Gratis online masterclass

“De 6 must-have strategieën voor consistent 10k omzet per maand”

Je bent een dienstverlener. Je bent bijvoorbeeld coach, VA, grafisch vormgever, fotograaf of marketeer.

Je hebt de stap genomen om voor het ondernemerschap te kiezen. Te kiezen voor vrijheid en je ambitie achterna te gaan. Je hebt grote dromen en doelen.

Maar.. je blokkeert ook door alle mogelijkheden op het gebied van marketing & sales en strategie.

Hoe zorg je nu voor een succesvolle strategie? Je loopt vast op de HOE. Je weet wat je wilt en waar je naartoe wilt werken, maar niet HOE je het moet realiseren. 

Je volgt dagelijks andere succesvolle ondernemers en je ziet jezelf ook over een tijdje zo, maar je hebt nu nog moeite met het bepalen van focus en hoe je het allemaal moet aanpakken om succesvol te worden met je bedrijf.

En het ding is: De enige manier om te winnen van jouw concurrentie is door sneller te leren dan anderen. Ze een stap voor te zijn.

Je wilt nu écht een sterke strategie inzetten waardoor jij van jouw onderneming een succes maakt. Zonder zorgen over inkomen. Zonder overvolle agenda.

De inhoud van deze masterclass is honderden euro’s waard, en ik ben eigenlijk gek dat ik dit gratis weggeef. 

In deze gratis online masterclass vertel ik je de must-have bedrijfsstrategieën om door te groeien naar consistent 10K omzet en winst per maand. Het is namelijk geen rocket science, en ook jij kunt dit bereiken. 

Deze masterclass is geschikt voor jou wanneer je net gestart bent met je onderneming óf je blijft hangen op een (te) lage omzet.

Let op: Deze masterclass is specifiek voor dienstverleners, dus niet voor webshops en productondernemers. 

Na deze masterclass weet jij:

Hoe ik binnen 6 maanden van €0 omzet per maand naar €20.000 omzet & winst per maand ben gegroeid, en welke elementen daar essentieel voor waren (die jij ook toe kunt passen).

Hoe je een strategische salespagina maakt die inspeelt op het brein dat voor 95% verantwoordelijk is voor een koopbeslissing. En ervoor zorgt dat jij nooit meer de reactie krijgt dat je ‘te duur bent’. 

Hoe je automatisch een constante klantenstroom creëert via een slim systeem, en hiermee kosteloos kunt adverteren voor een constante stroom aan leads en betalende klanten. 

Hoe je op vernieuwende en slimme manieren social proof inzet om potentiële  klanten in no-time te overtuigen.

Hoe jij een strategisch aanbod met de juiste prijzen formuleert, zodat jouw aanbod een magneet wordt voor jouw klanten én ervoor zorgt dat je geen 60-urige werkweken hoeft te draaien voor een ‘ok’ omzet. Wij gaan voor meer.

Hoe je ervoor zorgt dat jouw marketing niet alleen een paar dagen, maar ook maanden en jaren lang na de inzet ervan nog effect heeft. Wat jou heel veel tijd scheelt.

​ Hoe je meer resultaat behaalt uit jouw online strategie, en sneller potentiële klanten aantrekt en omzet naar betalende klanten.

De inhoud van deze masterclass is honderden euro’s waard, en ik ben eigenlijk gek dat ik dit gratis weggeef. 

In deze gratis online masterclass vertel ik je de must-have strategieën om door te groeien naar consistent 10K omzet en winst per maand. Het is namelijk geen rocket science, en ook jij kunt dit bereiken. 

Ga nu echt aan de slag en zet de eerste stap richting die persoonlijke en financiële vrijheid waarvoor jij bent gaan ondernemen. 

Dit zeggen anderen over de masterclass

Schrijf je in voor de gratis online masterclass!

Even voorstellen

Hi, ik ben Tessa, jouw business coach. Ik help ondernemers aan een ijzersterke online marketing & salesstrategie, waarbij zij een constante stroom aan klanten en omzet genereren én ook zelf leren hun eigen marketing te doen.

Ik heb een tijd lang gewerkt als online marketeer: Ik adviseerde zowel miljoenenbedrijven als kleine ondernemers over hun online marketingstrategie én voerde deze ook uit. Maar ik merkte dat ik meer wilde, en écht verschil wilde maken voor iemand. 

Ik besloot mijn baan op te zeggen om juist die ondernemers te helpen. Want er is zo veel winst te behalen (letterlijk), met een goede online strategie.

En dat ondervond ik ook zelf: Mijn bedrijf groeide binnen een halfjaar van €0 naar €20.000+ omzet & winst per maand, door het inzetten van een sterke online strategie. En deze zelfde groei zie ik ook bij mijn klanten.

Een goede strategie maakt écht het verschil. Hoe goed je ook bent in je vak, mensen komen pas bij je terecht als ze van je af weten en je leren kennen. Hier zijn marketing & sales voor nodig. En hier wil ik ook jou bij helpen.