samen aan de slag.

Expand

Hét businesstraject voor ondernemers die door willen groeien naar consistent 10K omzet per maand en direct de shortcut willen nemen.

Jij bent een ondernemer met grootse plannen en ambities. Je bent begonnen om anderen te helpen, maar óók om daar zelf persoonlijke en financiële vrijheid aan over te houden. 

Maar je merkt nu.. Dat het dat nog niet zo snel gaat als verwacht. Eigenlijk had je al veel verder willen zijn met je bedrijf. 

Je weet dat er veel meer in zit en de potentie enorm is, je loopt alleen vast op hoé je het nu daadwerkelijk winstgevend kunt maken. 

Je merkt bijvoorbeeld dat..

  • Je ‘maar wat doet’ als het op strategie neerkomt. Je hebt misschien al wat ‘afgekeken’ bij concurrenten qua strategie maar merkt toch dat de klanten uitblijven.
   • Je onzeker wordt van iedereen die online pretendeert dat het fantastisch gaat: waarom lukt het jou nou niet?
     

   • Je nu gewoon de winnende formule wilt weten die past bij jou en jouw bedrijf. Jij hebt geen zin in verder aanmodderen, onzekerheid en ‘het zelf uitvinden’. Dat heeft je tot dusver namelijk weinig gebracht.
   • Je écht strategisch aan de slag wilt, en op basis van bewezen winnende strategieën wilt werken. Je hebt geen behoefte aan eindeloze mindsetcoaching en gekke methodes.

  Als dat het geval is, zit je op de juiste plek.

  Over jou.

  Jij bent..

  Rete-ambitieus. Jij hebt grootse plannen voor je bedrijf. Altijd al gehad. 

  Je bent je bedrijf begonnen om vrijheid te ervaren, anderen te helpen maar óók financieel vrij te kunnen zijn. Een goede boterham te verdienen.

  Je merkt alleen dat je had verwacht dat het allemaal wat.. sneller zou gaan. Wat winstgevender zou zijn. 

  Tot nu toe heb je veel zelf uitgevogeld. Qua marketing heb je echt al wel het een en ander gedaan, maar voor je gevoel doe je maar wat. 

  Bij jouw grootse ambities horen grootse stappen.
  En bent daar klaar voor.

  Jij wilt de vervolgstap nemen, en snel doorgroeien. Wéten wat werkt en hoe dit gedaan kan worden. Jij wilt niet langer het gevoel hebben met hagel te schieten, jij wilt werken op basis van bewezen duurzame winstgevende strategieën die ook passen bij jou en jouw bedrijf. Zodat ook jij zo snel mogelijk door kunt groeien naar die 10K per maand, en van daaruit weer vervolgstappen kunt nemen. 

  Je hebt er geen zin in eerst 85 lagen van jezelf te ontdekken. Op basis van ‘je gevoel’ beslissingen te nemen. Een coach te nemen die je alleen maar tegenvragen stelt, waardoor je het alsnog allemaal zelf uit moet zoeken. 

  Je wilt ook niet werken met ‘trucjes’ die een paar weken omzet opleveren en daarna niet meer werken, of met methodes waarbij je de hele dag berichtjes moet sturen wat niet langdurig vol te houden is.

  Je wilt actiegericht aan de slag gaan. Je weet dat 10K niet zomaar magisch komt aanwaaien, maar wilt nu weten HOE je dit precies kunt gaan doen. 

  Jij wilt concreet, gedetailleerd advies op basis van jouw situatie. Jij wilt een maatwerk stappenplan voor jou en jouw bedrijf, die jou gegarandeerd naar je doelen toe kan brengen. Waarbij ingezet wordt op een marketingstrategie, die nog jaren ingezet kan worden.

  Wat vooral slim werken is, in plaats van hárd werken.

  Dat is wat we gaan doen binnen EXPAND.

  Ik geloof erin dat iedereen succesvol kan ondernemen. Mensen zeggen wel eens “de eerste jaren is het gewoon hard werken en daarna ga je omzet draaien”. Dat is niet zo.

  Je moet alleen weten welke stappen je moet zetten om een succesvol bedrijf te creëren.

  Veel ondernemers blijven jaren lang aanmodderen zonder dat ze enig idee hebben wat ze aan het doen zijn op het gebied van marketing en verkopen. Ze willen het wiel zelf uitvinden. En dat is precies de reden waarom zo veel ondernemers (ruim 60% van de ZZP’ers), stoppen binnen vijf jaar. 

  Laten we daar verandering in brengen.

  Dit is het enige businesstraject waarin je persoonlijk, stap voor stap tot in het kleinste detail, begeleid wordt in het bouwen van een succesvol bedrijf.

  Lotty groeide van €0 naar €12.5K omzetmaanden. In 3 maanden tijd.

  “Ik had een plan nodig en dat was precies wat EXPAND voor me had.

  Binnen EXPAND doe je ongelooflijk veel kennis op, maar zonder strategie heb je daar niets aan en dat is precies waar dit traject het verschil maakt. Het is de combinatie van kennis, een scherpe strategie op maat en het écht goed kunnen werken met mensen. Dat is wat dit zo succesvol maakt.

  Ik meende wat ik zei tijdens de livedag: Als ik ook maar half zo’n goede coach kan zijn als Sanne, dan mag ik al ontzettend trots zijn op wat ik mijn coachees te bieden heb.

  Twijfel niet, als je als expert in je vak je kennis wilt gaan delen of wanneer je als bestaande ondernemer je bedrijf wilt laten groeien. 

  Maar alleen als je klaar bent voor actie en een totaal ander leven, want dat is wat je ‘krijgt’.

  – Lotty van Hulst, LOTTY H. Elopements / LOTTY H. Academy 

  Claudia draaide €17.000(!) aan sales in één maand.

  Binnen EXPAND heb ik heel vlot mijn omzet zien groeien met het lanceren van een nieuw aanbod. Daarmee heb ik zelfs een 17K salesmaand mogen draaien.

  Ik twijfelde destijds of ik EXPAND moest doen, maar besloot om toch mee te doen omdat ik het idee had dat Tessa me écht verder kon helpen, door de goede recensies die ik online zag en de ervaring die Tessa heeft. 

  Binnen EXPAND heb ik heel vlot mijn omzet zien groeien met het lanceren van een nieuw aanbod. Er vielen heel veel kwartjes en leerde ik veel op het gebied van marketing en strategie. Ik heb de openheid en eerlijkheid van Sanne enorm gewaardeerd. Ze vergat ook niets, ze was altijd precies op de hoogte van wat ik deed en waar ik mee bezig was.

  – Claudia Verloop
  Hey Fotograaf

  Dit is geen DIY programma.

  Mijn team en ik werken met gedegen, duurzame strategieën die we op maat adviseren. In ons advies kijken we naar wat er bij JOU, jouw ideale klant en jouw bedrijf past. Daarin kiezen we voor de sterkste en lucratiefste combinatie.

  Dit is geen online programma waar je in gezet wordt, en aan je lot overgelaten wordt. We helpen je met álles en doen het samen.

  Daarnaast werken we niet met methodes waar ‘snel’ geld mee te verdienen is, zoals waar veel coaches en consultants tegenwoordig mee werken. Methodes waarbij bijvoorbeeld heel veel privéberichten aan potentiële klanten verstuurd dienen te worden. Of extreem veel geld voor trajecten te vragen, om daarmee te focussen op één klant binnenhalen. In onze optiek is dat niet gebaseerd op échte marketing, maar eerder paniekvoetbal.

  Daar staan wij niet achter. Het zijn onzekere methodes, die veel te veel tijd kosten (en daardoor niet schaalbaar zijn) en op korte termijn instorten. Het levert voor een paar weken iets op, daarna niet meer.

  Ik werk alleen met bewezen winstgevende marketing- en salesstrategieën die mijn team en ik op maat adviseren, je nog jaren in kunt zetten en weinig tijd kosten doordat ze zo veel mogelijk geautomatiseerd kunnen worden.

  En ja: deze strategieën leveren óók op korte termijn extreem veel omzet op.

  Ik ga je geen gouden bergen beloven.

  Ik hou van realistische verwachtingen. Het is niet zo dat je door een vingerknip ineens je omzet verdubbelt. Maar ik heb genoeg ervaring om je te vertellen hoe je dit wél doet.

  Ondernemers 1:1 begeleid in omzetgroei

  Jaar werkzaam als consultant binnen marketing- & bedrijfsstrategie

  Ondernemers geholpen in marketing & sales

  En dat ik ook doe wat ik beloof, dat beamen onze klanten ook.

  “De vraag is niet of ik dit met jou durf. Durf jij dit met mij?” Dat is wat ik Tessa point-blank vroeg, tijdens ons kennismakingsgesprek.
  Op dat moment stond het laatste termijn voor EXPAND namelijk nog niet eens op mijn rekening.
  Alle feiten lagen op tafel.
  Toch twijfelde ze niet.

  Voor ik in EXPAND stapte, had ik net stevig geinvesteerd in mijn rebrand en nieuwe website. Maar, eigenlijk was na deze stevige brand-update het geld dus op. Reden genoeg voor enig weldenkend mens om dus niet in te stappen. Zo ‘weldenkend’ ben ik gelukkig nu ook weer niet: de dood of de gladiolen – ik had een plan nodig en dat was precies wat EXPAND voor me had.

  Hiervoor was ik al maanden bezig met het consumeren van informatie. Veel denkwerk, weinig actie. Alle nieuwe termen, programma’s en bijbehorende systemen hadden me totaal doen bevriezen. Ik denk dat veel beginnende (online) ondernemers dit zullen herkennen. Ik wist dat ik er alleen niet zou komen. Niet in een acceptabel tijdsbestek, tenminste. En dus stapte ik in.

  Enter: Sanne. Als headcoach doorzag ze mijn onzekerheid meteen. Tijdens de kickoff trok ze het bullshit-kleed resoluut onder mijn voeten vandaan, liet me inzien wat mijn potentie was als ik mezelf eindelijk eens als een autoriteit ging gedragen en zette me in de actie-modus. Ze daagde me op zo’n manier uit dat ik wel uit mijn hoofd móést komen, anders vertrok deze gedroomde omzettrein zonder mij. Het werkte. Toen ik haar vroeg: “Zeg, ben ik een schildpad of hadden jullie echt gedacht dat deze deadline haalbaar was!?’’, antwoordde Sanne met een grijns die ik door de telefoon kon zien: “Nee, maar anders kwam je nooit uit je hoofd. Mission accomplished…”

  Ha. Met stomheid geslagen was ik, maar vooral diep onder de indruk. Dit is namelijk wat een goede coach moet doen. Inzien waar het vast zit en precies weten wat er nodig is om de boel in beweging te krijgen. 

  Na onze drie maanden samen, staat er nu een sterke basis: ik ging van 0 euro coaching omzet naar een maandomzet van 12.5K mét strategie en skills om dit niet alleen door te kunnen zetten, maar ook verder te laten groeien.

  Binnen EXPAND doe je ongelooflijk veel kennis op, maar zonder strategie heb je daar niets aan en dat is precies waar dit traject het verschil maakt. Het is de combinatie van kennis, een scherpe strategie op maat en het écht goed kunnen werken met mensen. Dat is wat dit zo succesvol maakt.

  Ik meende wat ik zei tijdens de livedag: Als ik ook maar half zo’n goede coach kan zijn als Sanne, dan mag ik al ontzettend trots zijn op wat ik mijn coachees te bieden heb.

   

  Twijfel niet, als je als expert in je vak je kennis wilt gaan delen of wanneer je als bestaande ondernemer je bedrijf wilt laten groeien. 

  Maar alleen als je klaar bent voor actie en een totaal ander leven, want dat is wat je ‘krijgt’.” 

  Lotty van Hulst

  LOTTY H. Elopements / LOTTY H. Academy

  Voordat ik bij Tessa in Expand stapte worstelde ik voornamelijk met het feit dat ik continue zichtbaar moest zijn om mijn programma te verkopen. Ik was op zoek naar een manier om dit meer automatisch te doen.

  Eerst twijfelde ik over de investering en of dit me wel ging lukken in 3 maanden tijd. Het duurde dan ook even voordat ik instapte maar toen ik voor de zoveelste keer over mijn eigen grenzen heen ging qua werkuren besloot ik dat het anders moest!

  In 3 maanden tijd heb ik een volledig goed werkend webinar systeem opgezet en in de eerste maand behaalde ik dan ook meteen mijn eerste 10K maand!

  Daarnaast voel ik me vrijer qua werk want ook als ik nu niet achter mijn laptop zit zien mensen mijn adverenties voorbij komen. Het geeft veel rust om te weten dat dit doorloopt.

  Het fijne in het traject vond ik dat we echt begonnen met een op maat gemaakt plan gericht op mijn onderneming (dus niet een algemeen plan) er werd echt gekeken naar mijn wensen en hoe ik dat met mijn aanbod kon bereiken.

  Mijn aanbod heb ik hierin ook veranderd wat ik zonder de hulp van de coaches hier niet had kunnen doen. Ook iedere dag kunnen appen met vragen is fijn zodat je eigenlijk nooit lang op een antwoord hoeft te wachten en meteen weer door kunt.

  Ik kan dit programma dan ook aan iedereen aanbevelen die niet altijd maar zichtbaar wilt zijn op social media en die verlangt naar meer omzet, rust en vrijheid waarbij dus de verkopen toch doorlopen.

  Ook nu halverwege de tweede maand zit ik alweer op 7000 omzet, BIZAR. Ik had dit nooit alleen kunnen doen.

  Dankjewel!!” 

  Silvie van de Ree

  The Concussion Community

  “De reden waarom ik Tessa en haar team gecontacteerd heb, was omdat ik na 17 jaar een compleet andere doelgroep wilde gaan bereiken en dit de dag van vandaag niet zo eenvoudig is als in “de goede oude tijd”. Om niet al teveel tijd te verliezen, besloot ik om daar de nodige strategische adviezen in te roepen om het publiek en de doelen duidelijk te stellen.

  Aangezien het toch een investering is die je maakt heb ik toch besloten om hier even door te bijten en deze investering dan ook te zien als een groeimotor.

  De belangrijkste zaken die ik uit het 3-maanden traject heb geleerd zijn effectief bepalen van de juiste doelgroep en actie ondernemen naar deze mensen toe. Door de strakke planning die Tessa & Sanne opleggen, moet je wel vooruit en leer je dat vaak doen beter is dan wachten op perfectie. Er komt tenslotte pas reactie (en dus resultaat) als je actie onderneemt. Het is dus de spreekwoordelijke “schop onder je kont” die toch wel nodig was in mijn geval… en dat werkt wel 🙂

  Het werken met Tessa en haar team is een eye-opener omdat je zaken gaat zien, die je zelf nooit zou zien…  je zit in je eigen wereld en vaak ook met een bepaalde visie op dingen, waardoor je (soms fout) in een bepaalde richting gaat. Om daar dan een andere kijk op te krijgen is voor mij echt wel goed geweest. Er was ook ruim de mogelijkheid tot het stellen van vragen en inroepen van hulp, wanneer dat nodig was.

  Voor ondernemers die willen groeien, startend zijn of een andere richting uit willen gaan en niet 100% zeker zijn of ze dit wel goed doen…  aanrader! Zoals ik al aangaf, het is een investering… maar een goeie investering in jezelf, die nooit verloren gaat.
   

  Voor mij was dit dus zeker de moeite waard, aangezien ik uit een heel comfortabele situatie kwam, waar alles redelijk vlot liep… en de “schop” van het Tessa Team heeft me doen zien wat ik moest zien. Nu is het aan mij om met hun raad en advies verder aan de slag te gaan om effectief de gestelde doelen verder te behalen. Want eerlijk is eerlijk… ze hebben gouden tips en super advies, maar er wordt nooit beloofd dat alles vanzelf zal gaan…  je moet zelf het werk nog altijd doen, met de tools die aangereikt worden. En van werken is nog nooit iemand slechter geworden… dus dat doe ik in deze met veel meer plezier en efficiëntie!”

  Gert Huygaerts

  The Image

  Dit zeggen anderen over Tessa

         expand is voor jou wanneer jij…

  Een dienstverlener bent die al een bedrijf heeft staan, ambitieus is en zo snel mogelijk door wilt groeien naar 10K omzet per maand.

   

  Je doel- en actiegericht strategisch aan de slag wilt. Wanneer jij echt alleen aan mindset en intuïtieve strategie wilt werken, past dit programma niet bij jou. We helpen je met je mindset, maar het is wel een programma wat echt gericht is op strategie.

  Je op zoek bent naar een mentor die je betrokken en persoonlijk begeleidt. Je bent niet op zoek naar volledige DIY coaching.

  Het belangrijkste: bereid bent om echt actie te verrichten. Je kan alleen het gewenste resultaat én alles uit deze investering halen, als je bereid bent in actie te komen.

  Ik kan je alle strategieën geven die je nodig hebt, maar 10K komt niet vanzelf: je zult in de actiestand moeten komen.

  “Ik wéét dat mijn strategie nu werkt.

  “Toen ik een strategiegesprek met Tessa inplande, was ik er absoluut nog niet van overtuigd dat ik haar nodig zou hebben als coach in de toekomst. Deze bewustwording kwam pas tijdens ons allereerste contact. Ze kon me precies vertellen waarmee ik worstelde.

  De investering voor het traject deed me enorm twijfelen, maar ik voelde ook wel aan dat dit de stap was die ik moest nemen om zowel passief als actief meer en moeitelozer te gaan verkopen.

  Door met Tessa aan de slag te gaan, heb ik alles onder handen genomen. Ik kan nu beter het overzicht bewaren in mijn bedrijf en alles loopt moeitelozer. Ik wéét dat mijn strategie nu werkt.”

  – Tessy Hellemans

  “In de eerste maand behaalde ik meteen mijn eerste 10K maand

  Eerst twijfelde ik over de investering en of dit me wel ging lukken in 3 maanden tijd. Het duurde dan ook even voordat ik instapte maar toen ik voor de zoveelste keer over mijn eigen grenzen heen ging qua werkuren besloot ik dat het anders moest!

  In 3 maanden tijd heb ik een volledig goed werkend systeem opgezet en in de eerste maand behaalde ik dan ook meteen mijn eerste 10K maand! Daarnaast voel ik me vrijer qua werk want ook als ik nu niet achter mijn laptop zit zien mensen mijn adverenties voorbij komen. Het geeft veel rust om te weten dat dit doorloopt.

  Het fijne in het traject vond ik dat we echt begonnen met een op maat gemaakt plan gericht op mijn onderneming (dus niet een algemeen plan) er werd echt gekeken naar mijn wensen en hoe ik dat met mijn aanbod kon bereiken.

  – Silvie de Ree

  “Mijn bedrijf liep prima. Voldoende klanten. Prima omzet. Maar ik wilde meer. Mijn eigen urenplafond was bereikt. Ik wist dat ik slimmer kon werken, maar wist niet welke concrete tools en stappen ik moest nemen. 

  Ik voelde aan alles: dit is het moment. Ik volgde Tessa al een tijdje op Instagram en besloot de stap te wagen met EXPAND.

  Ik had veel behoefte aan praktische informatie: welke tools/welke mensen kan ik waarvoor gebruiken. Tijdens EXPAND, in de tweede maand, heb ik mijn hoogste omzetmaand ooit behaald: ik heb de 10K grens mogen passeren.

  Eerder had ik het gevoel dat ik het een en ander al uitgespeeld had in het ondernemerschap, dit traject heeft met écht op scherp gezet, en er voor gezorgd dat ik concreet weet wat ik moet doen om mijn volgende doel te behalen. Ik denk nog groter dan ‘alleen 10K’, omdat ik zie wat er nog meer mogelijk is én ik weet dit te behalen. 

  Ik vond de coaching in EXPAND heel praktisch en direct, maar wel menselijk. Sanne en Tessa vertelden mij wel zwart op wit hoe het zat, wat ik op dat moment wel even nodig had. Ze prikten snel ergens doorheen door steeds door te vragen. Ook “waarom” vind je dat? Hoe “voelt” dat besluit”? 

  Ik vond de praktische aanpak heel waardevol. De online leeromgeving ben ik nog niet aan toe gekomen tijdens het programma (heb al snel even gekeken), maar heb er veel goeds over gehoord. Ik zag al diverse formats en praktische voorbeelden waardoor ik snel zelf daarmee aan de slag kan. Je vertelt tot in detail HOE het moet.

  Ik zou dit traject enorm aanbevelen aan andere ondernemers die willen doorgroeien met hun bedrijf. Ik heb jullie al aan een aantal ondernemers aanbevolen, het is zeker een aanrader!

  Nogmaals bedankt voor alles!”

  Ilse de Boer

  Ilse de Boer Media

  In maart ’23 ben ik, na een jaar van voorbereiding, gestart met mijn bedrijf Gezondheld.

  Na een succesvolle start liep ik tegen de zomer aan tegen het vraagstuk van marketing en de organisatie op het gebied van groei van mijn bedrijf. Na wat speurwerk en het zoeken naar de juiste businesscoach, ben ik bij Tessa de Vries en haar team terechtgekomen. Dit heeft mij enorm veel opgeleverd, namelijk een no-nonsense en gerichte marketingstrategie die ervoor heeft gezorgd dat mijn aanbod beter gepositioneerd is en dat ik klanten ben gaan genereren. Ik weet zeker dat ik dit zonder deze hulp nooit alleen voor elkaar had gekregen.

  Met name de concrete en behulpzame coaching vond ik geweldig. Voor degenen die twijfelen, zou ik zeggen: plan een kennismakingsgesprek in en je zult snel overtuigd zijn dat dit een geweldige kans is om in jezelf te investeren.

  Jan Kemps

  Gezondheld

  Beluister hier Lotty’s ervaring van EXPAND.

  Luister hier haar verhaal.

  Zo werkt expand.

  Wat houdt het traject in?

  EXPAND is een 1:1 traject waarbij we echt jouw fundament en slimme strategie gaan bouwen en implementeren.

  In het traject gaan we samen aan de slag om de winnende strategie voor jouw bedrijf ontzettend goed neer te zetten. Van aanbod, doelgroep en websiteteksten, tot aan jouw marketingstrategie en de precieze inrichting ervan. Dit, zodat jij na het traject ook zelfstandig de lijn door kan trekken richting consistente 10-20K maanden. 

  Tijdens dit traject krijg je begeleiding van mij, Tessa, en de head coach in mijn team, Janice. 

  Hoelang het duurt voordat je de 10K omzet per maand draait hangt af van een aantal factoren. 

  Tegenwoordig zie je online heel veel onrealistische beloftes online komen, waar ik het niet mee eens ben. 

  Dit zijn de richtlijnen waar je rekening mee moet houden: 

  0K p/m naar consistent 10K p/m in 1 jaar
  5K p/m naar consistent 10K p/m in 0,5 jaar
  10K p/m naar consistent 50K p/m in 1,5 jaar

  Bij veel van de deelnemers aan EXPAND lukt het ook sneller, zoals je ook in onze reviews ziet. Daarvoor ben ik alleen wel volledig afhankelijk van jouw eigen input en commitment. 

  Maar: 3 maanden is kort. Daarom is het traject ook vooral bedoeld om de fundamenten en strategieën te implementeren die je nodig hebt om de lijn richting 10K (tot 20K) p/m zelfstandig door te trekken. Je leert alles wat je nodig hebt om dit te doen om vooral ook ná het traject grootse resultaten te behalen. 

  De inhoud.

  Dit is wat we precies gaan doen

  Het straktrekken van je fundament: jouw doelgroep, aanbod, prijzen en merkbelofte zodat het zo slim en winstgevend mogelijk is ingericht. 

  Het kiezen van een unieke positionering, zodat jij veel sterker staat in de markt, ten opzichte van je concurrenten.

  Het analyseren van je huidige marketing & strategie: waar laat je (grote) kansen (en dus omzet) liggen?

  Het uitdenken van jouw winnende marketing & salesstrategie: we hebben een legioen aan strategieën. Op basis van jouw wensen én doelgroep en aanbod, formuleren we jouw winnende strategie. Of je nu vooral organische marketing óf marketing door middel van advertenties wilt doen, beide kan.

  Helpen met implementeren van jouw winnende strategie: we helpen je met elke stap op de weg. Mijn team en ik leggen álles aan je uit en je kunt altijd met ons schakelen als je vastloopt.

  Finetunen van strategie, wanneer het nog niet loopt zoals verwacht: we analyseren waar het nog mis kán gaan en waar het nog slimmer kan.

  Eventueel recruiten van je eerste parttime teamleden: je kunt gebruik maken van mijn sterke netwerk hierin

  Opschalen, wanneer je strategie werkt: aan welke knoppen draai je voor nóg meer succes?

  Accountability: succes in ondernemerschap is vooral DOEN. Kennis is niet nieuw en bezit je vaak al. Je moet alleen wel een goede stok achter de deur hebben, voor verandering.

  Mijn team en ik analyseren en zoeken constant naar kansen en mogelijkheden, zodat er geen potentie blijft liggen

  Loop je vast? Je kunt iedere (werk)dag alles aan mij en mijn team voorleggen, om knelpunten direct uit de weg te gaan.

  Jouw coaches in dit programma

  Tessa 

  Eigenaar van Tessadevries.com. Tessa heeft Ondernemerschap & Retail met een specialisatie in marketing gestudeerd, om vervolgens een tijd lang zowel miljoenenbedrijven áls kleinere ondernemers te adviseren in marketing & strategie, en daarbij deze strategie uit te voeren. Ze startte haar eigen bedrijf en groeide hierbij binnen 6 maanden door naar 20K omzet per maand, waarna Tessadevries.com doorgegroeid is naar het miljoenenbedrijf wat het nu is. Zelf draait ze op dit moment 100K per maand en heeft ze met dit bedrijf al 300+ klantcases persoonlijk mogen helpen en hierin precies kunnen zien wat werkt en wat niet werkt. 

  Daarbij is ze recht voor z’n raap, is ze niet van knuffelcaching en ‘go with the flow’ en laid back ‘intuïtief ondernemen’. Ze gelooft in persoonlijk passend, rationeel en strategisch ondernemen. Weloverwogen stappen zetten op basis van ervaring en best practices. 

  Janice 

  Janice is head coach binnen EXPAND. En die titel kreeg ze niet bij een pakje boter. Ze is afgestudeerd bedrijfskundige met een mega bak aan kennis en ervaring binnen marketing en sales op zak. Met haar eigen bedrijf hielp ze verschillende bedrijven met succes op het gebied van marketing, sales en strategie, waarna ze verschillende verdiepende trainingen heeft gevolgd op het gebied van consumentenpsychologie en neuromarketing. En juist deze kostbare kennis en ervaring is ook waarom zij head coach is binnen dit traject. 

  Zeg je Janice, zeg je vooral: recht toe, recht aan. Als motivatiekanon en energiebom kan ze je als geen ander motiveren stappen, – en dan vooral de juiste stappen-, te zetten.  De combinatie van haar energie én strategische kennis zorgt er voor dat het onmogelijk is om NIET te groeien met je bedrijf.

  Janice is rationeel en to the point: ze zal er nooit doekjes om winden. Door haar ervaring en kritische oog zal ze je binnen EXPAND altijd helpen álles er uit te halen, wat er in zit.

  What’s in it for you.

  Dit houdt expand in

  1:1 Live of online kick-off

  In dit traject werk je met mij én mijn team. Ik overzie je complete strategie én maak dan ook jouw strategische plan als het gaat om jouw niche, doelgroep, aanbod, positionering en winnende marketingstrategie. In deze sessie pakt Janice dit met jou op.

  1:1 Maandelijks strategische sessies

  Om steeds het actieplan van de komende 30 dagen te bespreken én inhoudelijk te bespreken hoe je de actiepunten strategisch het beste uit kunt voeren, heb je een maandelijkse sessie met Janice.

  Dagelijkse What'sApp support

  Je kunt mij en Janice dagelijks appen voor al je vragen. Wil je dat we eens meekijken of heb je een marketingtechnische vraag? Alles mag je delen. Ikzelf ben samen met Janice dagelijks aanwezig om je constant van het beste advies te voorzien zodat je diréct verder kan.

  Tweewekelijkse Q&A sessies met Tessa

  Ik overzie constant jouw strategie, maar wil je nu jouw strategische vraagstukken ook nog met mij bespreken: dan kan dat tijdens de tweewekelijkse Q&A. Dit is met een kleine groep, zodat je alle ruimte hebt voor jouw persoonlijke vraagstukken.

  Een jaar toegang tot de online leeromgeving

  Al mijn kennis heb ik gestopt in de EXPAND leeromgeving. Hierin leer je álles over het bouwen van een succesvol bedrijf. Van slim positioneren en verkopende salespages schrijven, tot aan converterende webinars en slimme advertenties. Ik deel persoonlijk alle winnende strategieën met je. 

  Bonus: Live dag met Tessa

  Aan het einde van dit traject heb je een livedag met mij op kantoor in Meppel, waarin ik jouw persoonlijke next steps met je deel. Dit traject houdt niet op na 3 maanden: na deze live dag heb jij een plan met actiepunten waarmee jij minimaal 6 maanden vooruit kan.

  Bonus: online community

  Als deelnemer aan EXPAND ontvang je exclusieve toegang tot de online community. In deze community kun je connecten en sparren met de andere deelnemers aan EXPAND. Daarin help je elkaar en kun je je ook optrekken aan de andere deelnemers. Een goed netwerk is een van de waardevolste dingen die je kunt hebben in het ondernemerschap, EXPAND draagt hieraan bij. 

  Dit is hoe we samen aan de slag gaan.

  Je ontvangt onze volledige 1:1 begeleiding:

  1:1 Persoonlijke sessies voor jouw maatwerk strategie

  We geloven niet zo in groeps- of DIY coaching. Dit programma is volledig maatwerk 1:1.

  Tijdens dit traject krijg je begeleiding van mij, Tessa, en de head coach in mijn team (Janice). Ik kijk mee in de volledige strategie, waarbij je dit bespreekt in jouw 1:1 sessies met onze head coach. In onze 1:1 sessies bespreken we jouw kansen en actiepunten om zo snel mogelijk je doelen te behalen, leggen we bepaalde zaken uit, kun je al jouw vragen stellen én is er de ruimte feedback te ontvangen op jouw marketing. 

  Concrete planning met actiepunten

  Niemand heeft iets aan vaagheid. Het resultaat wat je behaalt hangt samen met de acties die je verricht en hoe concreet dit voor je is. Als je niet weet wat je moet doen, kun je natuurlijk geen resultaat behalen. Mijn team en ik winden er nooit doekjes om, dat betekent ook dat je een persoonlijk planningsdocument hebt waar we iedere sessie in zetten wat je moet doen, waarbij we in overleg deadlines hierbij zetten. Zo weet je precies wat je moet doen én wanneer. 

  Online omgeving met uitleg over letterlijk alles

  Je ontvangt toegang tot de online leeromgeving waar letterlijk alles waar je maar aan kunt denken, stap voor stap is uitgelegd. Wil je een webinar gaan geven? In de video’s leg ik bijvoorbeeld aan je uit wat je precies waar moet instellen, wat een slimme volgorde qua presentatie is, welke e-mails je dient te versturen, hoe die zijn opgebouwd en wanneer je ze het beste verstuurd. En zo leg ik persoonlijk ieder onderwerp waar je maar aan kunt denken aan je uit, zodat je precies weet wat je moet doen en hóe.

  Dagelijkse WhatsApp support

  Je kunt mij en Janice dagelijks appen voor al je vragen. Wil je dat we eens meekijken of heb je een marketingtechnische vraag? Alles mag je delen. Ikzelf ben samen met Janice dagelijks aanwezig om je constant van het beste advies te voorzien zodat je diréct verder kan.

  Je leert álles over marketing. Maar echt alles.

  Ik krijgen wel eens vaker terug: je kunt dit traject zien als een complete marketingopleiding. Tijdens de sessies ontvang je een maatwerk plan met jouw persoonlijke actiepunten, om naar jouw persoonlijke doelen toe te groeien. 

  Maar daarbij leer je ook álles over marketing, wat er maar te leren valt. Je krijgt namelijk toegang tot mikjn online leeromgeving waarin je, wanneer het jou uitkomt, ook alles kunt leren over verschillende strategieën, marketing en sales. Van het schrijven van goede websitepagina’s tot aan het maken van een webinar en het adverteren op social media en Google, ik leg alles uitgebreid aan je uit. Ik deel al mijn kennis op basis van 300+ klantcases en honderden tests, zodat je meteen kunt doen wat werkt. Ik zorg er voor dat jij alle kennis in huis hebt om (ook na het traject) te groeien met jouw bedrijf. 

  “Ik twijfelde destijds of ik EXPAND moest doen, maar besloot om toch mee te doen omdat ik het idee had dat Tessa me écht verder kon helpen, door de goede recensies die ik online zag en de ervaring die Tessa heeft. 

  Binnen EXPAND heb ik heel vlot mijn omzet zien groeien met het lanceren van een nieuw aanbod. Daarmee heb ik zelfs een 17K salesmaand mogen draaien. Er vielen heel veel kwartjes en leerde ik veel op het gebied van marketing en strategie: zo leerde ik heel veel over webinars en ik durf te zeggen dat ik een ster ben geworden in appointment setten 😉 

  In de samenwerking voelde ik heel veel vertrouwen in Tessa en Sanne. Ze zijn heel concreet en communiceren heel menselijk, maar wél professioneel. Ik vond het heel waardevol dat we zo snel konden schakelen, dat er persoonlijk feedback werd gegeven op wat ik deed én ook de online leeromgeving was ontzettend waardevol.  

   

  Ik heb de openheid en eerlijkheid van Sanne enorm gewaardeerd. Ze vergat ook niets, ze was altijd precies op de hoogte van wat ik deed en waar ik mee bezig was. Daarin liet ze me voldoende vrij maar bleef ze altijd de stok achter de deur. Petje af voor Sanne, zij is in het bedrijf van Tessa gerold en ik vind haar professionaliteit en menselijkheid precies goed in balans. 

  Ik zou EXPAND zeker aanbevelen aan ondernemers met een plan. Want als je weet wat je wilt, kunnen Tessa en Sanne daarin zo goed meebewegen en vanuit hun kennis en ervaring de strategie uitzetten!”

  Claudia Verloop

  Hey Fotograaf

  Al een tijdje volgde ik Tessa op social media en iedere keer wist ze door haar posts en stories mijn aandacht te trekken. Ik voelde aan mezelf dat het voor mij én mijn business tijd was voor een nieuwe, volgende stap. Gevoelsmatig stond ik namelijk al een tijdje stil, terwijl ik juist wilde doorgroeien met mijn bedrijf. Mede door het lezen van haar posts en stories werd dat gevoel meer getriggerd en nog extra gevoed. Oké, hier moet ik iets mee doen… 

  Na mijn eerste call met Tessa en een paar slapeloze nachten verder heb ik de keuze gemaakt om samen met Tessa als Business Coach de volgende stap ook écht te gaan zetten.  

  Spannend? Absoluut! 
  Lastig? Jazeker! 
  Confronterend? Ook! 
  Maar waardevol? HELL YEAH! 

  Door de juiste vragen te stellen en met haar kennis en ervaringen heeft Tessa mij laten nadenken over mezelf, mijn bedrijf, waar ik naartoe wil groeien en waar ik mezelf over 5 jaar zie staan? 

  De samenwerking met Tessa is heel goed geweest voor mijn zelfvertrouwen, mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn zakelijk groei! Mijn omzet is gestegen en de balans tussen werk en privé is perfect. Love it!

  Tessa is een top coach en een hele fijne vrouw om mee samen te werken!  

  Cyrille Peters

  Dit zijn de modules

  Naast de begeleiding die je ontvangt, krijg je in dit traject een jaar lang toegang tot de uitgebreide leeromgeving met meer dan 65 lessen waarin je álles leert over het bouwen van een succesvol bedrijf. Hierin leer je alle elementen die je nodig hebt om door te schalen naar 10 à 20K omzet per maand. Van aanbod en social media inzetten, tot aan webinars geven en adverteren. 

  Maak je geen zorgen: je hoeft niet alle lessen te volgen. Sterker nog, liever niet. De online omgeving is echt een aanvulling op de sessies. Tijdens de sessies wordt gedeeld welke onderdelen of video’s voor jou persoonlijk waardevol zijn om mee aan de slag te gaan.

  1. HET FUNDAMENT

  We beginnen bij het fundament: we kijken naar jouw mindset en de elementen die belangrijk zijn voor goed ondernemerschap. Zoals: waar moet je op letten binnen het ondernemen? Naar welke meningen luister je en welke niet? Hoe kun je het beste op je gevoel af gaan? En wat besteed je uit en wat niet? 

  Daarnaast kijken we in deze module naar jouw unique selling points en hoe je je slim kunt positioneren in de markt als bedrijf en ondernemer. Tessa vertelt je precies hoe je ervoor kunt zorgen dat je wint van de concurrentie én precies de juiste klant aantrekt die bereid is om te investeren en passend is bij waar jij het liefst mee werkt. 

  2. doelgroep bepalen
  In deze module gaan we het hebben over het bepalen én bereiken van jouw doelgroep. We formuleren de doelgroep en gaan vervolgens met de pijnpunten en verlangens van jouw doelgroep, om jouw doelgroep goed te kunnen bereiken. Tessa neemt je van A tot Z mee in slimme keuzes om te maken.
  3. een ijzersterk aanbod

  Je productaanbod is een van de belangrijkste onderdelen van je bedrijf. Tijdens de 1:1 kick-off gaan we het samen al hebben over jouw persoonlijke aanbod, maar in deze module kun je wat verdieping vinden.

  In deze module deelt Tessa veelgemaakte fouten op het gebied van aanbod én kijken we naar jouw slimme productaanbod en bijbehorende prijzen waarmee je jouw ideale klant aantrekt en een goede omzet kunt draaien.

  4. doelen stellen én behalen

  Doelen zijn er om te halen. En omzet wil je niet aan het toeval overlaten. In deze module focussen we op het stellen van een omzetdoel en het formuleren van een plan hiervoor. We werken met een unieke formule om de acties te bepalen die jou met zekerheid jouw omzetdoel laten behalen.

  5. een converterende website
  Je website is meer dan een visitekaartje. Je website is de plek waar je wilt verkopen. Van kijkers, kopers maakt. In deze module vertelt Tessa je hoe je ALLE benodigde websitepagina’s ijzersterk inricht zodat ze zorgen voor klanten. Waar moet je rekening mee houden? Welke opbouw werkt het beste? Hoe kun je goed inspelen op consumentenpsychologie? Dit komt allemaal aan bod in deze module.
  6. Jouw marketingstrategie
  Je kunt nog zo goed in je vak zijn: wanneer niemand je kent is het lastig klanten te krijgen. In deze module nemen we alle in te zetten strategieën onder de loep, deelt Tessa met je welke strategieën niét slim zijn om in te zetten (en waarom) en welke strategieën juist wél effectief zijn om in te zetten. Ook deelt ze hoe je van jouw marketingstrategie een automatisch, consistent systeem maakt zodat je (grotendeels) op de automatische piloot klanten aan kunt trekken en gemakkelijk kunt opschalen.
  7. Klanten uit social media
  Social media is niet meer weg te denken in een online marketingstrategie. Hoe zorg je ervoor dat je ijzersterke teksten hebt, je jezelf als leider positioneert en jouw ideale klant als een magneet aantrekt via dit kanaal? En hoe kun je slim inspelen op de huidige algoritmes? Tessa deelt hier alles over in deze module.
  8. Winstgevende webinars geven
  Webinars geven is één van de snelste en best converterende strategieën als je het hebt over marketing. Het is heel effectief doordat de kijker je kan zien, horen, ervaren en in een hele korte tijd een relatie met je opbouwt. Het is meetbaar, kan volledig geautomatiseerd worden én het is gemakkelijk op te schalen. In deze module leer je álles over het geven van een winstgevend webinar. Welke sheets gebruik je, hoe is de opbouw, wat zijn slimme zinnen om te zeggen voor de beste resultaten? Hoe doe je de upsell en welke mails stuur je voor- en achteraf? In deze module leer je alle details hierover. 
  9. een e-mailfunnel inzetten

  Een gratis weggever en aansluitende funnel zorgt ervoor dat iemand laagdrempelig kennis met je maakt én via een automatisch communicatieproces overtuigd wordt klant te worden. In deze module leer je van A tot Z hoe je een effectieve weggever maakt en hoe je de funnel vervolgens zo winstgevend mogelijk kunt maken.

  10. appointment setten

  Appointment setten: het is nog een relatief nieuw begrip in de markt. Het houdt in dat je in gesprek gaat met je doelgroep om te onderzoeken of je diegene verder kunt helpen én uiteindelijk een verkoopgesprek voor een samenwerking in te plannen. Dit kun je inzetten op social media, maar is vooral handig om in te zetten bij al warmere leads. Mensen die je webinar bijvoorbeeld gekeken hebben, maar geen aankoop hebben gedaan. Of mensen die je gratis weggeven hebben gedownload, maar geen kennismaking hebben ingepland. In deze module leer je alles over hoe je effectief via privéberichten in gesprek gaat met jouw doelgroep, om te kunnen verkopen. Maar: zonder dat het pushy, sales-y of gemaakt voelt. Niemand zit te wachten op ‘Hey leuk om even te connecten!’ berichtjes.

  Dit is een enorm waardevolle skill om zelf te leren óf op termijn uit te besteden, om ervoor te zorgen dat jouw marketingmiddelen nog veel meer resultaat opleveren.

  11. verkoopgesprekken voeren
  Online marketing is fantastisch, maar je moet ook verkoopgesprekken kunnen doen om iemand klant te maken. In deze module leer je alles over het voeren van een goed verkoopgesprek en het wegnemen van eventuele koopbezwaren zonder dat je pusherig bent. Tessa leert je al haar geheimen na het voeren van meer dan 200 verkoopgesprekken, waardoor 90% van haar verkoopgesprekken (voor trajecten van meer dan €20.000) resulteren in een JA.
  12. adverteren op social media

  Jij wilt niet klein blijven spelen. Om meer mensen te bereiken en te kunnen opschalen is het slim om gebruik te maken van advertenties. In deze module leer je stap voor stap uitgebreid uit hoe je effectief adverteert via Facebook & Instagram.

  bonus: podcasten

  Podcasten is een ontzettend sterk lange termijn marketingmiddel wat slim is om in te zetten. In deze module vertel ik je hoe je hier mee kunt beginnen en hoe je dit goed in kunt zetten.

  bonus: planning

  Binnen EXPAND werken we met een PDCA planning: Plan, Do, Check, Act. Dit systeem is slim om in te zetten binnen je bedrijf, om ervoor te zorgen dat de juiste acties op het juiste moment verricht worden, en er constant gekeken wordt naar: wat kan er slimmer? In deze module leggen we je uit hoe je hier slim mee kan werken.

  bonus: SEO

  SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Met SEO zorg je gratis vindbaar wordt in de zoekresultaten van Google. Dit doe je door en stukje techniek én de juiste zoekwoorden te gebruiken in je websiteteksten. In deze bonus module nemen we je mee in hoe jij je SEO kunt inrichten voor jouw bedrijf en op deze manier dus gratis je vindbaarheid in Google kunt verhogen om nieuwe klanten aan te trekken. 

  bonus: SEA

  Het zusje van SEO is SEA, wat staat voor Search Engine Advertising. Ofwel: Google advertenties. Via Google advertenties kun je betaald, op een snelle manier, zichtbaar worden in Google wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar jouw concrete product of dienst. In deze bonus module nemen we je gratis mee in de basis van Google adverteren.

   

  Tijdens EXPAND, in de tweede maand, heb ik mijn hoogste omzetmaand ooit behaald: ik heb de 10K grens mogen passeren.

  “Eerder had ik het gevoel dat ik het een en ander al uitgespeeld had in het ondernemerschap, dit traject heeft met écht op scherp gezet, en er voor gezorgd dat ik concreet weet wat ik moet doen om mijn volgende doel te behalen. Ik denk nog groter dan ‘alleen 10K’, omdat ik zie wat er nog meer mogelijk is én ik weet dit te behalen.”

  – Ilse de Boer, Ilse de Boer Media

  MET AANMODDEREN VERLIES JE ALLEEN MAAR TIJD, ENERGIE, KLANTEN EN GELD AAN VERKEERDE INVESTERINGEN.

  WANNEER JIJ BLIJFT WACHTEN EN TWIJFELEN OVER JE VOLGENDE GROEISTAP, IS EEN ANDER ER AL MET JOUW KLANTEN VANDOOR.

  Ben jij klaar voor de volgende stap?

  Zo niet: je kunt nu nog terug. 

  Maar als je tot hier bent gekomen weet ik: jij wilt niet langer aankloten met wat je op dit moment doet. Jij wilt verandering, en niet te zuinig. Je hebt grootse dromen en doelen, en wilt deze waar gaan maken, maar hier niet 5 jaar over moeten doen. 

  En daarvoor zit je op de juiste plek. 

  Mijn team en ik gaan graag met je in gesprek om je te vertellen waar jouw kansen liggen.  

  Binnen 30 minuten weet jij concreet welke kansen je moet pakken om jouw doelen te behalen. We winden er geen doekjes om en houden niks voor je achter. We bespreken waar je staat, waar je naartoe wilt groeien, en wat je er voor nodig hebt om hier te komen. Ook bespreken we of dit traject goed bij je past. Deze sessie is natuurlijk 100% vrijblijvend.

  Veelgestelde vragen

  Waar krijg ik hulp bij?

  Alles wat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien, waarbij de focus vooral ligt op strategie, marketing en sales.

  We leren je alles wat je nodig hebt: van het maken van een webinar met de juiste opbouw, tot aan het adverteren op social media. We leren je alles van A tot Z.

  Daarnaast kun je ook altijd bij ons terecht met persoonlijke vragen, lastige beslissingen die je moet maken of het gewoon ontvangen van persoonlijke ondersteuning. We zijn 24/5 voor je bereikbaar en je kunt ons altijd alles vragen.

  Hoe snel behaal ik resultaat?

  Het vervelende antwoord is: de sleutel ligt bij jou. We zijn geen bedrijf wat je gouden bergen beloofd, we zijn namelijk helemaal afhankelijk van jou als ondernemer. We kunnen je alle bewezen strategieën geven die zorgen voor snel resultaat, maar uiteindelijk bepaalt de snelheid waarin jij implementeert de snelheid van het resultaat. 

   

  We werken met een actiegerichte planning om zo snel mogelijk resultaat te waarborgen, maar uiteindelijk dien je wel zelf de stappen te ondernemen voor zo snel mogelijk resultaat.

   

  Dat gezegd hebbende, we weten wat we doen: Inmiddels hebben we al meer dan honderd ondernemers in onze trajecten mogen begeleiden in omzetgroei. We adviseren alleen strategieën waarvan we 100% zeker weten dat ze zorgen voor omzetgroei voor jouw specifieke bedrijf (doelgroep en branche). 

  Hoe persoonlijk is het traject?

  Dit is een van de meest persoonlijke trajecten die je zult vinden. Veel trajecten bestaan tegenwoordig vooral uit DIY coaching. Daar geloven wij niet in. In dit traject heb je 1:1 coachingsessies, maar ook ondersteuning via What’sApp, waarbij je echt álles kunt vragen wat je maakt wilt. Daarnaast hebben we in dit traject ook Q&A sessies en een live dag. Op deze manier heb je omgerekend drie keer per maand een live sessie, naast What’sApp ondersteuning. We vinden persoonlijk en betrokken zijn belangrijk, zodat we je het beste verder kunnen helpen, dit maakt ook dat we zoveel betrokkenheid bieden in dit traject.

  Krijg ik wel hulp van Tessa in dit traject?

  Ik, Tessa, sta aan het hoofd van strategie. Ik kijk dus altijd met alles mee en analyseer constant kansen en mogelijkheden. Ook kijk ik mee in WhatsApp, ben ik aanwezig in alle video’s van de online leeromgeving, de Q&A’s en de live dag. Ik zie je, ik hoor je, en weet precies waar je mee bezig bent, om je ook in de live sessies goed te kunnen helpen. Hier krijgen we ook altijd verbazende en lovende woorden over.

  Maar vergis je niet: Janice is niet voor niets head coach binnen EXPAND. Opgeleid bedrijfskundige met een mega bak aan kennis en ervaring binnen marketing en sales, waarna ze volledig is opgeleid door mij én daarnaast nog meer verdiepende trainingen heeft gevolgd. Op papier bezit zij nog veel meer kennis en ervaring dan ik. En juist dat is ook waarom zij head coach is binnen dit traject.

  Ik heb eerder al eens een traject gevolgd, is dit wel een goede stap?

  Goed dat je al aan de slag bent geweest met het verbreden van jouw kennis! Vaak is het zo dat veel begeleidingstrajecten bestaan uit veel do it yourself coaching. Ook is het zo dat er in veel coaching weinig maatwerk plaatsvindt: er is weinig kennis en vervolgens is de waarde die je er uit haalt dan ook matig. Daar staan wij niet achter.

  Dit programma bevat intensieve 1:1 begeleiding waarbij we het echt sámen doen. Daarbij hebben we gemerkt dat we uniek zijn in de markt qua strategieën en methodes die we hanteren. 

  Ten slotte leer je in elk programma of traject weer iets anders. Bij Tessadevries.com hebben we al tienduizenden euro’s geïnvesteerd in talloze programma’s en dit doen we nog steeds. Elke keer leren we weer iets nieuws of een andere zienswijze die ons verder helpt. 

  Ben je benieuwd hoe dit programma persoonlijk voor jou verschilt ten opzichte van eerdere ervaringen? Plan dan even een call in, dan kunnen we hier in duiken. 

  Ik vind het eng om geld te investeren in mijn bedrijf, is dit wel de juiste investering?

  Heel begrijpelijk! Investeren in jezelf is spannend. 

  Wanneer je niet investeert verandert er niks in je strategie, en zul je dus ook geen hogere omzet draaien. Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Je zult eens de stap moeten wagen om te kunnen groeien. De vraag is alleen doe je dit nu, om te kunnen groeien, of blijf je het voor jezelf alsmaar uitstellen?

  Daarnaast, wat je mag bedenken: Ondernemen is vaak eerst investeren, dan verdienen. We vergelijken het nog te vaak met een loondienst waarbij je direct geld krijgt, maar dit is niet de realiteit.

  Jij bent waarschijnlijk niet opgeleid tot ondernemer. Maar ondernemen is ook een vak. En het feit dat jij goed bent in je vak, zegt niet dat je dan meteen een goede ondernemer bent en een goede omzet draait. Om van je bedrijf een succes te maken is het ontzettend belangrijk de juiste strategie in te zetten en de juiste stappen te zetten.

  In tegenstelling tot een offline ondernemer met een winkel of pand waarin geïnvesteerd is, heb jij als online ondernemer geen voorgevel waarmee je op magische wijze klanten binnenhaalt. Jij moet met jouw online voorgevel en strategie klanten binnenhalen. En hoe je dit doet, dat leren we je.

  Is er een betalingsregeling mogelijk?

  Ja. Je kunt kiezen voor maandelijkse termijnen binnen dit traject.