Het groei traject

1-op-1 werken aan een killer-strategie voor jouw bedrijf.

Ben jij zelfstandig ondernemer, en je bedrijf begonnen vanuit een keiharde passie en ambitie? Weet jij wat je wil, ben je klaar met aanrommelen, en wil je nu écht serieus gaan groeien?

Je wilt je bedrijf niet meer ‘een beetje erbij doen’, maar een serieus bedrijf opbouwen waarmee je financiële en persoonlijke vrijheid creëert.

Je weet dat je daarvoor een marketing & sales strategie moet opzetten, maar hoe je dit doet is voor jou nog de vraag. 

Je wilt nu ook een heldere strategie en een systeem bouwen waardoor je weet dat er elke maand weer een fijne omzet binnen komt. Je bent er klaar mee om jouw omzet aan het toeval over te laten.

Is het antwoord op al deze punten JA? Dan past het Groei Traject bij jou.

Misschien herken je dit wel..

  •  Jij hebt al van alles geprobeerd om jouw bedrijf te laten groeien, maar niks lijkt te werken. Jij investeert jouw energie (en geld) in je bedrijf, maar helaas zonder het gewenste resultaat.

  • Doordat je nog niet veel klanten hebt begin je steeds te twijfelen aan jezelf en jouw product, misschien is je prijs te hoog? Misschien is ondernemen niet aan jou besteed?
     
  • Jij ziet dat jouw concurrenten allerlei strategieën inzetten, maar zelf doe je maar wat. Je hebt het gevoel dat je ook van alles moet gaan oppakken, van bloggen tot adverteren en het versturen van een nieuwsbrief. Je weet niet wat het beste werkt voor jou, dus doe je het allemaal tegelijk. Zonder resultaat.
     
  • Verkoopgesprekken leveren vaak nog niet veel op, omdat je allerlei bezwaren krijgt of mensen ‘Je product te duur vinden’. Onzin.

  • Je hebt wel volgers, likes en reacties. Of connecties online. Maar ze kopen vervolgens niets, hoe hard je ook je best doet. Ze kijken wel maar kopen niet. 

 

Ik zie veel ondernemers die ontzettend goed zijn in hun vak, maar doordat ze geen marketing & sales strategie hebben, hun bedrijf simpelweg niet van de grond krijgen. 

Tegenwoordig is het niet meer de beste vakman die ‘wint’. Een marketing & sales strategie is onmisbaar. Want als niemand van je bedrijf af weet en je weet niet hoe je moet verkopen, hoe wil je dan klanten binnenhalen?

Je hebt nu twee keuzes: 

❌ Je kunt er nu voor kiezen om het allemaal zelf uit te blijven zoeken. Dan verandert er niets, en vindt er geen groei plaats. Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

✅ Of je gaat serieus aan de slag, doorbreekt de cirkel en werkt aan omzetgroei door het inzetten van een strategie passend bij jouw bedrijf.

Je volgt nu misschien een webinar of cursusje hier en daar, maar dat gaat het verschil niet maken. Dan leer je in zo’n cursus misschien hoe je met hashtags meer volgers kunt aantrekken op Instagram, en dan? Hoe maak je ze vervolgens klant? Of je leert hoe je advertenties moet inzetten, en dan? Als andere factoren niet goed zijn, gaat het je niks opleveren.

Op een gegeven moment is het tijd om breder naar je marketing te kijken en echt een strategie te hebben.

Stel je eens voor dat het ook zo kan:

✓ Je weet precies welke strategie werkt om potentiële klanten te bereiken en hoe je hen kan omzetten in betalende klanten. Je bent zelfverzekerd en hebt plezier in marketing & sales, omdat je resultaat ziet.

✓ Je weet op welke kanalen jij je moet focussen om de resultaten te bereiken die jij voor ogen hebt. Je weet aan welke knoppen je moet draaien om een hogere omzet te genereren. Je doet niet meer zomaar wat, maar zet een gecontroleerde strategie in.

✓ Je weet hoe je jouw volgers op je social media omzet in klanten. Je begrijpt het proces van volger tot koper en kan hier goed op inspelen met jouw aanbod.

✓ Je weet hoe je salesgesprekken moet voeren en hoe je daadwerkelijk kunt gaan verkopen. Weg met de bezwaren ‘Ik heb het geld niet’, ‘Ik moet het overleggen’, ‘Het is nu nog niet het goede moment. Gewoon keiharde JA’s.

✓ Je onderneemt niet meer vanuit paniek of onzekerheid. Je ervaart persoonlijke én financiële vrijheid en zet een gerichte strategie in.

Om dit te bereiken, heb je meer nodig dan alleen kennis. Je moet weten wat werkt voor jouw business, denken in strategie. Zodat je in snel tempo aan de juiste knoppen draait en resultaat gaat behalen. Als online marketing nieuw voor je is, is dit op eigen houtje eigenlijk niet haalbaar.

Het Groei Traject is voor jou als jij..

✓ Een keiharde ambitie hebt om van je bedrijf een succes te maken, en je passie als werk te kunnen doen.

✓ Je af en toe een klant binnen haalt, maar meestal onder de €2000 per maand omzet zit. Of juist als je inmiddels wel weet hoe je klanten binnen haalt, maar je er voor je gevoel nog hard voor moet werken en je meer op een systeem wilt kunnen vertrouwen.

✓ Op dit moment een omzet van minder dan €60.000 per jaar draait, en consistent een hogere omzet wilt draaien. Draai jij al meer dan dat? Dan is het Mastery Traject meer geschikt voor jou.

✓ Je klaar bent met aanmodderen en nu écht serieus aan de slag wilt en wilt gaan groeien.

De inhoud

In het Groei Traject help ik jou aan een ijzersterke online marketing & sales strategie zodat jij binnen no-time sky-high gaat met je bedrijf. Het traject is volledig één op één, zodat jij echt 100% van mijn aandacht krijgt. Samen zetten we een killer-marketingstrategie waarmee we zo snel mogelijk naar jouw omzetdoel toe groeien. Daarbij leer je ook precies hoe online marketing werkt. Dit is niet alleen een investering voor dit moment, het is een investering waar je nu direct én de rest van je ondernemers carrière profijt van zult hebben.

Het traject houdt het volgende in:

✅ Drie maanden begeleiding

Een goede online marketing strategie ontwikkelen, implementeren en volhouden kost tijd en energie. Ik ondersteun je drie maanden lang bij het ondernemen en alle beren op de weg, drempels en successen die daarbij komen kijken. 

✅ Toegang tot de online academy (t.w.v. €847)

Naast persoonlijke begeleiding, krijg jij ook alle benodigde tools om zelf aan de slag te gaan. In mijn online academy leg ik je door middel van drie modules (Social Media, Online Marketing & Fotografie) uit hoe jij aan de slag kunt gaan met jouw online marketing. Dit zorgt ervoor dat jij inzicht en controle hebt over jouw eigen online marketing en dit niet hoeft uit te besteden. Je weet door deze training precies wat je moet doen om jouw eigen marketing uit te voeren. Je leert direct van mij, een online marketeer met veel ervaring. Je kunt deze training op je eigen tempo volgen.

In deze training leer je bijvoorbeeld alles over SEO en Facebook & Instagram ads, maar ook over e-mailmarketing en hashtagonderzoeken. Alles van online marketing kun je in deze online academy leren. Daarbij geldt: Niks moet, alles mag. We gaan samen kijken wat voor jou belangrijk is.  

✅ Kick-off sessie van 1.5 uur

Aan het begin van het traject hebben wij een uitgebreide kick-off sessie waarin we de huidige strategie in kaart brengen, en een sterk fundament gaan neerzetten: We zetten een ijzersterk strategisch aanbod neer, en kijken naar de doelgroep die daarbij hoort. Daarnaast kijken we naar jouw omzetdoel en stellen we daarvoor een plan op. Zo kun je het traject beginnen met een goede basis en de resultaten behalen die jij voor ogen hebt.

✅ Tweewekelijkse online strategiesessies van 30 minuten 

Elke twee weken spreken we elkaar in een strategiesessie, dit zijn er vier in totaal. Hier kijken we naar welke stappen je de afgelopen weken hebt gezet, wat daarvan het resultaat is en welke stappen je nu het beste kunt gaan zetten om nog meer te groeien. Ook zoomen we hierbij in op de onderwerpen die prioriteit hebben, zoals je website, funnel of sales. Hierbij stellen we gericht concrete actiepunten op. 

✅ Een directe lijn voor vragen

Ik sta tijdens dit traject volledig tot je beschikking: Wil je ergens feedback op? Of heb je een vraag, of loop je ergens tegenaan? Je mag mij altijd een mail sturen en dan kijk ik meteen met je mee. Ik wil voorkomen dat jij vast komt te lopen, dus ik help je meteen verder op weg. 

✅ Toegang tot een besloten Facebook groep met gelijkgestemden

Als ondernemer mis je vaak gelijkgestemden om mee te sparren. In de besloten Facebook groep kom je in contact met anderen die dit traject volgen en kun je om hulp of feedback vragen.

✅ Afsluitende deep dive strategiesessie van 30 minuten

Aan het einde van het traject gaan we kijken welke stappen er in de drie maanden gezet zijn, en wat dat heeft opgeleverd. We gaan gericht kijken naar het resultaat van de verschillende acties die verricht zijn, zodat je weet wat voor jou werkt en wat niet. Daarnaast gaan we ook kijken naar welke stappen je na het traject kunt gaan nemen om nog weer verder te groeien na deze drie maanden.

Dit zeggen anderen over het Groei Traject

De afgelopen 3 maanden heb ik samen met Tessa gewerkt aan de online marketing voor ons bedrijf. Toen ik bij Tessa startte was ik erg zoekende en een enorme beginner. Ik wilde heel graag een goede online marketingstrategie neerzetten, maar wist eigenlijk niet hoe ik dat moest aanpakken. Na een strategiesessie met Tessa was ik meteen enthousiast. Vooral het feit dat Tessa écht mee dacht met ons bedrijf en op maat gemaakte ideeën gaf. Ik heb namelijk een vrij a-typisch bedrijf en niet elke strategie past hierbij (geen standaard funnel met een weggever etc). Daardoor vond ik het extra moeilijk om te starten met online marketing.


Tijdens de drie maanden heb ik enorme stappen vooruit gezet. Ik weet inmiddels mijn eigen advertenties te beheren op Facebook. Ik heb een contentstrategie. En zelfs nieuwsbrieven verstuurd. Ik heb enorm veel geleerd in een korte tijd en kon altijd dingen aan Tessa vragen, als ik vragen had. Dit vond ik erg fijn en waardevol, omdat ik veel vragen had. Ik heb voor het gevoel echt de basis neergezet voor mijn bedrijf en kan nu niet wachten om uit te bouwen en te groeien. Daarom heb ik besloten om het traject met Tessa te verlengen. Omdat ik geloof dat er nog veel meer uit te halen valt en ik daar nu echt de ruimte voor heb. 


Tessa als persoon is enorm warm, vriendelijk en enthousiast. Maar ook to the point en met een no-nonsense houding. Daar houd ik van. Dan krijg je echt het gevoel dat je je tijd met elkaar effectief benut. Tessa ik kan niet wachten om weer verder te gaan samen en nog meer te groeien! 
Ik zou iedereen aanbevelen om met Tessa aan de slag te gaan. Het is geen one-size-fits-all samenwerking. En vooral dat kan ik enorm waarderen. Tessa kijkt echt wat jij en je bedrijf nodig hebben en wat er past. 

Wil jij je bedrijf én marketing echt naar de next level brengen dan moet je zeker bij Tessa zijn. In drie maanden kun je enorm groeien en vooral ook veel zelf leren. 
Eline Meertens

De Oppaslijn

Ik ben met Tessa aan de slag gegaan omdat ik me meer wilde specialiseren in online marketing en meer zekerheid wilde qua inkomen. Ik heb ontzettend veel van Tessa geleerd op het gebied van online marketing. Het is heel anders dan dat je een online training volgt. Ik kon alles vragen waar ik tegenaan liep. En waar ik eerst heel onzeker over was, doe ik nu zonder twijfel.

Ik heb enorm veel gehad aan het traject. Ten eerste is een heel groot verschil mijn website. Daar zijn we als eerste mee aan de slag gegaan. Mijn website is inhoudelijk, en qua huisstijl helemaal veranderd. Daarnaast is mijn expertise zoveel duidelijker geworden. Ik weet nu zoveel meer over online marketing en hoe ik dit in kan zetten.

Wat ook een enorm verschil is, is dat mijn omzet ontzettend is gestegen. Tijdens de kick-off sessie waar we mee zijn begonnen hebben we doelen bepaalt. Welke omzet wil je halen vroeg Tessa. Ik zei heel voorzichtig dat ik het liefst 3000 euro vaste maandelijkse omzet zou willen halen. Aan het einde van het Groei Traject zat ik daar zelfs boven. Ik heb met dit traject uiteindelijk mijn omzet verdriedubbeld. Dat had ik 3 maanden geleden nog niet durven dromen!

Ik zou het Groei Traject van Tessa echt aanbevelen als je een sterke online strategie neer wilt zetten en meer wil leren op het gebied van online marketing. Daarnaast kun je Tessa altijd om hulp vragen. Als ik ergens tegenaan liep, kon ik haar een berichtje sturen en dan kreeg ik snel antwoord, maar ook als ik een succes behaalde deelde ik dat met haar. Tessa is heel betrokken bij de groei die je door gaat maken. Want dat is 1 ding wat zeker is, als je met Tessa gaat samenwerken dan ga je groeien! Ik ben heel dankbaar met waar ik nu sta met mijn bedrijf. Dank je wel Tessa voor al jouw hulp en adviezen, anders was ik nooit gekomen waar ik nu sta!

Iris Treffers

Irisworks4you

Het Groei Traject in het kort:

✓ Een traject met drie maanden begeleiding waarin we jouw marketingstrategie opzetten
✓ Toegang tot de online academy (t.w.v. €847)
✓ Een kick-off sessie van 1.5 uur
✓ Vier online strategiesessies van 30 minuten

✓ Een directe lijn met mij om meteen antwoord op jouw vragen te ontvangen
✓ Toegang tot de besloten Facebook groep met gelijkgestemden
✓ Een afsluitende deep dive strategiesessie waarin we reflecteren én vooruitkijken

Na het Groei Traject:

✅  Heb jij een strategisch aanbod waarmee jij gemakkelijk hogere omzetten kunt draaien.

✅  Kun jij jouw marketing helemaal zelf doen, zonder dat het je veel tijd kost.

✅  Weet jij exact hoe je jouw doelgroep kunt bereiken en aanspreken.

✅  Zorg jij moeiteloos voor een constante stroom aan klanten en omzet, door een ijzersterke strategie.

✅  Weet jij hoe je sales aan moet pakken, zodat je moeiteloze ‘Ja’s’ krijgt op jouw aanbod.

Tessa kwam voor mij op het juiste moment langs! Een paar maanden geleden ben ik gestart als VA en daarbij ook enthousiast begonnen met mijn social media. Toch had ik geen idee wat ik aan het doen was. Ik had geen structuur en doel wat ik wou behalen met o.a. mijn Instagram, FB en website. Door het Marketing Groei Traject kreeg ik handvatten hiervoor, zodat er structuur kwam!
 
Dankzij het traject van Tessa heb ik veel geleerd om structuur aan te brengen in mijn online marketing en ook mijzelf zichtbaarder te maken voor mijn potentiële klanten. Mijn grootste winst is dat ik daardoor een duidelijker, scherper aanbod heb neergezet en dat heeft al geleid tot nieuwe projecten.
 
Tessa heeft veel kennis over online marketing en helpt je structuur en duidelijkheid te krijgen in jouw online zichtbaarheid

Elise de Vries

Elise de Vries Office & Business Support

Voordat ik met het traject startte bij Tessa, had ik geen idee waar ik moest beginnen met mijn social media. Ik had geen duidelijke structuur en wist niet welke content ik moest delen. Daarnaast was mijn website wel af, maar was ik daar niet heel tevreden over.

Ik kwam Tessa tegen op Instagram, waarna ik een gratis strategiesessie met haar heb gehad. In deze sessie begreep ze meteen mijn probleem en gaf ze mij tips. Ik werd zo enthousiast dat ik in het Marketing Groei Traject ben gestapt. Op deze manier ga je drie maanden lang intensief met Tessa aan de slag.

Nu het traject aan het eind is en ik terugkijk, heb ik veel geleerd van Tessa. Mijn website is beter ingericht, we hebben alle pagina’s onder de loep genomen waardoor ik mijn doelgroep nog beter aanspreek. Zo heb ik geleerd op salespagina’s eerst op het probleem in te gaan en daarna op resultaat. Ook heeft ze me geholpen bij het maken van een social media strategie (van teksten tot aan hashtags) en het voeren van salesgesprekken.

Wil jij groeien en je online marketing zelf leren doen? Dan is een traject bij Tessa een aanrader! Je weet daarna precies hoe je jouw online marketingstrategie moet inzetten!

Sandra de Hoon

De Hoon Office Support

Waarom zou je dit traject met mij aangaan?

Ik heb zelf een ondernemersopleiding gedaan én een tijd lang gewerkt als online marketeer, en hierbij verschillende bedrijven geholpen met hun marketingstrategie. Dit waren bedrijven met een omzet van een paar duizend euro per maand, tot aan bedrijven met een miljoenenomzet. Deze praktijkervaring zorgt ervoor dat ik voor verschillende branches weet wat werkt en wat niet, en jou kan helpen met het opzetten van de beste strategie, zodat jij in korte tijd grote stappen gaat zetten. 

Daarnaast is het zo dat ik je in dit traject leer hoe je zelf je marketing doet: Dit is kennis die je je hele ondernemerscarrière zal inzetten en ervoor zorgt dat jij altijd in controle bent over jouw marketing en geen kostbare uitbesteding hoeft te doen.  

Er is zo veel winst te behalen (letterlijk), met een goede online strategie. Dat ondervond ik ook zelf: Mijn bedrijf groeide binnen 5 maanden van €0 naar €10.000+ omzet & winst per maand, door het inzetten van een sterke online marketingstrategie. En deze zelfde groei zie ik ook bij mijn klanten.

Een goede strategie kan écht het verschil maken. Hoe goed je ook bent in je vak, mensen komen pas bij je terecht als ze van je af weten en je leren kennen. Hier zijn marketing en sales voor nodig. En hier wil ik ook jou bij helpen.

Waar ik je concreet mee kan helpen

✅  Het ontwikkelen van een strategisch aanbod met bijbehorende prijzen en inhoud.

✅   Het maken van converterende salespagina’s.

✅  Het neerzetten van een website die inspeelt op de doelgroep en resultaat gaat opleveren.

✅  Het inzetten van een ijzersterke marketingstrategie, waarbij we o.a. echt inhoudelijk kijken naar Facebook en Instagram advertenties, SEO (hoger komen in Google), SEA (advertenties in Google), social media strategie, nieuwsbrieven, blogs, podcasten, webinars e.d. Ik kan je álles vertellen over het sterk inzetten van marketing en we gaan samen kijken naar de juiste strategie voor jouw bedrijf. Je kunt marketing ook helemaal zelf leren in dit traject.

✅  Het opzetten van een funnel: Het ontwerpen van een strategische gratis weggever met hierachter een e-mailstrategie om consistent potentiële en betalende klanten aan te trekken.

✅  Het inspelen op consumentenpsychologie: Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw potentiële klant daadwerkelijk een gesprek aanvraagt of aankoop doet.

✅  Het doen van salesgesprekken: Hoe laat je zo’n gesprek verlopen, tackel je bezwaren en kun je iemand overtuigen een aankoop te doen.

✅  Praktische overige vragen die je tegenkomt bij het ondernemen zoals planning of communicatie (met klanten). Ik ben er voor je op alle businessvlakken.

DE INVESTERING

De investering voor het Groei Traject bedraagt €2997 excl. BTW. De investering kan ook in drie termijnen van €1075 excl. BTW worden voldaan.

Iets voor jou?

Denk je dat het begeleidingstraject iets voor jou is, en zou je hier graag met mij over willen sparren (of gelijk aan de slag gaan)? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

8 + 11 =

Gaat dit nog iets te snel, en wil je liever eerst kennismaken? Vraag dan een gratis strategiesessie aan.