Het online kickstart traject

Maak in 3 maanden meer impact, omzet en vrijheid door ijzersterke strategie.

Ben jij pas geleden begonnen met je eigen bedrijf als dienstverlener óf wil je hier binnenkort mee beginnen? Of ben je misschien al even bezig met ondernemen en gaat het al ‘wel prima’ maar wil je nog meer impact maken? Omdat je anderen wilt helpen en van mentale én financiële vrijheid wilt genieten?

Maar loop je er tegenaan dat het nog niet gaat zoals jij zou willen?

En heb je nu het gevoel dat..

  • Het ondernemen je overweldigt. Je bent super goed in je vak maar ondernemen voelt als een vak apart. Je twijfelt constant of je wel met de goede strategie bezig bent en de juiste dingen doet.

  • Je ‘maar wat doet’ als het op strategie neerkomt. Je weet dat online marketing, sales en strategie belangrijk zijn maar je hebt geen idee waar te beginnen en hoe je het nu daadwerkelijk goed inzet.

  • Je hebt misschien al wat ‘afgekeken’ bij concurrenten qua strategie maar merkt toch dat de klanten uitblijven. 

  • Je verzandt door alle termen als funnels, advertenties, weggevers, en algoritmes. Je wilt dat iemand je vertelt wat je precies moet doen zodat je geen kostbare energie en tijd verspilt aan het verkeerde.
     
  • Je bent zoekende in je aanbod en prijzen: je hebt er al wel over nagedacht of iets neergezet maar eigenlijk heb je geen idee of het goed is. En de omzet eruit is ook niet je-van-het.

  • Je website levert weinig (lees: geen) klanten op maar je hebt geen idee waar het aan ligt. Of je hebt nog geen website en weet niet zo goed waar je moet beginnen.

  • Je vindt sales doen spannend: je voelt je altijd pusherig bij het doen van een aanbod of krijgt altijd dezelfde bezwaren te horen (die onzin zijn).

  • Er is zoveel wat je voor jouw gevoel als ondernemer ‘moet’ maar je wilt gewoon een structuur of stappenplan zodat je weet wat je exact moet doen en HOE zodat je meteen het juiste doet.

 

Jij bent klaar om ervoor te gaan.

Ik geloof erin dat iedereen succesvol kan ondernemen. Mensen zeggen wel eens “de eerste jaren is het gewoon hard werken en daarna ga je omzet draaien”. Bullshit.

Je moet alleen weten welke stappen je moet zetten om een succesvol bedrijf te creëren. Ondernemen lijkt soms lastig maar uiteindelijk is het een soort spel dat je speelt: wanneer je dit snapt en de juiste stappen zet is het ook voor jou mogelijk een succesvol bedrijf te bouwen.

Dit Online Kickstart Traject is speciaal ontwikkeld voor dienstverleners als fotografen, VA’s, vormgevers, coaches en kennisondernemers die op het punt staan te ondernemen óf al even bezig zijn en het niet langer alleen willen doen. Niet langer het gevoel willen hebben maar wat aan te modderen in plaats van te ondernemen. 

Na het Online Kickstart Traject heb jij een ijzersterke strategie staan waarmee jij meer klanten en omzet aantrekt. Niet een gekopieerde strategie van andere succesvolle ondernemers (we kunnen allemaal Googlen) maar een strategie die werkt voor jou, je bedrijf en je aanbod, waardoor je nu eindelijk wél die droomklanten binnenhaalt en ze niet meer om jou heen kunnen. 

Mijn grootste fout toen ik Tessa leerde kennen was dat je haar nooit maar dan ook nooit moet onderschatten. Deze dame heeft zo enorm veel kennis op het gebied van online marketing en het bouwen van een succesvol bedrijf dat véél ‘gerenommeerde’ trainingen en business coaches er echt niet aan kunnen tippen.

Daarnaast biedt ze een frisse, jonge, eenvoudige, heldere kijk op het ondernemerschap, de online wereld en sociale media. Zelf heb ik sinds het begin van mijn ondernemerschap een coach en heb ik inmiddels op een aantal verschillende gebieden – zoals het bouwen van een business, video, money mindset, strategie en sales – online trainingen gevolgd. En deze training was voor mij zelf nog ontzettend waardevol. Tessa tipt niet alleen aan coaches zoals Veronique Prins of Zarayda Groenhart, maar zeker met haar jonge, directe, concrete, no-nonsense insteek en mega bak aan kennis, maakt ze online marketing juist voor de nieuwe generatie ondernemers extreem toegankelijk.

Persoonlijk, zeker als je net begint met ondernemen én gelijk mega stappen wilt maken in jouw strategie en online marketing, is het Online Kickstart Traject echt de allerbeste investering die je voor het perfecte (online) fundament voor jouw business kan doen.

Sanne Pulles

Sanne Pulles Boudoir Fotografie

In het Online Kickstart Traject ga je aan de slag met:

✓ Jijzelf als ondernemer: wat zijn jouw USP’s, wie ben jij als ondernemer? Hoe kun je jezelf positioneren zodat jouw ideale klant alleen maar oog heeft voor jou en jouw concurrent compleet in de schaduw staat?

✓ Het slim kiezen van en inspelen op jouw doelgroep. Wie is jouw ideale klant en hoe kun je deze bereiken, aanspreken en ráken, waardoor ze met niemand anders meer willen werken. Ze willen JOU.

✓  Het ontwikkelen van een strategisch aanbod met bijbehorende prijzen en inhoud, zodat jouw aanbod een magneet wordt voor jouw klanten én ervoor zorgt dat je geen 60-urige werkweken hoeft te draaien voor een ‘ok’ omzet. Wij gaan voor meer.

✓ Het stellen van een omzetdoel en plan van aanpak: dromen en doelen stellen is leuk. Kunnen we allemaal. Het gaat erom dat je het ook gaat behalen. Daar stellen we een actieplan voor op zodat dromen werkelijkheid worden.

✓ Het ontwikkelen van een converterende website. Je website is niet langer een ‘visitekaartje’ je wilt hier van kijkers kopers maken. Wij zorgen ervoor dat je websitepagina’s hebt waardoor jouw doelgroep niets anders meer wilt dan met jou samenwerken. 

✓  Het inzetten van een slimme en marketingstrategie: waar moet jij aanwezig zijn zodat jouw ideale klant niet meer om je heen kan? En hoe trigger jij jouw ideale klant preciés goed zodat diegene meteen met je aan de slag wilt? Samen duiken we in het succesvol inzetten van social media, het ontwikkelen van een weggever met automatische funnel en het geven van webinars het aantrekken van klanten op extreem korte termijn.  We zorgen ervoor dat jouw ideale klant niet meer om je heen kan en niet eens meer oog heeft voor jouw concurrent. 

✓ Het inzetten van advertenties: ik leer je alles over resultaatgericht adverteren via Facebook & Instagram. Hoe werkt het hele systeem, hoe maak je slimme advertenties en optimaliseer je die vervolgens? Door middel van advertenties kun jij keihard opschalen qua naamsbekendheid én omzet. No more playing small. 

✓ Het doen van verkoopgesprekken: niemand heeft zin om de ‘pusherige verkoper’ te spelen. Hoeft ook helemaal niet. Ik neem je mee in hoe je verkoopt vanuit verbinding zodat je nooit meer te horen krijgt dat je ‘te duur bent’ of ‘het nu het goede moment niet is’. Is namelijk onzin. Ik vertel je hoe je zo’n verkoopgesprek inricht, je bezwaren tackelt en een moeiteloze JA krijgt op jouw aanbod. Geen twijfelaars meer. 

We gaan geen standaard trucjes toepassen: daar geloof ik niet in. Aan het einde van het traject heb jij een maatwerk strategie. Niet een gekopieerde strategie van andere succesvolle ondernemers (we kunnen allemaal Googlen) maar een strategie die werkt voor jou, je bedrijf en je aanbod, waardoor je nu eindelijk wél die droomklanten binnenhaalt en ze niet meer om jou heen kunnen. 

“Dankzij Tessa steeg mijn omzet met meer dan 200%

Ik heb ontzettend veel van Tessa geleerd op het gebied van online marketing. Waar ik eerst heel onzeker over was, doe ik nu zonder twijfel. Mijn omzet is mede dankzij Tessa gestegen met meer dan 200%, een verdriedubbeling van omzet. Dat had ik 3 maanden geleden nog niet durven dromen!

– Iris Treffers, Irisworks4you

Mijn hoofd zat vol met 1001 ideeën alleen waar te beginnen?! Met het Online Kickstart Traject van Tessa doorloop je op een logische wijze alle nodige stappen om een sterke strategie voor je business neer te zetten. De verschillende modules zijn logisch opgebouwd zodat je stapsgewijs je business bouwt. Het geeft je structuur zodat je niet van hot naar her rent, maar precies met de juiste dingen bezig bent

De kennis die Tessa deelt is super waardevol en tot in de details uitgewerkt. Super duidelijk en fijn! De bijkomende opdrachten zijn erg praktisch waardoor je niet alleen de kennis leest, maar ook weet hoe je dit exact toe moet passen. Je blijft niet achter met de vraag ‘en nu?’, maar weet precies wat je moet doen.

Als eigenwijze ondernemers zijn we vaak geneigd het eerst zelf te proberen. Echter geloof ik sterk in het gegeven ‘schoenmaker, blijf bij je leest’. Iedereen heeft zo z’n eigen expertise en de kracht is juist om ‘gebruik’ van elkaar te maken. Ik ben zelf al jaren ondernemer maar ik heb uit dit traject echt enorm veel waarde gehaald. Tessa is retegoed in online marketing en dit brengt je bedrijf echt naar een volgend niveau.

Tessa is concreet, direct, super enthousiast en een echte vakexpert met een no-nonsense mentaliteit! En die expertisse heeft ze gebundeld in dit traject. Wanneer je jouw strategie direct ijzersterk in wilt zetten is dit traject als startende ondernemer echt een must.

Annick Hilarius

Business Coach

De inhoud van het traject

In het Online Kickstart Traject help ik jou in 3 maanden aan een ijzersterke online strategie zodat jij binnen no-time sky-high gaat met je bedrijf. Van doelgroep formuleren en websiteteksten schrijven tot aan het inzetten van advertenties: ik leer je the full package.

Dit is niet alleen een investering voor dit moment, het is een investering waar je nu direct én de rest van je ondernemers carrière profijt van zult hebben.

Wanneer je meedoet aan het Online Kickstart Traject ontvang je:

11 online modules met 65+ lessen

Iedere week krijg je toegang tot een online module met lessen waarin ik je álles leer over een slimme strategie inzetten en we écht de diepte in gaan: van het formuleren van jouw doelgroep en een strategisch product aanbod tot aan het maken van een marketingplan en omzetplan zodat je omzet gericht kan plannen én ook behalen. Je leert ook hoe je websiteteksten schrijft die ook daadwerkelijk leads en klanten opleveren, hoe je winstgevend adverteert op Facebook & Instagram, welke marketingkanalen jij moet inzetten en hóe je dit doet. Ook gaan we natuurlijk uitgebreid in op sales. Ik geef je al mijn kennis & ervaring en deel bewezen succesvolle strategieën. 

Je houdt in totaal zelfs 9 maanden toegang tot alle modules.

Een praktisch stappenplan voor het opzetten en/of laten groeien van jouw bedrijf

Ondernemen kan soms best overweldigend voelen: waar begin je? In dit traject neem ik je stap voor stap mee in het bouwen aan en het inzetten van bewezen succesvolle online strategie voor jouw bedrijf.

Persoonlijke feedback & advies op jouw opdrachten

Bij iedere online module concrete templates, opdrachten en actiepunten. Zo zorg je ervoor dat je niet alleen wéét hoe je een succesvol bedrijf bouwt maar ook praktische handvatten hebt om het daadwerkelijk te gaan dóen. Opdrachten omtrent jouw doelgroep, aanbod en salespagina worden nagekeken door mij en topcoach Claire Babai.

Toegang tot de besloten community

Je krijgt toegang tot de besloten community met andere deelnemers van dit traject. Op vrijdag vieren we hier onze successen en je kunt in deze community al jouw vragen stellen en connecten met andere deelnemers. Dit is goud waard voor je netwerk. De actieve ondernemers halen uit de community binnen enkele weken vaak al leuke opdrachten, klanten en waardevolle connecties.

De exacte blauwdruk voor 20K per maand

In dit traject deel ik de exacte stappen en strategieën waarmee ik binnen een halfjaar naar consistent 20K omzet en winst per maand groeide. Veel van deze strategieen zet ik inmiddels nog steeds in om op dit moment 50K omzet per maand te draaien.

“In de 3 maanden met Tessa heb ik meer geleerd dan op heel mijn HBO Marketing opleiding

“Tessa legt super duidelijk uit, denkt goed mee en komt met slimme suggesties. Zonder de hulp van Tessa wat ik nooit gekomen waar ik nu ben. Ik zou haar trajecten dan ook aan iedere ondernemer aanraden.”

– Sifra Mol, Smooth & Social

Toen ik begon met mijn bedrijf deed ik maar wat, ik had geen strategie en omdat ik geen vastigheid had was ik niet consistent. Ik was of heel veel bezig voor klanten en weinig met de marketing of ik had weinig te doen voor klanten en was ik veel bezig aan mijn eigen bedrijf. Ik wilde graag consistent zijn, door een strategie te hebben en weten waar ik mee bezig was.

Investeren vind ik eng, ik ben pas net begonnen en had nog niet veel geld om in mezelf te investeren. Toch ben ik zo blij dat ik heb geïnvesteerd, het levert me ontzettend veel op. Kijk alleen al naar mijn website! Klanten kloppen nu zomaar bij me aan via mijn website, en mijn omzet is al ontzettend gegroeid.

Voordat ik het met het Online Kickstart Traject van Tessa begonnen was, werkte ik nog 50/50 in loondienst. Nu ik halverwege het traject zit, heb ik besloten om volledig voor mezelf gegaan. Ik durf het nu aan, dankzij dit traject. 
Het traject vind ik fantastisch, alles waar ik vragen over had zit er in. Hoe een converterende website eruit ziet, marketing, social media en nog veel meer. Als je net als ik destijds niet goed weet wat je aan het doen bent en op zoek bent naar een leidraad, zou ik het traject zeker aanraden. Je hebt duidelijke opdrachten en krijgt super goede feedback. 
Lourisa Pels

Lourisa Pels Interior Design

Een voorproefje van mijn coaching.

 

Dit zeggen anderen over mij

Killer coach & loved every moment of it

“Ik koos voor Business coaching met Tessa omdat ik al fan was van haar no-nonsense aanpak. Ze is heerlijk nuchter & dat kan ik soms gebruiken als ik door emoties keuzes maak, die niet altijd de beste uitkomst bieden.

Ze begeleidde me tijdens een kanteljaar, waarin er in mijn privé leven veel speelde, waardoor ik soms de balans met het ondernemen kwijt leek te zijn. Daarin was ze een anker, waarmee ik voeling behield met wat er nodig was voor mij om toch te groeien en ruimte te geven aan mijn onderneming.

Tessa is een ‘rechtvaardige rechter’, ze neemt je smoesjes & bullshit niet, maar zal je altijd helpen als de emoties hoog zitten & er iets speelt dat aangepakt moet worden.

Killer coach & loved every moment of it.”

– Beau Bergmans

Dit zijn de modules

Je krijgt toegang tot 11 online modules met in totaal meer dan 65 lessen waarin je letterlijk álles leert over het bouwen van een succesvol bedrijf als dienstverlener. We gaan stap voor stap aan de slag met het inzetten van een ijzersterke strategie zodat jij een succesvol bedrijf creëert.

Je houdt 9 maanden toegang tot alle modules van het Online Kickstart Traject, zodat je ruim de tijd hebt om alles op je eigen tempo te doorlopen. 

1. Mindset en persoonlijke USP’s

Alles begint met jou als ondernemer: jij bent je bedrijf. En al ben ik niet van het eindeloze stilstaan hierbij, het is goed om kritisch te kijken naar jouw USP’s, overtuigingen en positionering.

2. Je ideale klant formuleren

Het liefste help je iedereen. Maar wanneer je iedereen wilt helpen, voelt niemand zich volledig aangesproken. Voordat je aan de slag kunt met jouw aanbod en marketingstrategie is het belangrijk precies te weten wie jouw ideale klant en doelgroep is zodat je op deze doelgroep in kunt spelen.

3. Strategisch productaanbod

Je productaanbod is een van de belangrijkste onderdelen van je bedrijf. In deze module kijken we naar jouw slimme productaanbod en bijbehorende prijzen waarmee je jouw ideale klant aantrekt en een goede omzet kunt draaien. 

4. Een doel + actieplan om omzet te sturen

Doelen zijn er om te halen. En omzet wil je niet aan het toeval overlaten. In deze module focussen we op het stellen van een omzetdoel en het formuleren van een concreet actieplan zodat je deze omzet ook gaat behalen. 

5. Een converterende website

Je website is meer dan een visitekaartje. Je website is de plek waar je wilt verkopen. Van kijkers, kopers maakt. In deze module vertel ik je hoe je ALLE benodigde websitepagina’s ijzersterk inricht zodat ze zorgen voor klanten.

6. Sales doen en upsellen

Online marketing is fantastisch, maar je moet ook salesgesprekken kunnen doen om iemand klant te maken. In deze module leer ik je alles over het voeren van een goed sales gesprek en het tackelen van bezwaren zonder dat je pusherig bent. Ik leer je verkopen vanuit verbinding. 

7. Marketing: Wat is er bij jou nodig?

Je kunt nog zo goed in je vak zijn: wanneer niemand je kent is het lastig klanten te krijgen. In deze module gaan we kijken naar welke marketingkanalen jij zou moeten inzetten voor jouw bedrijf om jouw doelgroep effectief aan te trekken.

8. Succes op social media

Social media is niet meer weg te denken in een online marketingstrategie. Hoe zorg je ervoor dat je ijzersterke teksten hebt, je jezelf als leider positioneert en jouw ideale klant als een magneet aantrekt via dit kanaal? Ik vertel je er alles over.

9. Gratis weggever en funnel inzetten

Een gratis weggever en aansluitende funnel zorgt ervoor dat iemand laagdrempelig kennis met je maakt én via een automatisch communicatieproces overtuigd wordt klant te worden. In deze module vertel ik je hoe je dit slim inzet.

10. Converterende webinars geven

Webinars hebben er bij mij voor gezorgd dat ik super snel doorgroeide naar een omzet van meer dan 20K. Via webinars kun je op extreem korte termijn veel klanten aantrekken. Hoe je dit effectief doet vertel ik je in deze module.

11. Adverteren

Jij wilt niet klein blijven spelen. Om meer mensen te bereiken en te kunnen opschalen is het slim om gebruik te maken van advertenties. In deze module leg ik je stap voor stap uitgebreid uit hoe je effectief adverteert via Facebook & Instagram.

“Tessa heeft zo enorm veel kennis dat véél ‘gerenommeerde’ trainingen en business coaches er echt niet aan kunnen tippen.

“Zelf heb ik sinds het begin van mijn ondernemerschap een coach en heb ik inmiddels op een aantal verschillende gebieden – zoals het bouwen van een business, video, money mindset, strategie en sales – online trainingen gevolgd.

Persoonlijk, zeker als je net begint met ondernemen én gelijk mega stappen wilt maken in jouw strategie en online marketing, is het Online Kickstart Traject echt de allerbeste investering die je voor het perfecte (online) fundament voor jouw business kan doen. “

– Sanne Pulles, Sanne Pulles Boudoir Fotografie

Na het Online Kickstart Traject:

✅  Weet jij exact wie jouw doelgroep is hoe je deze volledig kunt raken waardoor ze met niemand anders meer willen werken. Ze willen JOU.

  Heb jij een ijzersterke positionering waardoor jij uniek bent in de markt. Dat maakt dat je uittorent boven je concurrent en uniek en aantrekkelijk bent voor jouw ideale klant.

✅  Heb jij een strategisch aanbod dat een magneet is voor jouw klanten én ervoor zorgt dat je geen 60-urige werkweken hoeft te draaien voor een ‘ok’ omzet. Wij gaan voor meer.

✅  Haal jij iedere maand de omzet binnen die je binnen wilt halen, jij weet hoe je een actieplan opstelt om jouw droomomzet te gaan halen.

✅  Staat jouw website ijzersterk. Je website is niet langer een ‘visitekaartje’. Jij hebt websitepagina’s waardoor jouw doelgroep niets anders meer wilt dan met jou samenwerken. 

✅  Weet jij hoe je sales doet zonder de pusherige verkoper uit te hangen waardoor jij moeiteloze ‘Ja’s’ krijgt op jouw aanbod. Geen twijfelaars meer.

✅  Snap jij helemaal hoe het menselijk brein en ons gedrag in elkaar zit zodat je jouw doelgroep verliefd op je kunt laten worden. 

✅  Weet jij hoe je succes behaalt op social media. Je weet hoe je ervoor zorgt dat jouw teksten maximaal bereik krijgen en jouw ideale klant volledig geraakt wordt, om een aankoop te doen.

✅  Zet jij een converterende weggever en e-mailfunnel in: een automatisch systeem waardoor je constant klanten binnenhaalt zonder dat het jou tijd kost.

✅  Geef jij de beste webinars die zorgen voor klanten op extreem korte termijn: zeg hallo tegen snel hoge omzetten draaien zónder iedere dag zichtbaar te hoeven zijn op Instagram.

✅  Zet jij ijzersterke advertenties in waarmee je jouw bereik vergroot en keihard kunt opschalen qua omzet. No more playing small. 

Nog even voorstellen..

Hi, ik ben Tessa! Als online markting – & business coach help ik zelfstandig ondernemers aan een ijzersterke online marketing & salesstrategie zodat zij ondernemen met persoonlijke én financiële vrijheid.

Ik heb zelf een ondernemersopleiding gedaan én een tijd lang gewerkt als online marketeer en hierbij verschillende bedrijven geholpen met hun marketingstrategie. Dit waren bedrijven met een omzet van een paar duizend euro per maand, tot aan bedrijven met een miljoenenomzet. 

Ik zie ontzettend veel ondernemers die onwijs goed zijn in hun vak, maar vastlopen op het stukje marketing & sales en hun bedrijf niet lekker van de grond krijgen. Dat is zonde: jij hebt namelijk alles in huis om een mega succesvol bedrijf neer te zetten en het verschil te maken in je vakgebied. Ik wil je daarbij helpen.

Er is zo veel winst te behalen (letterlijk), met een goede online strategie. Dat ondervond ik ook zelf, mijn bedrijf groeide binnen een halfjaar van €0 naar €20.000+ omzet & winst per maand, door het inzetten van een sterke online marketingstrategie. Op dit moment zit ik zelfs op een omzet van €40.000-€50.000 per maand. Strategie maakt écht het verschil.

Hoe goed je ook bent in je vak, mensen komen pas bij je terecht als ze van je af weten en je leren kennen. Hier zijn marketing en sales voor nodig. En dit is geen rocket science, echt niet. Ook jij kunt dit.

Met aanmodderen verlies je alleen maar tijd, energie klanten en geld aan verkeerde investeringen.

Wanneer jij blijft wachten en twijfelen over je volgende groeistap, is een ander er al met jouw klanten vandoor.

Aan de slag

In het Online Kickstart Traject deel ik letterlijk de stappen met jou die ervoor hebben gezorgd dat ik binnen een paar maanden naar €20.000 omzet & winst per maand ben gegroeid. Hierin houd ik niks achter: ik deel al mijn strategieën met je én ben er voor je wanneer je toch nog vragen hebt.

Na aanmelding ontvang je direct toegang.

Merk je dat je toch nog twijfelt of het traject geschikt voor je is? Stuur me dan een mail op tessa@tessadevries.com, dan denk ik met je mee.

Veelgestelde vragen

Toch nog twijfels? Check hieronder de veelgestelde vragen.

Wat is de investering van het Online Kickstart Traject?

De investering voor het Online Kickstart Traject bedraagt €2150 excl. BTW. De investering kan ook in drie termijnen van €775 excl. BTW worden voldaan. De BTW is aftrekbaar voor je als ondernemer en krijg je dus terug.

Ik heb al geïnvesteerd in een aantal trainingen, is het dan wel slim dit te doen?

Vaak is het zo dat online programma’s geen persoonlijke begeleiding bieden en je denkt, ‘oké, en nu?’. En dat je niet zeker weet of je het nu goed doet of niet.

In dit programma is er dan ook wel persoonlijke begeleiding. Het programma bevat verschillende Q&A’s waarin je me persoonlijk jouw vragen kunt stellen. Bovendien kijken Mylène Bouwman (business coach), en ik persoonlijk verschillende opdrachten van je na die gaan over onder andere jouw doelgroep, aanbod en websitepagina’s. Zo weet je zeker dat je alles strategisch slim en op de juiste manier inzet. 

Daarnaast leer je in elk programma of traject weer iets anders. Ik heb talloze programma’s gevolgd en doe dit nog steeds, en elke keer leer ik weet iets nieuws of een andere zienswijze die me verder helpt. Je bent nooit uitgeleerd en bovendien geloof ik er in dat dit traject volledig uniek is omdat ik al mijn kennis vanuit mijn opleiding, ervaring en coaching in dit unieke traject heb gestopt. 

Voor wie is het Online Kickstart Traject?

Voor kennisondernemers zoals coaches en online marketeers, maar ook voor vormgevers, webshop eigenaren en fotografen. Het traject wordt ook veel gedaan door marketeers of VA’s om te groeien met hun bedrijf én hun kennis te vergroten zodat zij bepaalde marketingdiensten in hun eigen aanbod toe kunnen voegen en andere ondernemers hierbij kunnen helpen. 

Ik heb de investering niet liggen..

Dat is niet gek: Je bent waarschijnlijk nog niet bezig geweest met de juiste inzet van marketing & sales. Als je de investering wel had liggen had je mij niet nodig gehad want dan draaide je al een prima omzet.

En als je nu denkt, ik heb het niet liggen, dus ik doe het niet.. Dan zit je over maanden nog in dezelfde situatie, omdat er niets veranderd. Geld wordt niet ineens meer als je er niets aan doet. Bedenk je ook: Wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en gemiste omzet omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent?

Ondernemen is niet zoals in loondienst waarbij je direct geld krijgt. Ondernemen is eerst investeren, dan verdienen.