Neem jouw klant aan de hand

Eens gratis sparren over jouw online strategie?

Een sterke strategie kan écht het verschil maken. Al ben je nog zo goed in je vak: Als niemand je kent en je vindt sales lastig, valt het aantal klanten tegen. Door een sterke eigen strategie groeide mijn omzet & winst binnen 5 maanden uit van €0 naar €10.000+ per maand. Hier wil ik ook jou mee helpen.

Daarom selecteer ik elke maand 3 ondernemers die ik gratis help met een telefonische strategiesessie van 45 minuten ter waarde van normaal €249. In deze sessie gaan we echt inzoomen op jouw online strategie, en neem ik al jouw kanalen onder de loep. Tijdens deze sessie hebben we het over jouw online kansen en ontvang je minimaal 2 concrete tips die ervoor gaan zorgen dat jij meer resultaat haalt uit jouw online marketing- & salesstrategie. Let op: Het is dus geen ‘algemene’ sessie, maar we gaan écht inzoomen op jouw specifieke strategie.

Klik op onderstaande knop om een kort vragenlijstje in te vullen om in aanmerking te komen. Elke 15e en 30e van de maand selecteer ik de strategiesessies.