Hi, ik ben
Tessa.

Jouw online marketing & business coach.

Ik help jou een constante stroom aan klanten en omzet te genereren door een ijzersterke online marketing & sales strategie.

Door middel van een sterke online strategie groeide mijn omzet binnen een halfjaar van €0 naar €20.000+ omzet per maand. En het is geen rocket science. Hier wil ik ook jou bij helpen.

Download hieronder mijn e-book om erachter te komen wat de 6 meest gemaakte fouten zijn op het gebied van online marketing & sales, en hoe je deze kunt voorkomen voor meer omzet.

Je gaat ermee akkoord ook tips en andere informatie per mail te ontvangen. Ik verwerk je gegevens zoals vermeld in mijn privacyverklaring.

online marketingstrateeg

“In de 3 maanden met Tessa heb ik meer geleerd dan op heel mijn HBO Marketing opleiding

“Tessa legt super duidelijk uit, denkt goed mee en komt met slimme suggesties. Zonder de hulp van Tessa wat ik nooit gekomen waar ik nu ben. Ik zou haar trajecten dan ook aan iedere ondernemer aanraden.”

– Sifra Mol, Smooth & Social

Ben jij een dienstverlenende ondernemer en wil jij keihard groeien in omzet? 

Je hebt vanuit jouw passie jouw bedrijf opgezet. Je wilt doen wat je écht leuk vindt, waar je energie van krijgt en waar je mensen mee kunt helpen. 

Maar.. De consistente stroom aan klanten en omzet blijft uit. Jij hebt al meerdere dingen ingezet om jouw bedrijf te laten groeien, maar niks lijkt te werken. Jij investeert jouw energie (en geld) in je bedrijf, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Je begint steeds meer te twijfelen aan jezelf en jouw product, misschien is je prijs te hoog? 

Je weet dat je online zichtbaar moet zijn, en online marketing kunt inzetten om die klanten binnen te halen. Maar.. Waar moet je beginnen? Jij ziet dat jouw concurrenten allerlei strategieën inzetten, maar zelf doe je maar wat met je online marketing. Je hebt het gevoel dat je van alles moet gaan oppakken, en bent daardoor veel tijd kwijt zonder resultaat.

Misschien herken je dit wel..

?? Je hebt het gevoel ‘maar wat te doen’ op online marketinggebied, en haalt hier dan ook maar weinig tot geen klanten uit. 

?? Je begint steeds meer te twijfelen aan jezelf en jouw product, omdat de klanten uitblijven. Ligt het aan jou? 

?? Verkoopgesprekken leveren nog vaak niks op, omdat je telkens bezwaren krijgt of mensen ‘je product te duur vinden’.  

?? Je besteedt veel tijd en energie aan jouw marketingstrategie: Een social media bericht hier, een blog daar, maar dit levert niks op. Jij wilt weten wat je fout doet zodat het wél wat gaat opleveren.

?? Je hebt het gevoel dat alles tegelijkertijd moet en je altijd achter je concurrenten aanloopt. Je voelt continu druk en stress.

?? Wanneer je dan volgers binnenhaalt, lukt het je niet deze om te zetten naar klanten. Ze kijken wel, maar kopen niet. 

Het kan ook anders.

We leven in een wereld waarin het niet meer de ondernemer is die het beste is in zijn/haar vak die ‘wint’, maar die het beste is in marketing en strategie. Daarom is het zo belangrijk om dat ‘spel’ net zo goed te snappen als je eigen vak. En maak je geen zorgen, dat spel is echt heel leuk. Als je het eenmaal snapt.

Ik zie veel ondernemers die ontzettend goed zijn in hun vak, maar doordat ze geen kennis hebben van marketing en sales, simpelweg hun bedrijf niet van de grond krijgen.

Je volgt nu misschien een webinar of cursusje hier en daar, maar dat gaat het verschil niet maken. Dan leer je in zo’n cursus misschien hoe je met hashtags meer volgers kunt aantrekken op Instagram, en dan? Hoe maak je ze vervolgens klant? Of je leert hoe je advertenties moet inzetten, en dan? Als andere factoren niet goed zijn, gaat het je niks opleveren.

Op een gegeven moment is het tijd om breder naar je marketing te kijken en echt een strategie te hebben.

Je hebt nu twee keuzes: 

❌ Je kunt er nu voor kiezen om het allemaal zelf uit te blijven zoeken. Dan verandert er niets, en vindt er geen groei plaats. Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

✅ Of je gaat serieus aan de slag, doorbreekt de cirkel en werkt aan omzetgroei door het inzetten van een strategie passend bij jouw bedrijf.

“Dankzij Tessa steeg mijn omzet met meer dan 200%

Ik heb ontzettend veel van Tessa geleerd op het gebied van online marketing. Waar ik eerst heel onzeker over was, doe ik nu zonder twijfel. Door dit traject is mijn omzet gestegen met meer dan 200%, een verdriedubbeling van omzet. Dat had ik 3 maanden geleden nog niet durven dromen!

– Iris Treffers, Irisworks4you

Even voorstellen..

Hi, ik ben Tessa, jouw online marketing & business coach. Als coach help ik ondernemers aan een ijzersterke online marketing & sales strategie, waarbij zij een constante stroom aan klanten en omzet genereren én ook zelf leren hun eigen marketing te doen.

Ik heb een tijd lang gewerkt als online marketeer: Ik adviseerde zowel miljoenenbedrijven als kleine ondernemers over hun online marketingstrategie én voerde deze ook uit. Maar ik merkte dat ik meer wilde, en écht verschil wilde maken voor iemand. 

Ik besloot mijn baan op te zeggen om juist die ondernemers te helpen. Want er is zo veel winst te behalen (letterlijk), met een goede online strategie.

En dat ondervond ik ook zelf: Mijn bedrijf groeide binnen een halfjaar van €0 naar €20.000+ omzet & winst per maand, door het inzetten van een sterke online marketing & sales strategie. En ook jij kunt dit. Het is geen rocket science, je moet alleen weten HOE je je bedrijf slim inzet.

Een goede strategie kan écht het verschil maken. Hoe goed je ook bent in je vak, mensen komen pas bij je terecht als ze van je af weten en je leren kennen. Hier zijn marketing en sales voor nodig. En hier wil ik ook jou bij helpen.

online zichtbaarheidsexpert

Dit zeggen anderen over mij

Voordat ik startte met het Groei Traject bij Tessa, liep ik een beetje vast met mijn onderneming. De klanten waren er, dus dat ging goed. Alleen werkte ik hele lange dagen, wat ik onderaan de streep niet helemaal terugzag. Het efficiënt inplannen van mijn taken lukte me niet en daarnaast viel er financieel ook een hoop te winnen. 

Ik volgde Tessa al op Instagram en had al vaker naar haar traject gekeken. In eerste instantie was de investering voor mij een drempel, wat de reden was om het een tijd af te houden. Tot er een moment kwam dat ik mezelf echt aan het overwerken was en dacht; wanneer ik op deze manier door ga verandert er niks. En ik kon echt wel wat hulp gebruiken! Dus ik heb de knoop doorgehakt en ben toch gestart. En dat was het helemaal waard. Na de eerste maand van het traject had ik deze investering al dubbel terugverdiend!

Ik vond het super spannend, maar na de eerste kick-off had ik er al vertrouwen in dat ik de goede keuze had gemaakt. Ten eerste is Tessa een heel fijn en sociaal persoon, waardoor het praten natuurlijk al makkelijker gaat. Tessa maakte samen met mij alle prioriteiten en stappen concreet. 

Mijn prioriteiten waren een efficiëntere planning en het financieel beter op een rijtje krijgen. Ik verdien nu het dubbele van wat ik voor het traject verdiende én ik maak minder lange dagen! Je kan dus wel zeggen dat mijn prioriteiten in ieder geval gelukt zijn. Zelf vind ik het nog bizar wat voor sprongen ik gemaakt heb in die 3 maanden tijd, voor mij een enorme winst. 

Wat het traject mij heeft opgeleverd? Een groei in mijn onderneming en misschien voor mij nog wel belangrijker, een enorme persoonlijke groei. Meer zelfvertrouwen, meer tijd over en door dat alles veel meer plezier in mijn werk. Ik zou een traject bij Tessa dan ook zeker aanraden!

Eva van der Vies

Evalution

Ik ben met Tessa aan de slag gegaan omdat ik me meer wilde specialiseren in online marketing en meer zekerheid wilde qua inkomen. Ik heb ontzettend veel van Tessa geleerd op het gebied van online marketing. Het is heel anders dan dat je een online training volgt. Ik kon alles vragen waar ik tegenaan liep. En waar ik eerst heel onzeker over was, doe ik nu zonder twijfel. Ik heb enorm veel gehad aan het traject.  Ik weet nu zoveel meer over online marketing en hoe ik dit in kan zetten.

Wat ook een enorm verschil is, is dat mijn omzet ontzettend is gestegen. Tijdens de kick-off sessie waar we mee zijn begonnen hebben we doelen bepaalt. Welke omzet wil je halen vroeg Tessa. Ik zei heel voorzichtig dat ik het liefst 3000 euro vaste maandelijkse omzet zou willen halen. Aan het einde van het Groei Traject zat ik daar zelfs boven. Ik heb met dit traject uiteindelijk mijn omzet verdriedubbeld. Dat had ik 3 maanden geleden nog niet durven dromen!

Ik zou het Groei Traject van Tessa echt aanbevelen als je een sterke online strategie neer wilt zetten en meer wil leren op het gebied van online marketing. Daarnaast kun je Tessa altijd om hulp vragen. Als ik ergens tegenaan liep, kon ik haar een berichtje sturen en dan kreeg ik snel antwoord, maar ook als ik een succes behaalde deelde ik dat met haar. Tessa is heel betrokken bij de groei die je door gaat maken. Want dat is 1 ding wat zeker is, als je met Tessa gaat samenwerken dan ga je groeien! Ik ben heel dankbaar met waar ik nu sta met mijn bedrijf. Dank je wel Tessa voor al jouw hulp en adviezen, anders was ik nooit gekomen waar ik nu sta!

Iris Treffers

Irisworks4you

Ik was zelf nog nooit ‘echt’ bezig geweest met het stuk marketing & sales in mijn onderneming. Het was voor mij een gedeelte waar ik niet veel vanaf wist en waar nog een hoop te leren viel. Ik vond de investering spannend (verdien ik het wel terug?) maar ik besloot de sprong in het diepe te nemen en er voor te gaan, want ik had er vertrouwen in dat Tessa mij kon helpen! 

Tijdens het Groei Traject heb ik ontzettend veel van Tessa geleerd en heel veel dingen toe kunnen passen in mijn onderneming! Dingen die ik anders nooit had geweten of gedaan. Zo hebben we mijn aanbod aangepast, mijn website volledig onder handen genomen, een instagram strategie toegepast, een e-book gemaakt met bijbehorende funnel en gewerkt aan mijn SEO.

De kick-off en 1:1 sessies waren voor mij heel waardevol. Ook geeft Tessa tussendoor goede feedback op datgene waar je mee bezig bent. Concrete feedback waar je echt verder mee kunt! In de academy is ook veel informatie te vinden over verschillende onderwerpen, dus fijn om ook zelf lekker aan de slag te kunnen tussen de sessies door. 

Mede dankzij dit traject haal ik nu veel meer klanten uit mijn marketingstrategie en is mijn omzet de afgelopen 3 maanden vertienvoudigd in vergelijking met het jaar ervoor, bizar! Ik haal er nu een fulltime inkomen uit! Dankjewel voor alles Tessa! 

Kim Snip

Kim Snip Fotografie

Mijn belofte aan jou

Ik leg je in no-nonsense taal uit wat jouw volgende stappen zijn. Geen vage, algemene informatie die je bij wijze van kunt Googelen. Samen werken we aan een ijzersterke strategie passend bij jouw bedrijf, die gaat zorgen voor een consistente stroom aan klanten en omzet.

Waarom het bij mij anders is

Ik heb als online marketeer verschillende bedrijven geholpen met hun marketingstrategie. Dit waren bedrijven met een omzet van een paar duizend euro per maand, tot aan bedrijven met een miljoenenomzet. Deze praktijkervaring zorgt ervoor dat ik voor verschillende branches weet wat werkt en wat niet, en jou kan helpen met het opzetten van de beste marketingstrategie, zodat jij in korte tijd grote stappen gaat zetten. Daarbij kijk ik niet alleen naar social media, of alleen naar SEO maar kijk ik naar de gehele online marketingstrategie.

Daarnaast is het zo dat je bij mij zelf leert hoe je je marketing doet: Dit is kennis die je je hele ondernemerscarrière zal inzetten en ervoor zorgt dat jij altijd in controle bent over jouw marketing en geen kostbare uitbesteding hoeft te doen.  

Samen gaan we kijken naar hoe jij marketing én consumentenpsychologie kunt inzetten om jouw omzet te verhogen, en van je bedrijf een succes te maken. 

 

Je gaat ermee akkoord ook tips en andere informatie per mail te ontvangen. Ik verwerk je gegevens zoals vermeld in mijn privacyverklaring.