep ik een beetje vast met mijn onderneming. De klanten waren er, dus dat ging goed. Alleen werkte ik hele lange dagen, wat ik onderaan de streep niet helemaal terugzag. Het efficiënt inplannen van mijn taken lukte me niet en daarnaast viel er financieel ook een hoop te winnen. 

Ik volgde Tessa al op Instagram en had al vaker naar haar traject gekeken. In eerste instantie was de investering voor mij een drempel, wat de reden was om het een tijd af te houden. Tot er een moment kwam dat ik mezelf echt aan het overwerken was en dacht; wanneer ik op deze manier door ga verandert er niks. En ik kon echt wel wat hulp gebruiken! Dus ik heb de knoop doorgehakt en ben toch gestart. En dat was het helemaal waard. Na de eerste maand van het traject had ik deze investering al dubbel terugverdiend!

Ik vond het super spannend, maar na de eerste kick-off had ik er al vertrouwen in dat ik de goede keuze had gemaakt. Ten eerste is Tessa een heel fijn en sociaal persoon, waardoor het praten natuurlijk al makkelijker gaat. Tessa maakte samen met mij alle prioriteiten en stappen concreet. 

Mijn prioriteiten waren een efficiëntere planning en het financieel beter op een rijtje krijgen. Ik verdien nu het dubbele van wat ik voor het traject verdiende én ik maak minder lange dagen! Je kan dus wel zeggen dat mijn prioriteiten in ieder geval gelukt zijn. 

Wat het traject mij heeft opgeleverd? Een groei in mijn onderneming en misschien voor mij nog wel belangrijker, een enorme persoonlijke groei. Meer zelfvertrouwen, meer tijd over en door dat alles veel meer plezier in mijn werk. Ik zou een traject bij Tessa dan ook zeker aanraden!

Eva van der Vies

Evalution