Welkom in expand!

Belangrijk: bekijk deze video

Nu echt officieel: Welkom in EXPAND!

Ik vind het super leuk dat we samen aan de slag gaan en we je de komende drie maanden mogen gaan begeleiden met het laten groeien van jouw bedrijf. 

Voordat we écht aan de slag gaan wil ik nog een aantal dingen met je delen die heel belangrijk en bepalend zijn om het meeste uit dit traject te halen. 

Allereerst alvast: als het goed is heb je een mail ontvangen met hierin een link naar jouw persoonlijke Drive map. Bekijk deze goed: hierin staan twee belangrijke documenten. Allereerst het ‘This is how we do it’ document, hierin vind je alles wat je nodig hebt over de werkwijze van het traject, zoals hoe de WhatsApp support en de calls werken. Hierdoor weet je precies wat je van ons kan verwachten én wat we van jou verwachten, zodat we met de juiste verwachtingen ook het traject in gaan.  

Daarnaast vind je hierin ook het kick-off document, dat document hebben we nodig voor de kick-off sessie. Zorg er dan ook voor dat je deze minimaal een dag van tevoren hebt ingevuld. 

Dan is er nog iets wat ik met je wil delen wat heel belangrijk is voor het behalen van een groots resultaat. We zien namelijk dat de meest succesvolle ondernemers, en de meest succesvolle deelnemers van dit traject, een aantal zaken gemeen hebben.

Dat heeft er mee te maken dat de mate van het resultaat afhankelijk is van 3 dingen: 

  1. De mate van implementatie
  2. De snelheid van implementatie
  3. De eagerness binnen implementatie en het ondernemerschap 
  4. De mate van zelfleiderschap

 

Ten eerste is de mate van de implementatie natuurlijk belangrijk. Je zal ook begrijpen als er niet zoveel uitgevoerd wordt of niet zoveel geïmplementeerd wordt, kun je niet verwachten dat er een resultaat komt. We hebben het echt van jou nodig te implementeren wat we je adviseren. Wij zijn afhankelijk van jou voor het behalen van resultaat in deze. Je kunt het een beetje vergelijken met een personal trainer: als jij het werk niet verzet, gaat er geen verandering zijn. 

Ten tweede is het belangrijk om snelheid in de gaten te houden. Hoe sneller jij implementeert, hoe meer resultaat. Wanneer je bijvoorbeeld al twee maanden met een website aanpassing bezig bent, blijft er weinig tijd over voor marketing. En: tijd is een keuze. De vraag is alleen vaak: heb je geen tijd, of geen prioriteit? Hoeveel je gedaan krijgt in dit traject, en wat dan ook het resultaat is, is afhankelijk van jouw keuzes hierin. 

Ten derde eagerness binnen implementatie en ondernemen. Veel ondernemers hebben wel het verlangen van 10K: maar 10K is ook werken. Anders draaide iedereen dat wel. Je moet echt de stoute schoenen aantrekken om je ook te committen aan je doel. Je mag echt uit je comfortzone stappen en er écht vól voor gaan, wil je resultaat behalen. 

En ten slotte: De mate van zelfleiderschap. In dit traject hebben we beperkte tijd. 3 maanden begeleiding, maar ook beperkte tijd in de calls. We hebben 1 uur voor de kick-off, en de calls daarna bedragen 45 minuten. Ervaring leert dat dit altijd ruim voldoende is om grootse stappen te zetten. 

Maar: dan is het wel belangrijk dat deze sessies to the point blijven. Hoe meer er over randzaken uitgeweid wordt, hoe minder tijd wij hebben om je concreet van het beste advies te voorzien. Zorg dat je hierin ook zelfleiderschap toont en dit ook managed voor jezelf, zodat je altijd ook voldoende krijgt wat je nodig hebt. 

Wees je hier bewust van tijdens het traject, zodat we je ook de meeste waarde kunnen geven én je ook echt álles uit het traject kunt halen. Mocht je hier nog vragen over hebben of hierin iets lastig vinden, laat het ons gerust weten, dan helpen we je graag!

Ik heb er heel veel zin in, en ik zie je snel in EXPAND!