gratis live masterclass

“De 6 strategieën voor 10K omzet en winst per maand”

.. Die 90% van de ondernemers laten liggen.

Jij bent een ondernemer, een dienstverlener, met grootse plannen en ambities. Vol goede moed gestart met ondernemen.

Maar je merkt nu.. Dat het nog niet zo snel gaat als je had verwacht. Het komt je niet bepaald aanwaaien.

Je hebt behoefte aan strategie. Wéten wat je moet doen, in plaats van gokken.

En dat, zonder gekke fratsen. Zonder honderd lagen mindsetcoaching. Zonder gekke dansjes op TikTok. Zonder gekke foto’s van jezelf online moeten zetten.

Gewoon, goede strategie.

Je hebt al verschillende masterclasses, webinars of e-books gedownload, kijkt wat rond op Instagram, maar merkt toch dat je er niet helemaal uit komt.

Ik zorg er voor dat dit de laatste masterclass is die je ooit nog hoeft te bekijken.

 

Deze masterclass is voor jou als je onderneemt maar merkt dat je op een te lage omzet blijft steken, en dit zou willen veranderen. Draai je al hogere omzetten? Plan dan even een gesprek met me in.

Ik heb al tientallen ondernemers mogen helpen met opschalen naar 50K+ maanden mét daarbij het terugvinden (of behouden) van rust, vrijheid en plezier.

In deze gratis live masterclass vertel ik je de 6 strategieën om door te groeien naar 10K omzet en winst per maand, vanuit ijzersterke strategie en consumentenpsychologie. 

Let op: De masterclass is dus echt LIVE en zit vol waarde. We zijn niet van de salespraatjes. Zorg dan ook dat je er live bij bent, zodat je jouw vragen en casussen voor kunt leggen, om de meeste waarde te ontvangen. 

De inhoud.

Na deze live masterclass weet jij…

Door welke strategieën ikzelf 90-100K maandelijkse omzet draai

Wat voor aanbod je zou moeten hebben om die 10K omzet en winst te kunnen draaien, waarmee je de conversie én totale klantwaarde verhoogd

Hoe je er voor zorgt dat jouw klant alleen nog maar met JOU wilt werken, en je een unieke positie ten opzichte van je concurrentie in de markt creëert

Hoe je jouw website en salespagina’s zo inricht dat kijkers, ook daadwerkelijk kopers worden

Hoe je jouw salesgesprekken kunt voeren zodat je, zonder pusherig te zijn, meer dan 90% van de mensen die je spreekt klant maakt. Ik leer je hoe je het gesprek kunt leiden én hoe je effectief bezwaren als ‘ik wil er nog even over nadenken’ wegneemt.

Welke automatische marketingstrategie je kunt inzetten om niet constant op social media aanwezig te hoeven zijn én maandelijks zorgt voor een vaste stroom aan klanten (en nee: het is geen e-book). 

Ik ben niet van een webinar met een salespraatje van een uur. Wat je ontvangt is dus echt een uur aan concrete waarde en informatie. De waarde van deze masterclass is enorm, bij andere trainers zou je hier een toegangsprijs van honderden euro’s moeten betalen. Zorg er dus voor dat je er live bij bent.

Zorg dat je er bij bent. 

hi, ik ben Tessa. Business consultant & strateeg.

Ik heb letterlijk voor het vak ‘ondernemen’, met de specialisatie marketing, gestudeerd. Vervolgens een tijd lang zowel miljoenenbedrijven áls kleinere ondernemers geadviseerd in marketing & strategie, en deze strategie ook uitvoerde. 

Ik startte met mijn eigen bedrijf en groeide binnen een halfjaar van €0 naar een omzet en winst van consistent meer dan €20.000 per maand. 

En dit was leuk. Maar lang niet genoeg voor mij. 

Ik wilde meer. Ik was hongerig. Ik wilde doorgroeien en mezelf constant blijven uitdagen alles er uit te halen wat er in zit. Anderen op de allerbeste manier helpen, en tegelijkertijd daarmee mijn droomleven kunnen leiden. 

Inmiddels adviseer ik zelfstandig al drie jaar lang zelfstandige kennisondernemers op het gebied van marketing & sales. In drie jaar tijd heb ik honderden ondernemers mogen helpen met marketing en sales, zowel in mijn masterclasses als intensieve begeleidingstrajecten. 

Daarbij ben ik niet van knuffelcoaching, ‘go with the flow’ en laid back ‘intuïtief ondernemen’. Het zal vast werken voor sommigen, maar ik geloof er niet in. Ik geloof in persoonlijk passend, rationeel strategisch ondernemen. Weloverwogen stappen zetten op basis van ervaring en best practices. Vooral gaan DOEN om resultaat te zien. In concreet advies, in plaats van steeds coachende vragen stellen (om alleen maar meer vragen boven te doen komen). 

 

Want door te doen, ga je pas resultaat zien. En door het doen te combineren met bewezen strategieën die op maat, persoonlijk bij jouw bedrijf passen, vind je succes voor jouw bedrijf. Gegarandeerd, keer op keer weer. Want: je laat niks aan toeval over. 

Ik heb iedere denkbare strategie wel getest, geoptimaliseerd en opgeschaald: zelf, of met mijn klanten. Van verschillende business modellen tot aan uiteenlopende marketingstrategieën: ik heb het gedaan. Low end, high end of hybride positioneren. Werken met webinars, enorme mailinglijsten en masterclasses. Maar ook de kracht van Google gebruiken door SEO, SEA en affiliates. Waarbij het altijd zo is dat social media, ijzersterke websiteteksten en een slimme positionering aan de basis lagen. 

Keer op keer vond ik de succesformule. Voor mij, maar ook voor mijn klanten. Om door te schalen naar 40K, 50K omzetmaanden, vanuit rust en vrijheid. 

Want ik weet inmiddels: alles is mogelijk. Er is simpelweg geen plafond wat niet te doorbreken is. Zolang je maar op de juiste momenten, de slimste strategische stappen neemt.