Yes, je hebt je aangemeld voor mijn online masterclass! Super tof dat je er bij bent. Het wordt onwijs waardevol!

De bevestiging van je aanmelding is op weg naar jouw mailbox!

Voordat je gaat heb ik nog iets voor je.

Je hebt je zojuist aangemeld voor mijn gratis masterclass. In deze masterclass deel ik ontzettend waardevolle tips op het gebied van marketing & sales, waar je zeker veel aan gaat hebben.

Alleen.. Er is nog nooit iemand succesvol geworden door een gratis masterclass of webinar.

Omdat ik weet dat jij écht stappen wilt zetten met jouw marketing, en het liefst gisteren al 10K wilde draaien, heb ik een speciale aanbieding voor je die jou meteen verder gaat helpen zodat je direct stappen kunt zetten.

Ik heb namelijk een Marketing Funnel Challenge ontwikkeld, waarbij we in 8 uitgebreide lessen aan de slag gaan met jouw marketing funnel (ook wel klantreis genoemd) zodat jij een constante stroom aan potentiële en betalende klanten genereert via een simpel automatisch systeem. Hét systeem wat er bij mij voor heeft gezorgd dat ik zo snel ben gegroeid (en nog steeds groei) in klanten & omzet.

Als er iemand is die ontzettend veel weet over online marketing, dan is het wel Tessa. Ik ben zelf marketing expert, maar ik was alsnog verbaasd over de waarde van de Marketing Funnel Challenge. Alles wat je wilt weten over online marketing staat erin. Echt álles. Ze is eigenlijk gek dat ze het verkoopt voor dit bedrag. In deze challenge staan vrijwel alle ‘geheimen’ die ik pas met mijn klanten deel als ze in een coachtraject van een paar duizend euro stappen.

Het is super waardevol en Tessa legt het op een hele prettige, enthousiaste en duidelijke manier uit. Je denkt achteraf niet: “Ahh help, wat moet ik allemaal doen?! Dit wil ik niet”. Je hebt zin om ermee aan de slag te gaan, zelfs al heb je niks met online marketing en denk je nu nog dat marketing uit trucjes bestaat. Door Tessa’s challenge kan het niet anders dan dat je daarna van marketing gaat houden. Aanrader om te volgen!

Tineke Zwart

Online marketing & business coach

Na de Marketing Funnel Challenge weet jij:

✓  Hoe je jouw ideale klant aantrekt.

✓  Hoe je kunt zorgen voor een constante stroom aan leads ofwel potentiële klanten.

✓  Hoe je jouw potentiële klant omzet naar een betalende klant middels een automatisch communicatieproces.

✓  De kracht van klantretentie en hoe je zorgt voor herhalingsaankopen.

✓  Hoe je zorgt voor een constante stroom aan omzet door een systeem waarop je kunt vertrouwen.

… door middel van een geautomatiseerd systeem zodat het jou geen tijd kost.

 

Want ik vertel je.. 

✅  Dé reden waardoor veel ondernemers geen resultaat behalen met hun marketingstrategie

✅  Wat 80% van de ondernemers doet waardoor kopers worden afgeschrikt

✅  Hoe je jouw naamsbekendheid binnen no-time vergroot

✅  Hoe je effectief in contact komt met jouw potentiële klant.

✅  De 2 dingen die veel ondernemers fout doen wat betreft leads.

✅  Hoe je zorgt voor ijzersterke opvolging van leads, zodat ze daadwerkelijk ook een aankoop doen.

✅  Hoe je strategisch jouw aanbod doet, zodat je effectief verkoopt zonder pusherig te zijn.

✅  De fout die de helft van de ondernemers maakt, waardoor de bestelwaarde (en dus omzet) van een klant laag blijft.

 

De komende 30 minuten betaal je geen €39 voor deze training, maar slechts €25 exclusief BTW.

Na aanschaf kun je direct beginnen. Je houdt onbeperkt toegang en ik geef je zelfs een niet tevreden, geld terug garantie. Zo zeker ben ik over deze training.

Eenmalig aanbod Marketing Funnel Challenge

Marketing funnel challenge

Voor het binnenhalen van een constante stroom aan klanten en omzet.

Ben jij vol goede moed begonnen met het opstarten van jouw eigen bedrijf? Wist je zeker dat het je ging lukken en kon je niet wachten om daadwerkelijk te starten?

Maar, heb je moeite met het vinden van klanten?

  • Elke maand heb je geen idee hoeveel omzet er binnen komt. Het is altijd weer een verrassing. Je verlangt enorm naar een systeem waar je op kunt vertrouwen zodat je jouw omzet kunt plannen in plaats van overlaten aan het toeval.

  • Je loopt vast op de uitvoering van jouw marketing. Je hebt het idee alsof je continu met losse flodders aan het schieten bent. Je merkt ook dat je daardoor langzaam het plezier begint kwijt te raken. Je ervaart steeds vaker dipjes.

  • Je bent steeds weer op zoek naar potentiële klanten. Je steekt er bergen energie in, maar die potentiële klant lijkt telkens bij de concurrent in plaats van bij jou terecht te komen.

  • Je hebt wel contact met jouw potentiële klant, maar het lukt niet deze om te zetten naar een betalende klant. Zo heb je bijvoorbeeld wel een aantal volgers op social media, maar kopen ze niks bij je.

  • Klanten doen alleen eenmalige aankopen, waardoor je steeds op zoek blijft gaan naar nieuwe klanten.

Onder andere door het inzetten van een marketing funnel groeide mijn omzet uit van €0 naar €10.000+ omzet per maand.

Stel je voor dat het ook zo kan:

 

✅ Je trekt moeiteloos potentiële klanten aan. Het kost je geen bergen energie meer, en gaat bijna vanzelf.

✅ Door een geautomatiseerd systeem zet je gemakkelijk potentiële klanten om naar betalende klanten. Je hebt niet langer alleen maar kijkers maar ook kopers. En dat, zonder dat het je tijd kost.

✅ Je zorgt er gemakkelijk voor dat klanten niet alleen eenmalig een aankoop bij je doen, maar herhalingsaankopen doen. Hierdoor hoef je niet telkens weer op zoek naar nieuwe klanten.

✅ Kortom: Een online marketingstrategie die je geen massa’s tijd, energie en frustratie meer kost.

In deze challenge leer je hoe het anders kan, zodat jij een constante stroom aan potentiële en betalende klanten genereert. Je ontvangt precies wat jij nodig hebt om te zorgen voor een constante stroom aan omzet.

Wat is een Marketing Funnel?

Door een systeem in te richten zorg jij voor een consistente stroom aan klanten en omzet. Misschien heb je er wel eens van gehoord: Een marketing funnel. (Ook wel eens sales funnel genoemd.)⁠ Nu klinkt een marketing funnel super ingewikkeld: Is het niet. ⁠

Door het inzetten van een marketing funnel zorg je er voor dat je consistent potentiële klanten aantrekt, en weet om te zetten naar betalende klanten. Dit doe je door ze door de verschillende fasen van de marketing funnel heel te leiden. ⁠

In de eerste fase zorg je dat je de potentiële klant aantrekt (vaak via een gratis weggever), vervolgens leidt je diegene door de fasen van de funnel heen door middel van een sterke e-mail-/advertentiestrategie, zodat diegene uiteindelijk een gesprek bij je aanvraagt of misschien meteen wel een aankoop bij je doet.⁠

Dit systeem kun je volledig automatiseren, zodat je hier zelf geen werk van hebt, maar er wel constant leads worden gegenereerd

Waarom de Marketing Funnel Challenge?

Een goede marketing funnel is essentieel voor het runnen van een onderneming. Zonder een goede marketing funnel doe je dubbel zo veel werk voor veel minder resultaat. Onder andere door het inzetten van een marketing funnel groeide mijn bedrijf uit van €0 naar €20.000+ omzet per maand.

Een marketing funnel zorgt ervoor dat je niet elke keer weer hoeft te zoeken naar klanten, maar kunt vertrouwen op een systeem. Zodat je een consistente klantenstroom en omzet hebt. Ga effectief aan de slag met jouw marketing funnel, zodat jij jouw ideale klant aantrekt én omzet naar een betalende klant

Je kunt nu twee dingen doen:

❌ Je kunt er nu voor kiezen om dit niet te doen, en het allemaal zelf uit te blijven zoeken. Dan verandert er niets, en vindt er geen groei plaats. Je omzet zal niet stijgen omdat je doet wat je deed, en je krijgt wat je dan kreeg.

✅ Of je gaat serieus aan de slag, doorbreekt de cirkel en werkt aan groei. Gaat voor verandering en zorgt actief voor meer klanten en omzet. 

Dit zeggen anderen over de Marketing Funnel Challenge..

De Marketing Funnel Challenge is een aanrader voor elke ondernemer die zijn (online) zichtbaarheid een boost wil geven. De e-mails bevatten uitgebreide informatie en praktische voorbeelden, waardoor je gelijk aan de slag kunt. Tessa maakt het soms lastige begrip ‘marketing’ leuk én toegankelijk voor iedereen.

Rosalie Buding

Rosalie Media

De challenge van jou is echt super waardevol! Voor iemand zoals ik, aan het begin, lijkt het onmogelijk om een goede funnel in elkaar te zetten. Maar jij legt het zo makkelijk uit dat ik hiermee zelf aan de slag kan. Ik ben er nu nog niet klaar voor maar met al jouw handvatten, tips, sheets en templates gaat het mij straks lukken. Om voor mezelf en voor klanten en ijzersterke funnel op te zetten.

Bedankt voor deze fijne challenge!!! Voor iedereen die twijfels heeft zeg ik bij deze laat ze los en ga ervoor. Het is het zeer zeker waard!!! 

Evelien

Eef's Online Office

Ik heb de Marketing Funnel Challenge van Tessa gevolgd en heb hier ontzettend veel van geleerd. De challenge is heel uitgebreid en goed opgedeeld in de verschillende principes van de marketing funnel. Er zaten invulsheets bij en aan het einde nog een ebook waardoor je alles goed kon toepassen en nog is kon nalezen.

Doordat alles was opgedeeld in fases weet ik nu precies hoe ik mijn marketing funnel goed kan opzetten en op alle fases kan inspelen. Ik zou iedereen die meer over marketing funnels wil leren de challenge van Tessa aanraden! 

Lisa Bouw

Socialtastic.nl

Ik werd altijd erg afgeschrikt door marketing funnels en daardoor schoof ik het steeds maar op de lange baan. Tessa’s Marketing Funnel Challenge is heel toegankelijk en praktisch ingericht, waardoor ik deze horde nu wél kon overwinnen.

Inge Marleen

Ingemarleen.com

Hoe ziet de Marketing Funnel Challenge eruit? 

De Marketing Funnel Challenge bestaat uit acht mails. In deze mails wordt op een duidelijke manier uitgelegd hoe jij de juiste stappen kunt zetten voor het opzetten van je marketing funnel. Dit gebeurt door middel van een afwisseling tussen tekst, video’s en opdrachten, voor een goede balans tussen de nodige theorie en de praktijk. Daarnaast krijg je in de training een aantal concrete voorbeelden zodat jij echt helemaal zelf aan de slag kunt gaan met jouw marketing funnel.

De Marketing Funnel Challenge vindt plaats via e-mail. Je ontvangt:

✓ 8 lessen die je ontvangt in je e-mail

✓ Een uitgebreide online training waarin je álles leert wat te maken heeft met marketing funnels

✓ Lessen in video én tekstvorm. De challenge bevat 8 video’s á 2 uur aan videomateriaal, en je kunt de lessen ook in tekstvorm lezen

✓ Voorbeelden in de lessen zodat de informatie voor jouw bedrijf concreet wordt 

✓ Opdrachten waarmee we aan de slag gaan met de praktijk

Maar ook:

✓ EXTRA: Een uitgebreid stappenplan voor het formuleren van jouw doelgroep
✓ EXTRA: Een printable worksheet, die jou helpt met het inrichten van jouw marketing funnel
✓ EXTRA: Een volledig e-book van 47 pagina’s met al het lesmateriaal, zodat je alles nog eens rustig terug kunt lezen

Na het volgen van de Marketing Funnel Challenge weet jij: 

✅  Hoe je jouw ideale klant aantrekt. 

✅  Hoe je kunt zorgen voor een constante stroom aan leads ofwel potentiële klanten.

✅  Hoe je jouw potentiële klant omzet naar een betalende klant.

✅  De kracht van klantretentie en hoe je zorgt voor herhalingsaankopen.

… door middel van een geautomatiseerd systeem zodat het jou geen tijd kost.

 

Want ik vertel je..

✅  Dé reden waardoor veel ondernemers geen resultaat behalen met hun marketingstrategie.

✅  Wat 80% van de ondernemers doet waardoor kopers worden afgeschrikt.

✅  Hoe je jouw naamsbekendheid binnen no-time vergroot.

✅  Hoe je effectief in contact komt met jouw potentiële klant.

✅  De 2 dingen die veel ondernemers fout doen wat betreft leads.

✅  Hoe je zorgt voor ijzersterke opvolging van leads, zodat ze daadwerkelijk ook een aankoop doen.

✅  Hoe je strategisch jouw aanbod doet, zodat je effectief verkoopt zonder pusherig te zijn.

✅  De fout die de helft van de ondernemers maakt, waardoor de bestelwaarde van een klant laag blijft.

De drempel voor een soortgelijk traject aan te gaan was voor mij als bijberoeper zeer hoog. Maar ik kan het iedere ondernemer aanraden. Ik heb zoveel nieuwe dingen geleerd, dingen waar ik zelf niet eens bij stilstond en ik geloof echt dat jouw challenge mijn bedrijf de boost gaat geven die het nodig heeft. Ik heb in het verleden als grafisch vormgever gewerkt op een marketingafdeling en toch wist je mij te verrassen met nieuwe ideeën! (Zoals een toffe template als gratis weggever.)

De stappenplannen en invulsheets vond ik een enorme meerwaarde! Door zelf een stappenplan te volgen en een oefening te maken denk je toch op een andere manier na, dan wanneer je enkel een mail of e-book leest. Ik vond dit dan ook het hoogtepunt van jouw challenge. Ook leuk zijn de opdrachten aan het eind van elke les.

Zoals ik al zei heb ik allerlei nieuwe dingen bedacht om mijn bedrijf op de kaart te zetten en dat volledig dankzij jouw marketing funnel challenge. 

Om mijn compliment sandwich af te sluiten: je hebt echt een prachtige challenge gemaakt en mij het zetje gegeven dat ik dringend nodig had. Ik zou het iedere (beginnende) ondernemer 100% aanraden. 

Brenda Aiola

Aiola Graphic Design

Tessa geeft je de theorie en praktische handvaten om jouw marketing funnel van A tot Z op te zetten. Ik vond de term marketing funnel soms wat vaag klinken maar Tessa heeft het heel goed uitgelegd. Met bijlagen als een e-book met aanvullende informatie en invulsheets kan jij er niet meer onderuit komen. Je weet na deze cursus precies hoe je jouw funnel kan indelen.

Ik raad de challenge zeker aan!

Selina Spanhaak

Red Moon Teksten Enzo

De Marketing Funnel Challenge heeft me erg goed geholpen. Ik wist wel al (want dat wordt overal geroepen) dat er een know-like-trust nodig is voordat potentiële klanten daadwerkelijk overgaan tot aankoop. Maar hoe zit dat dan precies? Hoe zorg je daar dan voor? Dat legt Tessa erg goed uit in deze challenge. Nu snap ik hoe ik met mijn potentiële klanten moet communiceren, wanneer ik wat kan aanbieden, en welke middelen ik daar het beste voor kan inzetten. Heel fijn vond ik de verschillende voorbeelden  en toelichtingen die Tessa geeft, en ook de voor- en nadelen die zij uitlegt. Op die manier kan ik voor mijn persoonlijke situatie prima zelf bepalen hoe mijn ideale marketing funnel eruitziet. En ik zit inderdaad graag zelf aan het stuur en wil in ieder geval zelf snappen hoe iets werkt.

Deze challenge is een absolute aanrader voor wie het spel nog niet kent en zich net als ik afvraagt “hoe dan???”!

Kirsten Burg-Lehmkuhl

Simplusity.com

De marketing funnel challenge in het kort

In de training leer hoe je jouw ideale potentiële klant aantrekt en hoe je deze, door middel van het inzetten van verschillende kanalen en uitingen, kan omzetten naar een betalende klant. De training gaat in op het inzetten van advertenties, social mediakanalen en gratis weggevers, maar bijvoorbeeld ook op de juiste strategieën om herhalingsaankopen van klanten te genereren. Daarnaast leer je hoe je kunt werken aan jouw klantenbinding in het algemeen. 

De challenge is geschikt voor zowel dienstverleners als webshopeigenaren.

De totale waarde die ontvangt bedraagt minimaal €197. Maar..

De investering van de Marketing Funnel Challenge bedraagt nu slechts €197 €25 exclusief btw. 

Na aanschaf kun je meteen starten met de challenge.

Over Tessa

Hi, ik ben Tessa, jouw online marketing & business coach. Ik help ondernemers aan een ijzersterke online marketing & salesstrategie, waarbij zij een constante stroom aan klanten en omzet genereren én ook zelf leren hun eigen marketing te doen.

Ik heb een tijd lang gewerkt als online marketeer: Ik adviseerde zowel miljoenenbedrijven als kleine ondernemers over hun online marketingstrategie én voerde deze ook uit. Maar ik merkte dat ik meer wilde, en écht verschil wilde maken voor iemand. 

Ik besloot mijn baan op te zeggen om juist die ondernemers te helpen. Want er is zo veel winst te behalen (letterlijk), met een goede online strategie.

En dat ondervond ik ook zelf: Mijn bedrijf groeide binnen een halfjaar van €0 naar €20.000+ omzet & winst per maand, onder andere door het inzetten van een marketing funnel.

Een goede marketingstrategie kan écht het verschil maken. Hoe goed je ook bent in je vak, mensen komen pas bij je terecht als ze van je af weten en je leren kennen. Hier is marketing voor nodig. En hier wil ik ook jou bij helpen.

zo werkt het

1.

Schaf de challenge aan.

2.

Ontvang de bevestiging van je bestelling en de factuur voor de administratie per e-mail.

3.

Na aanschaf van de challenge ontvang je meteen de mails met lessen. Vanaf dan ontvang je eens in de 2 dagen een e-mail met informatie, video’s en opdrachten. Je kunt ook meteen alle lessen in één keer doen.

Veelgestelde vragen

Toch nog twijfels? Check hieronder de veelgestelde vragen.

Wanneer start de challenge?

De challenge start meteen na aanschaf. Dan ontvang je de eerste les, vervolgens ontvang je eens in de twee dagen een les per e-mail. Je hebt ook de mogelijkheid om meteen alle lessen te doen.

Hoe werkt de betaling?

Je kunt betalen via iDeal, iDeal is de meestgebruikte betaalmethode in Nederland. Betaling gebeurt volledig veilig door beveiliging middels een SSL certificaat en betaling via iDeal, en je ontvangt na betaling een factuur in je mail voor jouw administratie. 

Waar vindt challenge plaats?

De challenge speelt zich af in jouw e-mail met video’s op deze website. Je hoeft geen speciaal account aan te maken. Ook houd je onbeperkt toegang tot de challenge.

Voor wie is deze challenge?

De challenge is geschikt voor zowel dienstverleners als webshopeigenaren. In de challenge wordt gebruik gemaakt van verschillende voorbeelden en cases, waardoor het breed toepasbaar is.

Wat kost de challenge?

De investering bedraagt €39 excl. btw.

Mocht ik niet tevreden zijn, kan ik dan contact opnemen?

Ik geloof dat je geen spijt zal krijgen van het aankopen van de challenge. Mocht dit toch zo zijn, of mocht je een andere vraag hebben, dan kun je altijd contact opnemen via tessa@tessadevries.com en zoeken we een oplossing.