Het Mastery traject

Op naar groots ondernemen. 

Ben jij ondernemer, en draait je bedrijf al ‘wel aardig’, maar heb je het gevoel dat er meer in zit? En wil je nu écht opschalen naar 10K+ per maand?

Heb je alle standaard trucjes al gedaan, maar wil je doorgroeien naar een nog hogere omzet, zónder dat je daar werkweken van 60 uur voor hoeft te draaien?

Kortom: Wil jij opschalen? En niet langer klein spelen? Maar jouw volledige potentieel benutten en groeien naar 10K+ omzet?

Is het antwoord op al deze punten JA? Dan past het Mastery Traject bij jou.

Misschien herken je dit wel..

  • De basis van je bedrijf staat. Je draait al best een prima omzet, maar je wilt naar een consistente omzet van 10K per maand of meer toe groeien.

  • Je wil nog meer financiële vrijheid, maar daarbij niet inleveren op mentale en persoonlijke vrijheid. Kortom, je wilt meer verdienen zonder daar harder voor te hoeven werken. Slimmer werken.
     
  • Je wil jouw skills en strategie op marketing & sales gebied naar een volgend level tillen, zodat jij marktleider wordt in jouw vakgebied. Niet meer de standaard trucjes, maar next level strategie inzetten.
  • Daarbij merk je dat je je omgeving begint te ontgroeien. Jij denkt anders (groter) dan de meeste mensen om je heen, jij bent klaar voor meer.

Jij bent klaar voor het volgende niveau van ondernemen. 

Je hebt de standaard ‘trucjes’ al geprobeerd. Je hebt een keiharde ambitie en grootse dromen, en wilt naar financiële vrijheid, ook mentale vrijheid nastreven.

Je hebt al super veel in je bedrijf geïnvesteerd: Tijd, energie, en misschien ook geld. En nu is het tijd dat je dit ook terug gaat zien. Dat je het bedrijf creëert waar je oprecht gelukkig van wordt. Waarbij je geen werkweken van 60 uur draait, maar onderneemt op jouw voorwaarden. Zodat je naast een fijne bankrekening, ook een fijn privéleven hebt.

Dit is ook voor jou mogelijk.

In het mastery traject ga je aan de slag met:

✓  Het pakken van leiderschap in jouw bedrijf: Ervoor zorgen dat je jouw bedrijf runt op jouw voorwaarden. Inclusief persoonlijke & financiële vrijheid.

✓  Het ontwikkelen van een strategisch aanbod met bijbehorende prijzen en inhoud, zodat je kunt blijven groeien met je bedrijf en meer mensen kunt helpen.

✓  Het inzetten van een slimme en op maat uitgewerkte marketingstrategie: Er bestaat geen one size fits all en zeker als je gaat opschalen werkt ‘de standaard strategie’ niet meer.

✓  Het optimaliseren én automatiseren van processen binnen marketing en sales: Zodat je efficënter werkt en comfortabel kunt opschalen.

✓  Het praktisch inzetten van verschillende marketingmiddelen passend bij jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan advertenties, SEO, social media strategie, funnels, nieuwsbrieven, webinars of podcasten. We gaan samen kijken wat er bij jouw bedrijf past.

✓ Het doen van verkoopgesprekken vanuit verbinding: Hoe laat je zo’n gesprek verlopen, tackel je bezwaren en kun je iemand overtuigen een aankoop te doen.

Je bent nu op het punt dat je wel weet hoe ondernemen werkt. Alleen komt het nu aan op slimmer ondernemen én opschalen. Zodat je kunt blijven groeien.

“Dankzij Tessa steeg mijn omzet in drie maanden met meer dan 200%

Ik heb ontzettend veel van Tessa geleerd op het gebied van online marketing. Waar ik eerst heel onzeker over was, doe ik nu zonder twijfel. Door dit traject is mijn omzet gestegen met meer dan 200%, een verdriedubbeling van omzet. Dat had ik 3 maanden geleden nog niet durven dromen!

– Iris Treffers, Irisworks4you

Het Mastery Traject is voor jou als jij..

✓ Je marktleider wilt worden in jouw branche en consistent 10K+ omzet per maand wilt draaien.

✓ Op dit moment een omzet van meer dan €60.000 per jaar draait, en consistent een hogere omzet wilt draaien door vooral slimmer te ondernemen. Draai jij minder dan dat? Dan past het Groei Traject beter.

✓ Je een ijzersterke strategie wilt waarmee je consistent klanten aantrekt en gemakkelijker hogere omzetten kunt draaien.

✓ Je dit niet alleen wil doen, maar hierbij ook contact wilt hebben met gelijkgestemden die in dezelfde situatie zitten.

Dit traject is speciaal voor ondernemers die al ‘goed gaan’, maar voelen dat er nog meer in zit en naar 10K+ omzet per maand willen groeien. In dit traject gaan we next level.

“In de 3 maanden met Tessa heb ik meer geleerd dan op heel mijn HBO Marketing opleiding

“Tessa legt super duidelijk uit, denkt goed mee en komt met slimme suggesties. Zonder de hulp van Tessa wat ik nooit gekomen waar ik nu ben. Ik zou haar trajecten dan ook aan iedere ondernemer aanraden.”

– Sifra Mol, Smooth & Social

De inhoud

In het Mastery Traject help ik jou aan een ijzersterke online marketing & sales strategie zodat jij binnen no-time sky-high gaat met je bedrijf. Het traject is volledig één op één, zodat jij echt 100% van mijn aandacht krijgt. Samen zetten we een killer-strategie op waarmee we zo snel mogelijk naar jouw omzetdoel toe groeien.

Het traject houdt het volgende in:

✅ Zes maanden begeleiding

Een goede online marketing strategie ontwikkelen, implementeren en volhouden kost tijd en energie. Ik ondersteun je zes maanden lang bij het ondernemen en alle beren op de weg, drempels en successen die daarbij komen kijken. 

✅ Toegang tot de online academy (t.w.v. €1297)

Naast persoonlijke begeleiding, krijg jij ook alle benodigde tools om zelf aan de slag te gaan. In mijn online academy leg ik je door middel van drie modules (Social Media, Online Marketing & Fotografie) uit hoe jij aan de slag kunt gaan met jouw online marketing. Dit zorgt ervoor dat jij inzicht en controle hebt over jouw eigen online marketing en dit niet hoeft uit te besteden. 

In deze training leer je bijvoorbeeld alles over SEO en Facebook & Instagram ads, maar ook over e-mailmarketing en hashtagonderzoeken. Alles van online marketing kun je in deze online academy leren. Daarbij geldt: Niks moet, alles mag. We gaan samen kijken wat voor jou belangrijk is.  

✅ Kick-off sessie van 2.5 uur

Aan het begin van het traject hebben wij een uitgebreide kick-off sessie waarin we de huidige strategie in kaart brengen, en gaan kijken naar jouw fundament: We zetten een ijzersterk strategisch aanbod neer (waarmee jij hogere omzetten kunt draaien), en kijken naar de doelgroep die daarbij hoort. Daarnaast kijken we naar jouw omzetdoel en stellen we daarvoor een plan op. Zo kun je het traject beginnen met een goede basis en de resultaten behalen die jij voor ogen hebt.

✅ Tweewekelijkse online strategiesessies van 45 minuten 

Elke twee weken spreken we elkaar in een strategiesessie. Hier kijken we naar welke stappen je de afgelopen weken hebt gezet, wat daarvan het resultaat is en welke stappen je nu het beste kunt gaan zetten om nog meer te groeien. Ook zoomen we hierbij in op de onderwerpen die prioriteit hebben, zoals je website, funnel of sales. Hierbij stellen we gericht concrete actiepunten op. 

✅ Onbeperkt al je vragen stellen via mail & app

Ik sta tijdens dit traject volledig tot je beschikking: Wil je ergens feedback op? Of heb je een vraag, of loop je ergens tegenaan? Je mag mij altijd een mail sturen en dan kijk ik meteen met je mee. 

Exclusief in dit traject is ook appcontact: Heb jij een dilemma, viermomentje of is er iets waar jij even met mij over wilt sparren? Ook via What’s App sta ik zes maanden tot je beschikking.

✅ Toegang tot een besloten Facebook groep met gelijkgestemden

Als ondernemer mis je vaak gelijkgestemden om mee te sparren. In de besloten Facebook groep kom je in contact met anderen die dit traject volgen en kun je om hulp of feedback vragen.

✅ 6 online masterclasses van experts

Het is fijn om van verschillende experts te leren, iedereen heeft immers weer een ander vakgebied. In dit traject leer je niet alleen van mij, maar leer je in zes masterclasses ook van andere experts, over onderwerpen als sales, branding, mindset en marketing.

✅ Afsluitende deep dive strategiesessie van 45 minuten

Aan het einde van het traject gaan we kijken welke stappen er in de drie maanden gezet zijn, en wat dat heeft opgeleverd. We gaan gericht kijken naar het resultaat van de verschillende acties die verricht zijn, zodat je weet wat voor jou werkt en wat niet. Daarnaast gaan we ook kijken naar welke stappen je na het traject kunt gaan nemen om nog weer verder te groeien na deze drie maanden.

Dit zeggen anderen over mijn trajecten

Ik ben met Tessa aan de slag gegaan omdat ik me meer wilde specialiseren in online marketing en meer zekerheid wilde qua inkomen. Ik heb ontzettend veel van Tessa geleerd op het gebied van online marketing. Het is heel anders dan dat je een online training volgt. Ik kon alles vragen waar ik tegenaan liep. En waar ik eerst heel onzeker over was, doe ik nu zonder twijfel.

Ik heb enorm veel gehad aan het traject. Ten eerste is een heel groot verschil mijn website. Daar zijn we als eerste mee aan de slag gegaan. Mijn website is inhoudelijk, en qua huisstijl helemaal veranderd. Daarnaast is mijn expertise zoveel duidelijker geworden. Ik weet nu zoveel meer over online marketing en hoe ik dit in kan zetten.

Wat ook een enorm verschil is, is dat mijn omzet ontzettend is gestegen. Tijdens de kick-off sessie waar we mee zijn begonnen hebben we doelen bepaalt. Welke omzet wil je halen vroeg Tessa. Ik zei heel voorzichtig dat ik het liefst 3000 euro vaste maandelijkse omzet zou willen halen. Aan het einde van het Groei Traject zat ik daar zelfs boven. Ik heb met dit traject uiteindelijk mijn omzet verdriedubbeld. Dat had ik 3 maanden geleden nog niet durven dromen!

Ik zou een traject van Tessa echt aanbevelen als je een sterke online strategie neer wilt zetten en meer wil leren op het gebied van online marketing. Daarnaast kun je Tessa altijd om hulp vragen. Als ik ergens tegenaan liep, kon ik haar een berichtje sturen en dan kreeg ik snel antwoord, maar ook als ik een succes behaalde deelde ik dat met haar. Tessa is heel betrokken bij de groei die je door gaat maken. Want dat is 1 ding wat zeker is, als je met Tessa gaat samenwerken dan ga je groeien! Ik ben heel dankbaar met waar ik nu sta met mijn bedrijf. Dank je wel Tessa voor al jouw hulp en adviezen, anders was ik nooit gekomen waar ik nu sta!

Iris Treffers

Irisworks4you

Voordat ik startte met het Groei Traject bij Tessa, liep ik een beetje vast met mijn onderneming. De klanten waren er, dus dat ging goed. Alleen werkte ik hele lange dagen, wat ik onderaan de streep niet helemaal terugzag. Het efficiënt inplannen van mijn taken lukte me niet en daarnaast viel er financieel ook een hoop te winnen. 

Ik volgde Tessa al op Instagram en had al vaker naar haar traject gekeken. In eerste instantie was de investering voor mij een drempel, wat de reden was om het een tijd af te houden. Tot er een moment kwam dat ik mezelf echt aan het overwerken was en dacht; wanneer ik op deze manier door ga verandert er niks. En ik kon echt wel wat hulp gebruiken! Dus ik heb de knoop doorgehakt en ben toch gestart. En dat was het helemaal waard. Na de eerste maand van het traject had ik deze investering al dubbel terugverdiend!

Ik vond het super spannend, maar na de eerste kick-off had ik er al vertrouwen in dat ik de goede keuze had gemaakt. Ten eerste is Tessa een heel fijn en sociaal persoon, waardoor het praten natuurlijk al makkelijker gaat. Tessa maakte samen met mij alle prioriteiten en stappen concreet. 

Mijn prioriteiten waren een efficiëntere planning en het financieel beter op een rijtje krijgen. Ik verdien nu het dubbele van wat ik voor het traject verdiende én ik maak minder lange dagen! Je kan dus wel zeggen dat mijn prioriteiten in ieder geval gelukt zijn. Zelf vind ik het nog bizar wat voor sprongen ik gemaakt heb in die 3 maanden tijd, voor mij een enorme winst. 

Wat het traject mij heeft opgeleverd? Een groei in mijn onderneming en misschien voor mij nog wel belangrijker, een enorme persoonlijke groei. Meer zelfvertrouwen, meer tijd over en door dat alles veel meer plezier in mijn werk. Ik zou een traject bij Tessa dan ook zeker aanraden!

Eva van der Vies

Evalution

Het Mastery Traject in het kort:

✓ Een traject met zes maanden begeleiding waarin we jouw marketing & sales strategie naar het volgende niveau brengen
✓ Toegang tot de online academy (t.w.v. €1297)
✓ Een kick-off sessie van 2
.5 uur
✓ 10 online strategiesessies van 45 minuten

✓ Een directe lijn met mij via mail én What’s App om meteen antwoord op jouw vragen te ontvangen en mentale support te ontvangen
✓ Toegang tot de besloten Facebook groep met gelijkgestemden
✓ 6 Online masterclasses van externe experts zodat jij je nóg verder ontwikkeld

✓ Een afsluitende deep dive strategiesessie waarin we reflecteren én vooruitkijken

“Mijn omzet is door het traject met Tessa vertienvoudigd

Ik vond de investering spannend (verdien ik het wel terug?) maar ik besloot de sprong in het diepe te nemen. Mijn omzet is vertienvoudigd. Ik had in no-time de investering terugverdiend en haal nu een fulltime inkomen uit mijn bedrijf.

– Kim Snip, Kim Snip Fotografie

Na het Mastery Traject:

✅  Heb jij een slim & strategisch aanbod waarmee jij gemakkelijk consistent hogere omzetten kunt draaien.

✅  Is jouw marketing & sales strategie next level op basis van een systeem, waardoor jij gemakkelijker en consistenter nieuwe klanten aantrekt.

✅  Kun jij hogere omzetten draaien zonder werkweken van 60 uur en in te leveren op mentale vrijheid. Je werkt niet harder, maar slimmer.

✅  Weet jij hoe je marktleiderschap kan bereiken en nog meer klanten kunt helpen met jouw dienst.

Ik wilde naast mijn VA business me gaan focussen op mijn nieuwe uitdagingen als mentor & mijn aanbod gaan herinrichten. Zelf had ik online al veel onderzoek gedaan naar hoe je dat aanbod logisch kon opbouwen, maar ik was op zoek naar iemand die erover kon meedenken én vooral me kon helpen hoe ik dat nieuwe aanbod sterk kan gaan lanceren. Ik was nogal onrustig over hoe ik het best kon aanpakken en wilde het meteen goed doen.

Ik had al een tijdje zitten rondkijken naar de geschikte partner en kwam zo bij Tessa terecht. Ik had dat extra duwtje in de rug nodig om ook echt die sprong te maken en besloot af te stappen van mijn perfectionistische overtuiging ‘het moet eerst 100% zijn’ naar beter done than perfect. Tessa denkt persoonlijk mee over jouw online strategie (als aanbod, salespagina’s, social strategie en funnels) en de academy geeft je meer inzichten over enkele quick wins en vormen een fijne uitbreiding op de 1:1 gesprekken.

Ik sta nu sterker in mijn schoenen om mijn aanbod te gaan lanceren & durf voor mijn dromen kiezen in plaats van altijd eerst die van andere voor te laten gaan. Daarnaast snap ik nu perfect hoe je je website en social media kan inzetten om van je launch eens succes te maken.


Tessa is heerlijk eerlijk, steunt je als je het even moeilijk hebt en reikt een hele ton praktische hulpmiddelen aan. Voor mij was samenwerken de beste keuze.
Zo boeiend, dat ik besloot het traject nog eens te herhalen en te kijken welke wins er nog meer te behalen zijn in de toekomst.

Beau Bergmans

Beaubergmans.com

Ik was zelf nog nooit ‘echt’ bezig geweest met het stuk marketing & sales in mijn onderneming. Het was voor mij een gedeelte waar ik niet veel vanaf wist en waar nog een hoop te leren viel. Ik vond de investering spannend (verdien ik het wel terug?) maar ik besloot de sprong in het diepe te nemen en er voor te gaan, want ik had er vertrouwen in dat Tessa mij kon helpen! 

Tijdens het Groei Traject heb ik ontzettend veel van Tessa geleerd en heel veel dingen toe kunnen passen in mijn onderneming! Dingen die ik anders nooit had geweten of gedaan. Zo hebben we mijn aanbod aangepast, mijn website volledig onder handen genomen, een instagram strategie toegepast, een e-book gemaakt met bijbehorende funnel en gewerkt aan mijn SEO.

De kick-off en 1:1 sessies waren voor mij heel waardevol. Ook geeft Tessa tussendoor goede feedback op datgene waar je mee bezig bent. Concrete feedback waar je echt verder mee kunt! In de academy is ook veel informatie te vinden over verschillende onderwerpen, dus fijn om ook zelf lekker aan de slag te kunnen tussen de sessies door. 

Mede dankzij dit traject haal ik nu veel meer klanten uit mijn marketingstrategie en is mijn omzet de afgelopen 3 maanden vertienvoudigd in vergelijking met het jaar ervoor, bizar! Ik haal er nu een fulltime inkomen uit! Dankjewel voor alles Tessa! 

Kim Snip

Kim Snip Fotografie

Voordat ik bij Tessa begon was ik pas kort begonnen met Wens Socials. Ik wilde mijn businessmodel veranderen, waarbij ik me meer op coaching wilde richten. Daarbij was ik zoekende in marketing & sales: Er zat nog geen plan aan vast. Tessa stelde mij ook de vraag “Stel je neemt geen coaching, wat is dan het plan qua strategie?” Dat gaf bij mij de doorslag om voor het Groei Traject te gaan. 
 
Ik heb het Groei Traject gevolgd om mijn aanbod te vormen, sterk in te zetten en vervolgens te kunnen gaan verkopen door middel van de juiste marketing technieken. Het traject heb ik als waardevol ervaren. We hebben heel veel kunnen doen in 3 maanden tijd en Tessa heeft mij hierin goed begeleid. Zo hebben we gekeken naar mijn complete website & salespagina’s, mijn marketing funnel, het geven van een masterclass, lanceren en het doen van sales.

Ik weet nu hoe ik op de juiste manier mijn doelgroep kan bereiken en converteren, en daar zijn zelfs al verkopen van mijn vernieuwde high-level aanbod uitgerold.
Eefje Wensing

Wens Socials

Nog even voorstellen..

Hi, ik ben Tessa! Als online markting – & business coach help ik zelfstandig ondernemers aan een ijzersterke online marketing & salesstrategie, zodat zij ondernemen met persoonlijke én financiële vrijheid.

Ik heb zelf een ondernemersopleiding gedaan én een tijd lang gewerkt als online marketeer, en hierbij verschillende bedrijven geholpen met hun marketingstrategie. Dit waren bedrijven met een omzet van een paar duizend euro per maand, tot aan bedrijven met een miljoenenomzet. 

Ik zie ontzettend veel ondernemers die onwijs goed zijn in hun vak, maar vastlopen op het stukje marketing & sales en hun bedrijf niet lekker van de grond krijgen. Dat is zonde: Jij hebt namelijk alles in huis om een mega succesvol bedrijf neer te zetten en het verschil te maken in je vakgebied. Ik wil je daarbij helpen.

Er is zo veel winst te behalen (letterlijk), met een goede online strategie. Dat ondervond ik ook zelf: Mijn bedrijf groeide binnen een halfjaar van €0 naar €20.000+ omzet & winst per maand, door het inzetten van een sterke online marketingstrategie. En deze zelfde groei zie ik ook bij mijn klanten.

Een goede strategie kan écht het verschil maken. Hoe goed je ook bent in je vak, mensen komen pas bij je terecht als ze van je af weten en je leren kennen. Hier zijn marketing en sales voor nodig. En dit is geen rocket science, echt niet. Ook jij kunt dit.

Waar ik je concreet mee kan helpen

✅  Het ontwikkelen van een strategisch aanbod met bijbehorende prijzen en inhoud.

✅   Het maken van converterende salespagina’s.

✅  Het neerzetten van een website die inspeelt op de doelgroep en resultaat gaat opleveren.

✅  Het inzetten van een ijzersterke marketingstrategie, waarbij we o.a. echt inhoudelijk kijken naar Facebook en Instagram advertenties, SEO (hoger komen in Google), SEA (advertenties in Google), social media strategie, nieuwsbrieven, blogs, podcasten, webinars e.d. Ik kan je álles vertellen over het sterk inzetten van marketing en we gaan samen kijken naar de juiste strategie voor jouw bedrijf. Je kunt marketing ook helemaal zelf leren in dit traject.

✅  Het opzetten van een funnel: Het ontwerpen van een strategische gratis weggever met hierachter een e-mailstrategie die daadwerkelijk iets op gaat leveren: Het consistent aantrekken van potentiële en betalende klanten.

✅  Het inspelen op consumentenpsychologie: Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw potentiële klant daadwerkelijk een gesprek aanvraagt of aankoop doet.

✅  Het doen van salesgesprekken: Hoe laat je zo’n gesprek verlopen, tackel je bezwaren en kun je iemand overtuigen een aankoop te doen.

✅  Praktische overige vragen die je tegenkomt bij het ondernemen zoals planning of communicatie (met klanten). Ik ben er voor je op alle businessvlakken.

DE INVESTERING

De investering voor het Mastery Traject bedraagt €7500 excl. BTW. De investering kan ook in zes termijnen van €1360 excl. BTW worden voldaan.

Iets voor jou?

Denk je dat het Mastery Traject iets voor jou is, en zou je hier graag met mij over willen bellen (of gelijk aan de slag gaan)? Vraag dan via onderstaande knop een matchcall aan. 

Wanneer we samen een matchcall inplannen kijk ik naar al je kanalen en gaan we samen bespreken waar jouw online kansen liggen, en of ik je misschien verder kan helpen. Wanneer ik het gevoel heb dat je beter nog even zelfstandig verder kunt gaan, of beter bij een collega past, zeg ik dit ook eerlijk tegen je.

Het is volledig vrijblijvend en we gaan puur kijken of er een match is, en of ik je kan helpen. Als dit niet zo is laat ik je dit ook eerlijk weten.