LES 8: JE FUNNEL INRICHTEN

Dit was ‘m dan!
Je bent nu aangekomen bij het einde van deze challenge. Maar.. Ik kan me voorstellen dat je nog tegen vragen aanloopt. Want nu is het van belang dat je de theorie goed implementeert. Dus die ijzersterke weggever gaat maken. En die converterende e-mailstrategie. En de online kanalen van de awareness fase. Online marketing houdt natuurlijk niet op bij alleen een funnel. Je bent nu aangekomen bij het einde van deze challenge.

Wil je meteen doorpakken en écht aan de slag?
Zoals ik zei houdt marketing niet op bij alleen een marketing funnel. Het is een element dat je inzet, maar daarnaast is een algehele sterke strategie van belang. Want je kunt wel een sterke funnel inzetten, maar als je website niet goed is, gaat dit niks opleveren. En je kunt veel geld en energie in advertenties steken, maar als je weggever niet sterk genoeg is, of je stelt de advertenties niet goed in, gaat dit niks opleveren. En dat is zonde.

Wil jij écht aan de slag en binnen no-time sky-high gaan met je bedrijf? Met mijn Groei Traject help ik ondernemers aan een killer-marketing- & verkoopstrategie die ervoor zorgt dat je in snel tempo je droomomzet bereikt.


In het Groei Traject gaan we samen aan de slag met jouw marketing en verkoopstrategie. We gaan kijken waar jij veranderingen kunt doorvoeren en wat voor online strategie jij moet inzetten om meer online resultaat te behalen, en te groeien in klanten & omzet. Zodat jij onwijs snel naar jouw omzetdoel toe groeit. Dit is mijn traject met persoonlijke begeleiding voor ondernemers die snel willen groeien.

Het traject houdt in het kort in:
Een traject met drie maanden begeleiding waarin we jouw marketingstrategie opzetten
Toegang tot de online academy (t.w.v. €847)
Een kick-off sessie van 1.5 uur waarin we uitgebreid zitten voor jouw aanbod, doelgroep en strategie
Tweewekelijkse online strategiesessies van 30 minuten waarin we voortgang bespreken en doelen stellen
✅ Toegang tot een besloten Facebook groep met gelijkgestemden
Een directe lijn met mij om meteen antwoord op jouw vragen te ontvangen
✅ Een afsluitende deep dive strategiesessie waarin we reflecteren én vooruit kijken

Dit traject is speciaal voor ondernemers die onder de €60.000 omzet per jaar zitten. Draai jij dit al, en wil je nog meer next level gaan? Dan past het Mastery Traject beter bij je.


Dit zei Iris over het traject:

“[..] Ik heb enorm veel gehad aan het traject. Ten eerste is een heel groot verschil mijn website. Daar zijn we als eerste mee aan de slag gegaan. Mijn website is inhoudelijk, en qua huisstijl helemaal veranderd. Daarnaast is mijn expertise zoveel duidelijker geworden. Ik weet nu zoveel meer over online marketing en hoe ik dit in kan zetten.

Wat ook een enorm verschil is, is dat mijn omzet ontzettend is gestegen. Tijdens de kick-off sessie waar we mee zijn begonnen hebben we doelen bepaalt. Welke omzet wil je halen vroeg Tessa. Ik zei heel voorzichtig dat ik het liefst 3000 euro vaste maandelijkse omzet zou willen halen. Aan het einde van het Groei Traject zat ik daar zelfs boven. Ik heb met dit traject uiteindelijk mijn omzet verdriedubbeld. Dat had ik 3 maanden geleden nog niet durven dromen!”

En de ondernemers die op dit moment het traject volgen behalen ook bizarre resultaten.

Zo steeg de omzet van Eva van Evalution (een aanrader voor grafische vormgeving & websites!) in de eerste maand van het traject naar een omzet €6500 per maand. Haar omzet was meer dan verviervoudigd, en had ze meteen de investering weer terugverdient. Om vervolgens een hogere omzet te blijven draaien.

En Kim Snip, fotograaf (ook dé fotograaf voor branding fotografie), steeg in haar eerste maand van het traject naar een omzet van €2300 in januari. Terwijl ze eerder op een paar honderd euro per maand zat, en de winterperiode geen prime time is voor het boeken van shoots. Bizar.


Hier lees je meer over het Groei Traject. Vind je het tof om eens te bellen of dit iets voor jou kan zijn? Dan kunnen we een matchcall inplannen. Wanneer we samen een matchcall inplannen kijk ik naar al je kanalen en gaan we samen bespreken waar jouw online kansen liggen, en of ik je misschien verder kan helpen. Het is volledig vrijblijvend en we gaan puur kijken of er een match is, en of ik je kan helpen. Als dit niet zo is laat ik je dit ook eerlijk weten.

Lijkt dit je tof? Via onderstaande knop kun je je hiervoor aanmelden.

Worksheet

Download hier de worksheet voor het invullen van jouw funnel.