gratis live masterclass

“Van 10K maanden doorschalen naar marktleiderschap: zo doe je het.

Jij bent een ondernemer die al een prima omzet draait. Je zit al rond de 60-100K omzet op jaarbasis. Misschien zelfs meer.

Hoe ondernemen werkt hoef ik je niet meer te vertellen. Je kent alle standaard trucjes en concepten wel.

Maar ergens ben je ook niet helemaal tevreden met hoe het nu staat. Hoe het nu loopt.

Het gaat allemaal ‘prima’. Maar je voelt dat er meer in zit.

Je wilt doorgroeien met je bedrijf. Je zou bijvoorbeeld meer vrijheid willen hebben. Een hogere omzet willen draaien. Een andere richting op willen gaan met je bedrijf.

Je weet wat je wilt.

Je loopt alleen vast op de ‘hoe’.

En die ‘hoe’, dat is precies wat ik met je ga delen in deze masterclass.

Ik heb al tientallen ondernemers mogen helpen met opschalen naar 50K+ maanden. mét daarbij het terugvinden (of behouden) van rust, vrijheid en plezier.

In deze gratis live masterclass vertel ik je de 5 slimste (en nog te vaak niet-ingezette) strategieën om op te schalen in omzet & vrijheid, richting marktleiderschap. 

Let op: De masterclass is dus echt LIVE. Zorg dan ook dat je er live bij bent, zodat je jouw vragen en casussen voor kunt leggen, om de meeste waarde te ontvangen. 

De inhoud.

Na deze live masterclass weet jij…

Wat de 5 belangrijkste strategieën zijn waardoor mijn klanten naar 50K+ maanden groeien

Welke business modellen kunnen zorgen voor enorme omzetgroei, zonder in te leveren op rust en vrijheid (spoiler alert: dat is niet direct high end werken)

Hoe je de conversie van je salesgesprekken naar >90% kunt tillen, waardoor je minder gesprekken hoeft te voeren om klanten binnen te halen

Welke slimme marketingsystemen je allemaal kunt inzetten om, zonder dat het jou een seconde tijd kost, leads en klanten te genereren

Aan welke knoppen je allemaal kunt draaien om jouw marketing veel beter te laten presteren: waar moet je op letten, welke psychologische elementen zijn van belang, en wat moet je concreet doen om te optimaliseren?

Welke vormen van marketing nou het beste werken, en wat je kunt doen om met dezelfde input, véél meer bereik, impact en output (conversie) te hebben.

Ik ben niet van een webinar met een salespraatje van een uur. Wat je ontvangt is dus echt een uur aan concrete waarde en informatie. De waarde van deze masterclass is enorm, bij andere trainers zou je hier een toegangsprijs van honderden euro’s moeten betalen. Zorg er dus voor dat je er live bij bent.

Zorg dat je er bij bent.