Gratis live online masterclass

“De 6 geheimen om jouw bedrijf te kickstarten en door te kunnen groeien naar 10K omzet per maand”

Je bent een dienstverlener. Je bent bijvoorbeeld coach, VA, grafisch vormgever, fotograaf of marketeer.

Je hebt de stap genomen om voor het ondernemerschap te kiezen. Te kiezen voor vrijheid en je ambitie achterna te gaan. Je hebt grote dromen en doelen.

Maar.. je blokkeert ook door alle mogelijkheden op het gebied van marketing & sales en strategie.

Hoe zorg je nu voor een succesvolle strategie? Je loopt vast op de HOE. Je weet wat je wilt en waar je naartoe wilt werken, maar niet HOE je het moet realiseren. 

Je volgt dagelijks andere succesvolle ondernemers en je ziet jezelf ook over een tijdje zo, maar je hebt nu nog moeite met het bepalen van focus en hoe je het allemaal moet aanpakken om succesvol te worden met je bedrijf.

En het ding is: De enige manier om te winnen van jouw concurrentie is door sneller te leren dan anderen. Ze een stap voor te zijn.

Je wilt nu écht een sterke strategie inzetten waardoor jij van jouw onderneming een succes maakt. Zonder zorgen over inkomen. Zonder overvolle agenda.

In deze live gratis online masterclass ik je de 6 geheimen om een vliegende start te hebben met je bedrijf én door te groeien naar een hoge omzet. Deze masterclass is geschikt voor jou wanneer je net gestart bent met je onderneming óf je blijft hangen op een (te) lage omzet.

Let op: Deze masterclass is specifiek voor dienstverleners, dus niet voor webshops en productondernemers. 

Daarbij is de masterclass helemaal live. Je kunt al je vragen aan me stellen. 

Na deze masterclass weet jij:

Hoe ik binnen 6 maanden van €0 omzet per maand naar €20.000 omzet & winst per maand ben gegroeid, en welke elementen daar essentieel voor waren (die jij ook toe kunt passen).

Wat de nummer 1 reden is waardoor 80% van de ondernemers niet succesvol wordt: en hoe jij dit juist inzet als kracht.

Hoe jij een ijzersterk aanbod met de juiste prijzen formuleert, zodat jouw aanbod een magneet wordt voor jouw klanten én ervoor zorgt dat je geen 60-urige werkweken hoeft te draaien voor een ‘ok’ omzet. Wij gaan voor meer.

Hoe jij slim de perfecte doelgroep kiest en deze volledig weet aan te trekken en raken, waardoor ze met niemand anders meer willen werken. Ze willen JOU.

Hoe je op vernieuwende en slimme manieren social proof inzet om potentiële  klanten in no-time te overtuigen en een aankoop te laten doen.

De allerbeste marketingstrategieën die jij kunt inzetten om je ideale klant in no-time aan te trekken en klant te maken.

Welke stap je NU direct kunt zetten om flink te stijgen in omzet.

De inhoud van deze masterclass is honderden euro’s waard, en ik ben eigenlijk gek dat ik dit gratis weggeef. 

In deze live gratis online masterclass ik je de 6 geheimen om een vliegende start te hebben met je bedrijf én door te groeien naar een hoge omzet. Deze masterclass is geschikt voor jou wanneer je net gestart bent met je onderneming óf je blijft hangen op een (te) lage omzet. Het is namelijk geen rocket science, en ook jij kunt dit bereiken. 

Ga nu echt aan de slag en zet de eerste stap richting die persoonlijke en financiële vrijheid waarvoor jij bent gaan ondernemen. 

Deze masterclass is voor jou wanneer jij.. 

✅ Dienstverlener bent. Je bent bijvoorbeeld coach, VA, grafisch vormgever, websitebouwer of marketeer. Je bent net gestart of al even bezig met ondernemen, maar het gaat je niet snel genoeg. Jij hebt grote dromen en doelen en wilt werken naar financiële en persoonlijke vrijheid, en weten HOE je dit moet doen. 

❌ Deze masterclass is niet voor jou wanneer je al een hele hoge omzet draait (dan verwijs ik je door naar mijn strategiesessie), of nog niet gestart bent en niet goed weet wat voor onderneming je wilt starten.

Dit zeggen anderen over de masterclass

Schrijf je in voor de gratis online masterclass!

Over Tessa

Hi, ik ben Tessa, jouw online marketing & business coach. Ik help ondernemers aan een ijzersterke online marketing & salesstrategie, waarbij zij een constante stroom aan klanten en omzet genereren én ook zelf leren hun eigen marketing te doen.

Ik heb een tijd lang gewerkt als online marketeer: Ik adviseerde zowel miljoenenbedrijven als kleine ondernemers over hun online marketingstrategie én voerde deze ook uit. Maar ik merkte dat ik meer wilde, en écht verschil wilde maken voor iemand. 

Ik besloot mijn baan op te zeggen om juist die ondernemers te helpen. Want er is zo veel winst te behalen (letterlijk), met een goede online strategie.

En dat ondervond ik ook zelf: Mijn bedrijf groeide binnen een halfjaar van €0 naar €20.000+ omzet & winst per maand, door het inzetten van een sterke online strategie. En deze zelfde groei zie ik ook bij mijn klanten.

Een goede strategie maakt écht het verschil. Hoe goed je ook bent in je vak, mensen komen pas bij je terecht als ze van je af weten en je leren kennen. Hier zijn marketing & sales voor nodig. En hier wil ik ook jou bij helpen.