Gratis live online masterclass

“De 6 must-have marketing strategieën voor consistent 10k omzet per maand”

Je bent een dienstverlener. Je bent bijvoorbeeld coach, VA, grafisch vormgever, fotograaf of marketeer.

Je hebt de stap genomen om voor het ondernemerschap te kiezen. Te kiezen voor vrijheid en je ambitie achterna te gaan.

Je weet dat je vol voor het ondernemerschap wilt gaan, maar je blokkeert ook door alle mogelijkheden op het gebied van marketing & sales.

Waar moet je beginnen? Je loopt vast op de HOE. Je weet wat je wilt en waar je naartoe wilt werken, maar niet HOE je het moet realiseren. 

Je volgt dagelijks andere succesvolle ondernemers en je ziet jezelf ook over een tijdje zo, maar je hebt nu nog moeite met het bepalen van focus en hoe je het allemaal moet aanpakken om succesvol te worden met je bedrijf.

En het ding is: De enige manier om te winnen van jouw concurrentie is door sneller te leren dan anderen. Ze een stap voor te zijn.

 

Je loopt waarschijnlijk hier tegenaan:

❌  Je hebt het idee alsof je continu met losse flodders aan het schieten bent. Je hebt het gevoel ‘maar wat te doen’. Je merkt ook dat je daardoor langzaam het plezier begint kwijt te raken. Je ervaart steeds vaker dipjes.

❌  Elke maand heb je geen idee hoeveel omzet er binnen komt. Het is altijd weer een verrassing. Je verlangt naar een strategie waarop je kunt vertrouwen, zodat je omzet kunt plannen.

❌ Je besteedt veel tijd, geld en energie aan je website, social media en je gratis weggever, maar het levert je allemaal niks of te weinig op. Je weet inmiddels zelf alleen niet meer waar het mis gaat.

Je wilt marketing nu echt gaan doen op basis van strategie, zodat het resultaat op gaat leveren. En zodat je toe kunt groeien naar financiële en persoonlijke vrijheid.

In deze live gratis online masterclass vertel ik je de must-have marketingstrategieën om door te groeien naar consistent 10K omzet en winst per maand. Het is namelijk geen rocket science, en ook jij kunt dit bereiken.

Let op: Deze masterclass is specifiek voor dienstverleners, dus niet voor webshops en productondernemers. 

Daarbij is de masterclass helemaal live. Je kunt al je vragen aan me stellen. 

Na deze masterclass weet jij:

✅ Hoe ik door inzet van marketing binnen een halfjaar van €0 naar €20.000+ omzet & winst per maand ging.

✅ Hoe je een converterende funnel inricht, en hiermee kosteloos kunt adverteren voor een constante stroom aan leads en betalende klanten. 

✅ Hoe je een strategische salespagina maakt die inspeelt op het brein dat voor 95% verantwoordelijk is voor een koopbeslissing. En ervoor zorgt dat jij nooit meer de reactie krijgt dat je ‘te duur bent’. 

✅ Hoe je op vernieuwende en slimme manieren social proof inzet om potentiële  klanten in no-time te overtuigen.

✅ Hoe je een strategisch slim aanbod creëert dat zorgt voor hogere conversie en totale klantwaarde (CLV). 

✅ Hoe je ervoor zorgt dat jouw marketing niet alleen een paar dagen, maar ook maanden en jaren lang na de inzet ervan nog effect heeft. Wat jou heel veel tijd scheelt. 

✅ Hoe je meer resultaat behaalt uit jouw online marketingstrategie, en sneller potentiële klanten aantrekt en omzet naar betalende klanten.

De inhoud van deze masterclass is honderden euro’s waard, en ik ben eigenlijk gek dat ik dit gratis weggeef. 

In deze gratis online masterclass vertel ik je de must-have marketingstrategieën om door te groeien naar consistent 10K omzet en winst per maand. Het is namelijk geen rocket science, en ook jij kunt dit bereiken. 

Ga nu echt aan de slag en zet de eerste stap richting die persoonlijke en financiële vrijheid waarvoor jij bent gaan ondernemen. 

Dit zeggen anderen over de masterclass

Schrijf je in voor de gratis online masterclass!

Over Tessa

Hi, ik ben Tessa, jouw online marketing & business coach. Ik help ondernemers aan een ijzersterke online marketing & salesstrategie, waarbij zij een constante stroom aan klanten en omzet genereren én ook zelf leren hun eigen marketing te doen.

Ik heb een tijd lang gewerkt als online marketeer: Ik adviseerde zowel miljoenenbedrijven als kleine ondernemers over hun online marketingstrategie én voerde deze ook uit. Maar ik merkte dat ik meer wilde, en écht verschil wilde maken voor iemand. 

Ik besloot mijn baan op te zeggen om juist die ondernemers te helpen. Want er is zo veel winst te behalen (letterlijk), met een goede online strategie.

En dat ondervond ik ook zelf: Mijn bedrijf groeide binnen een halfjaar van €0 naar €20.000+ omzet & winst per maand, door het inzetten van een sterke online strategie. En deze zelfde groei zie ik ook bij mijn klanten.

Een goede marketing & salesstrategie kan écht het verschil maken. Hoe goed je ook bent in je vak, mensen komen pas bij je terecht als ze van je af weten en je leren kennen. Hier zijn marketing & sales voor nodig. En hier wil ik ook jou bij helpen.

In deze online masterclass vertel ik je wat de meest gemaakte online marketing fouten zijn, en hoe jij ze kunt voorkomen voor meer omzet. Met kleine aanpassingen kun je al een groot verschil maken!