samen aan de slag.

Expand

Hét businesstraject voor ondernemers die binnen drie maanden gegarandeerd door willen groeien naar consistent 10K omzet per maand.

Jij bent een ondernemer met grootse plannen en ambities. Je bent begonnen om anderen te helpen, maar óók om daar zelf persoonlijke en financiële vrijheid aan over te houden. 

Maar je merkt nu.. Dat het dat nog niet zo snel gaat als verwacht. Eigenlijk had je al veel verder willen zijn met je bedrijf. 

Je weet dat er veel meer in zit en de potentie enorm is, je loopt alleen vast op hoé je het nu daadwerkelijk winstgevend kunt maken. 

Je merkt bijvoorbeeld dat..

  • Je ‘maar wat doet’ als het op strategie neerkomt. Je hebt misschien al wat ‘afgekeken’ bij concurrenten qua strategie maar merkt toch dat de klanten uitblijven.
   • Je onzeker wordt van iedereen die online pretendeert dat het fantastisch gaat: waarom lukt het jou nou niet?
     

   • Je nu gewoon de winnende formule wilt weten die past bij jou en jouw bedrijf. Jij hebt geen zin in verder aanmodderen, onzekerheid en ‘het zelf uitvinden’. Dat heeft je tot dusver namelijk weinig gebracht.
   • Je écht strategisch aan de slag wilt, en op basis van bewezen winnende strategieën wilt werken. Je hebt geen behoefte aan eindeloze mindsetcoaching en gekke methodes.

  Als dat het geval is, zit je op de juiste plek.

  Over jou.

  Jij bent..

  Rete-ambitieus. Jij hebt grootse plannen voor je bedrijf. Altijd al gehad. 

  Je bent je bedrijf begonnen om vrijheid te ervaren, anderen te helpen maar óók financieel vrij te kunnen zijn. Een goede boterham te verdienen.

  Je merkt alleen dat je had verwacht dat het allemaal wat.. sneller zou gaan. Wat winstgevender zou zijn. 

  Tot nu toe heb je veel zelf uitgevogeld. Qua marketing heb je echt al wel het een en ander gedaan, maar voor je gevoel doe je maar wat. 

  Bij jouw grootse ambities horen grootse stappen.
  En bent daar klaar voor.

  Jij wilt de vervolgstap nemen, en snel doorgroeien. Wéten wat werkt en hoe dit gedaan kan worden. Jij wilt niet langer het gevoel hebben met hagel te schieten, jij wilt werken op basis van bewezen duurzame winstgevende strategieën die ook passen bij jou en jouw bedrijf. Zodat ook jij zo snel mogelijk door kunt groeien naar die 10 à 20K per maand, en van daaruit weer vervolgstappen kunt nemen. 

  Je hebt er geen zin in eerst 85 lagen van jezelf te ontdekken. Op basis van ‘je gevoel’ beslissingen te nemen. Een coach te nemen die je alleen maar tegenvragen stelt, waardoor je het alsnog allemaal zelf uit moet zoeken. 

  Je wilt ook niet werken met ‘trucjes’ die een paar weken omzet opleveren en daarna niet meer werken, of met methodes waarbij je de hele dag berichtjes moet sturen wat niet langdurig vol te houden is.

  Jij wilt concreet, gedetailleerd advies op basis van jouw situatie. Jij wilt een maatwerk stappenplan voor jou en jouw bedrijf, die jou gegarandeerd naar je doelen toe kan brengen. Waarbij ingezet wordt op een marketingstrategie, die nog jaren ingezet kan worden.

  Wat niet hárd werken is, maar slím werken.

  Dat is wat we gaan doen binnen EXPAND.

  Wij geloven erin dat iedereen succesvol kan ondernemen. Mensen zeggen wel eens “de eerste jaren is het gewoon hard werken en daarna ga je omzet draaien”. Bullshit.

  Je moet alleen weten welke stappen je moet zetten om een succesvol bedrijf te creëren.

  Veel ondernemers blijven jaren lang aanmodderen zonder dat ze enig idee hebben wat ze aan het doen zijn op het gebied van marketing en verkopen. Ze willen het wiel zelf uitvinden.

  Het ding is alleen: vaak levert dit niks op. Waardoor ze stoppen met ondernemen ‘omdat het zo lastig is’. Ruim 30% van de ZZP’ers stopt binnen een jaar. Ruim 60% van de ZZP’ers stopt binnen vijf jaar.

  Alleen: Ondernemen is niet lastig. Marketing en verkopen is niet lastig. Je moet alleen weten wat je moet doen. En niet te eigenwijs zijn het allemaal ‘zelf te willen uitvinden’.

  dit is wat we doen

  Dit is het enige businesstraject waarin je persoonlijk, stap voor stap tot in het kleinste detail, begeleid wordt in het bouwen van een succesvol bedrijf.

  Ellens omzet steeg met 300%.

  “Tessa heeft me écht omver geblazen met haar strategische kennis.

  “In plaats van het ‘spiegelen’ wat veel coaches inzetten krijg je gewoon duidelijk te horen: dit zou ik anders doen, probeer het eens op deze manier. Naast dat Tessa aangaf wat ik anders zou kunnen doen benoemde ze ook altijd precies waarom. Op deze manier heb ik ontzettend veel geleerd op strategisch niveau. 

  Een van de dingen die ik heel graag wilde bereiken was een passief inkomen en het neerzetten van iets wat echt schaalbaar is. Dat is helemaal gelukt. Ik verdien nu passief duizenden euro’s per maand en ga dit verder opschalen. Waar het vorig jaar nog vaak voelde als ‘hopen dat het werkt’ wéét ik nu wat werkt en niet werkt. En dat geeft me ontzettend veel rust.”

  – Ellen Bressers

  Dit is geen DIY programma.

  We werken met gedegen, duurzame strategieën die we op maat adviseren. In ons advies kijken we naar wat er bij JOU, jouw ideale klant en jouw bedrijf past. Daarin kiezen we voor de sterkste en lucratiefste combinatie.

  Dit is geen online programma waar je in gezet wordt, en aan je lot overgelaten wordt. We helpen je met álles en doen het samen.

  Daarnaast werken we niet met methodes waar ‘snel’ geld mee te verdienen is, zoals waar veel coaches en consultants tegenwoordig mee werken. Methodes waarbij bijvoorbeeld heel veel privéberichten aan potentiële klanten verstuurd dienen te worden. Of extreem veel geld voor trajecten te vragen, om daarmee te focussen op één klant binnenhalen. In onze optiek is dat niet gebaseerd op échte marketing, maar eerder paniekvoetbal.

  Daar staan wij niet achter. Het zijn onzekere methodes, die veel te veel tijd kosten (en daardoor niet schaalbaar zijn) en op korte termijn instorten. Het levert voor een paar weken iets op, daarna niet meer.

  Wij werken alleen met bewezen winstgevende marketing- en salesstrategieën die we op maat adviseren, je nog jaren in kunt zetten en weinig tijd kosten doordat ze zo veel mogelijk geautomatiseerd kunnen worden.

  En ja: deze strategieën leveren óók op korte termijn extreem veel omzet op.

  Anders werkten we niet met de garantie dat je de investering minimaal twee keer terug verdient.

   

  Ik ga je geen gouden bergen beloven.

  Ik hou van realistische verwachtingen. Het is niet zo dat je door een vingerknip ineens je omzet verdubbelt. Maar ik heb genoeg ervaring om je te vertellen hoe je dit wél doet.

  Ondernemers 1:1 begeleid in omzetgroei

  Jaar werkzaam als consultant binnen marketing- & bedrijfsstrategie

  Ondernemers geholpen in marketing & sales

  Ik vond het heel spannend deze investering te doen, omdat het hoger was dan wat ik eerder in mijn bedrijf had geïnvesteerd. Ik besloot het toch te doen omdat ik zeker wist: dit heb ik nodig, en dit zorgt voor de resultaten waar ik naartoe wil groeien. 

  Een van de dingen die ik heel graag wilde bereiken was een passief inkomen en het neerzetten van iets wat echt schaalbaar is. Dat is dus helemaal gelukt. Puur met een van mijn masterclasses verdien ik nu (eigenlijk volledig passief) al een aantal duizend euro per maand en dit ga ik binnenkort weer verder opschalen. Waar het vorig jaar nog vaak voelde als ‘hopen dat het werkt’ wéét ik nu wat werkt en niet werkt. En dat geeft me ontzettend veel rust. Dus naast enorme omzetgroei heb ik vooral bereikt dat ik rust ervaar binnen mijn bedrijf én dat ik het zo heb ingericht dat het volledig bij mij past.

  Je hebt me écht omver geblazen met jouw strategische kennis. En wat ik ook ontzettend fijn vond dat was dat je me gewoon daadwerkelijk feedback gaf waar ik meteen iets mee kon. In plaats van het ‘spiegelen’ wat veel coaches inzetten krijg je gewoon duidelijk te horen: dit zou ik anders doen, probeer het eens op deze manier. Op deze manier heb ik ontzettend veel geleerd op strategisch niveau. Want naast dat je aangaf wat ik anders zou kunnen doen benoemde je ook altijd precies waarom! En dat laatste was ook ontzettend waardevol.

  Vooral de mogelijkheid om ook tussen de calls door altijd vragen te kunnen stellen en feedback te kunnen vragen. Zodat je echt voelt: ik kan altijd bij je terecht. En uiteraard dus ook de kwaliteit van de feedback. Het was echt iedere keer zo ontzettend waardevol en zorgde ervoor dat ik weer direct door kon.

  Ik zou dit traject aanraden aan ondernemers die voelen: er zit meer in, er is meer mogelijk. Maar die zelf vastlopen in de ‘hoe dan?!’. Tessa ziet meteen kansen voor je én vertelt je ook precies hoe je dit succesvol kan doen. Echt concreet advies waar je direct iets mee kan!

  Tessa heeft alles uit de kast moeten trekken bij mij. Want ik wist héél duidelijk wat ik allemaal niet wilde… daardoor bleven er niet altijd veel opties over. Maar iedere keer weer kwam Tessa met nieuwe ideeën en mogelijkheden.

  Nogmaals: Dankjewel voor allles!!

  Ellen Bressers

  Ik wist dat ik op een gegeven moment wilde investeren in een business coach. Ik had de eerste 3 jaar binnen mijn bedrijf (bijna) alles alleen gedaan en ik voelde dat het een goed moment was om op te schalen en mijn bedrijf goed onder de loep te nemen samen met iemand die veel ervaring en kennis heeft.

  Eerst dacht ik dat Tessa misschien niet helemaal een goede match zou zijn, omdat ik (voor zover ik uit haar Instagram kon halen) anders ben dan haar in het ondernemen. Ik doe veel op gevoel, geloof in manifesteren en had niet echt een duidelijke strategie.

  Uiteindelijk bleek het JUIST een hele goede beslissing te zijn omdat Tessa uitblinkt in alles waar ik dus minder goed in ben.

  Ik merkte dat ik vastliep binnen mijn bedrijf, opgeslokt werd door dagelijkse bezigheden en een beetje aan mijn plafond zat qua tijd en dus ook qua omzet. Ik wilde weer meer vrijheid ervaren, maar qua omzet wel opschalen. Direct tijdens de Kick-off sessie hebben we al knopen doorgehakt en belangrijke beslissingen gemaakt omtrent mijn aanbod.

  Tessa kijkt echt naar wat prioriteit heeft en voor die diensten hebben we een sterke strategie uitgewerkt. Tessa heeft een fijne en snelle communicatie en is altijd to the point. Geen vage info of feedback, maar hele duidelijke punten waar je direct mee aan de slag kunt. De teksten van mijn website waren echt vreselijk amateuristisch als ik kijk naar hoe de nieuwe teksten geworden zijn door alle feedback van Tessa. Zo blij mee! Ook heb ik op haar aanraden een volledige rebranding gedaan en dat was precies wat mijn bedrijf nodig had om next level te gaan.

  Mijn website converteert veel beter en ik heb het gevoel dat mijn bedrijf nu veel meer staat en de juiste klanten aantrekt. Als kers op de taart heb ik nog de twee live dagen mogen meemaken. Heel bijzonder om met zoveel gelijkgestemde ondernemers bij elkaar te zijn en echt een shift te maken.

  Ik zou een traject met Tessa iedere ondernemer aanraden. Het is echt heel fijn en helpend als iemand met zoveel kennis en ervaring over je schouder meekijkt en je richting geeft. Bedankt voor alles Tessa!

  Rianne Moerdijk

  Beautyclick

  Dit zeggen anderen over Tessa

         expand is voor jou wanneer jij…

  Een dienstverlener bent die al een bedrijf heeft staan, ambitieus is en zo snel mogelijk door wilt groeien naar 10 tot 20K omzet per maand.

   

  Je doel- en actiegericht strategisch aan de slag wilt. Wanneer jij echt alleen aan mindset en intuïtieve strategie wilt werken, past dit programma niet bij jou. We helpen je met je mindset, maar het is wel een programma wat echt gericht is op strategie.

  Je op zoek bent naar een mentor die je betrokken en persoonlijk begeleidt. Je bent niet op zoek naar volledige DIY coaching.

  Echter, EXPAND is niet voor jou wanneer jij enkel en alleen met Tessa contact wilt hebben. In dit traject heb je ook contact met head coach Sanne, die zelfs nog meer ervaring (zowel nationaal als internationaal) heeft als Tessa, en jou op de beste manier verder kan helpen.

  “Ik wéét dat mijn strategie nu werkt.

  “Toen ik een strategiegesprek met Tessa inplande, was ik er absoluut nog niet van overtuigd dat ik haar nodig zou hebben als coach in de toekomst. Deze bewustwording kwam pas tijdens ons allereerste contact. Ze kon me precies vertellen waarmee ik worstelde.

  De investering voor het traject deed me enorm twijfelen, maar ik voelde ook wel aan dat dit de stap was die ik moest nemen om zowel passief als actief meer en moeitelozer te gaan verkopen.

  Door met Tessa aan de slag te gaan, heb ik alles onder handen genomen. Ik kan nu beter het overzicht bewaren in mijn bedrijf en alles loopt moeitelozer. Ik wéét dat mijn strategie nu werkt.”

  – Tessy Hellemans

  Jouw coaches in dit programma

  Tessa 

  Eigenaar van Tessadevries.com. Tessa heeft ondernemerschap met een specialisatie in marketing gestudeerd, om vervolgens een tijd lang zowel miljoenenbedrijven áls kleinere ondernemers te adviseren in marketing & strategie, en daarbij deze strategie uit te voeren. Ze startte haar eigen bedrijf en groeide hierbij binnen 6 maanden door naar 20K omzet per maand, om zelfs binnen drie maanden steady 80-100K maanden te draaien. 

   

  In drie jaar tijd heeft ze honderden ondernemers mogen helpen met marketing en sales, zowel in masterclasses en online trainingen, als in intensieve begeleidingstrajecten. Daarbij is ze recht voor z’n raap, is ze niet van knuffelcaching en ‘go with the flow’ en laid back ‘intuïtief ondernemen’. Ze gelooft in persoonlijk passend, rationeel en strategisch ondernemen. Weloverwogen stappen zetten op basis van ervaring en best practices. 

  Sanne

  Sanne is head coach binnen EXPAND. Ze heeft de studie International Business afgerond én daarbij een master Marketing Management gedaan, waardoor ze zich heeft gespecialiseerd in ondernemen in combinatie met marketing en consumentenpsychologie. Ze heeft mogen bijdragen aan marketingstrategieën van over de hele wereld: van Amerika tot Australië en ook gewoon hier in Nederland. 

   

  Binnen Tessadevries.com draagt ze bij aan onze eigen marketingstrategieën, en is ze de hoofdcoach van EXPAND. Door haar brede én verdiepende kennis kan ze je alles vertellen over effectieve marketing- & verkoopstrategieën voor zowel binnen- als buitenland. Net als Tessa is Sanne recht door zee, gelooft ze in strategie op basis van ervaring en praktijkcases en zal ze je altijd helpen met een eerlijk en passend advies, dat jou op de beste manier verder helpt.

  Binnen EXPAND ontvang je de kennis van zowel Tessa als Sanne: twee ervaren strategen én coaches die hun kennis in dit programma combineren om jouw bedrijf zo snel mogelijk te laten groeien.

  What’s in it for you.

  Dit houdt expand in

  1:1 Live of online kick-off

  Om direct goed van start te gaan. Hierin bespreken we direct je doelen en gaan we aan de slag met jouw niche, doelgroep, positionering en de basisinrichting van jouw strategie.

  1:1 Maandelijks strategische sessies

  Om steeds het actieplan van de komende 30 dagen te bespreken én inhoudelijk te bespreken hoe je de actiepunten strategisch het beste uit kunt voeren

  Dagelijkse What'sApp support

  Je kunt ons dagelijks appen voor al je vragen. Wil je dat we eens meekijken of heb je een marketingtechnische vraag? Alles mag je delen.

  Tweewekelijkse Q&A sessies met Tessa

  Tijdens de tweewekelijkse Q&A sessies kun je al jouw strategische vraagstukken bij Tessa op tafel leggen. Zij beantwoord persoonlijk jouw vraagstuk.

  Een jaar toegang tot de online leeromgeving

  Je ontvangt een jaar toegang tot de uitgebreide leeromgeving met meer dan 65 lessen waarin je álles leert over het bouwen van een succesvol bedrijf. Hierin leer je alle elementen die je nodig hebt om door te schalen naar 20K omzet per maand. Van aanbod en social media inzetten, tot aan webinars geven en adverteren. 

  Bonus: Live dag met Tessa

  Aan het einde van het traject heb je een live dag met Tessa op kantoor in Meppel waarin Tessa jouw persoonlijke next steps om verder op te schalen, met je deelt. Zo weet je ook precies wat jouw gameplan voor na het traject is, om verder door te groeien.

  Bonus: online community

  Als deelnemer aan EXPAND ontvang je exclusieve toegang tot onze online community. In deze community kun je connecten en sparren met de andere deelnemers aan EXPAND. Daarin helpen we elkaar en denken we met elkaar mee. Een goed netwerk is een van de waardevolste dingen die je kunt hebben in het ondernemerschap, daar dragen wij graag aan bij. 

  Garantie: Minimaal 2X ROI

  We zijn zo zeker van het resultaat dat we bieden in dit programma, dat we hier een garantie op geven. We bieden de garantie dat je de investering van dit programma minimaal 2x terug verdiend. 

  Michelle ging X 5 in omzet.

  Luister hier haar verhaal.

  Al een tijdje volgde ik Tessa op social media en iedere keer wist ze door haar posts en stories mijn aandacht te trekken. Ik voelde aan mezelf dat het voor mij én mijn business tijd was voor een nieuwe, volgende stap. Gevoelsmatig stond ik namelijk al een tijdje stil, terwijl ik juist wilde doorgroeien met mijn bedrijf. Mede door het lezen van haar posts en stories werd dat gevoel meer getriggerd en nog extra gevoed. Oké, hier moet ik iets mee doen… 

  Na mijn eerste call met Tessa en een paar slapeloze nachten verder heb ik de keuze gemaakt om samen met Tessa als Business Coach de volgende stap ook écht te gaan zetten.  

  Spannend? Absoluut! 
  Lastig? Jazeker! 
  Confronterend? Ook! 
  Maar waardevol? HELL YEAH! 

  Door de juiste vragen te stellen en met haar kennis en ervaringen heeft Tessa mij laten nadenken over mezelf, mijn bedrijf, waar ik naartoe wil groeien en waar ik mezelf over 5 jaar zie staan? 

  De samenwerking met Tessa is heel goed geweest voor mijn zelfvertrouwen, mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn zakelijk groei! Mijn omzet is gestegen en de balans tussen werk en privé is perfect. Love it!

  Tessa is een top coach en een hele fijne vrouw om mee samen te werken!  

  Cyrille Peters

  Dit zijn de modules

  Naast de begeleiding die je ontvangt, krijg je in dit traject een jaar lang toegang tot de uitgebreide leeromgeving met meer dan 65 lessen waarin je álles leert over het bouwen van een succesvol bedrijf. Hierin leer je alle elementen die je nodig hebt om door te schalen naar 10 à 20K omzet per maand. Van aanbod en social media inzetten, tot aan webinars geven en adverteren. 

  Maak je geen zorgen: je hoeft niet alle lessen te volgen. Sterker nog, liever niet. De online omgeving is echt een aanvulling op de sessies. Tijdens de sessies zullen we delen welke onderdelen of video’s voor jou persoonlijk waardevol zijn om mee aan de slag te gaan.

  1. HET FUNDAMENT

  We beginnen bij het fundament: we kijken naar jouw mindset en de elementen die belangrijk zijn voor goed ondernemerschap. Zoals: waar moet je op letten binnen het ondernemen? Naar welke meningen luister je en welke niet? Hoe kun je het beste op je gevoel af gaan? En wat besteed je uit en wat niet? 

  Daarnaast kijken we in deze module naar jouw unique selling points en hoe je je slim kunt positioneren in de markt als bedrijf en ondernemer. Tessa vertelt je precies hoe je ervoor kunt zorgen dat je wint van de concurrentie én precies de juiste klant aantrekt die bereid is om te investeren en passend is bij waar jij het liefst mee werkt. 

  2. doelgroep bepalen
  In deze module gaan we het hebben over het bepalen én bereiken van jouw doelgroep. We formuleren de doelgroep en gaan vervolgens met de pijnpunten en verlangens van jouw doelgroep, om jouw doelgroep goed te kunnen bereiken. Tessa neemt je van A tot Z mee in slimme keuzes om te maken.
  3. een ijzersterk aanbod

  Je productaanbod is een van de belangrijkste onderdelen van je bedrijf. Tijdens de 1:1 kick-off gaan we het samen al hebben over jouw persoonlijke aanbod, maar in deze module kun je wat verdieping vinden.

  In deze module deelt Tessa veelgemaakte fouten op het gebied van aanbod én kijken we naar jouw slimme productaanbod en bijbehorende prijzen waarmee je jouw ideale klant aantrekt en een goede omzet kunt draaien.

  4. doelen stellen én behalen

  Doelen zijn er om te halen. En omzet wil je niet aan het toeval overlaten. In deze module focussen we op het stellen van een omzetdoel en het formuleren van een plan hiervoor. We werken met een unieke formule om de acties te bepalen die jou met zekerheid jouw omzetdoel laten behalen.

  5. een converterende website
  Je website is meer dan een visitekaartje. Je website is de plek waar je wilt verkopen. Van kijkers, kopers maakt. In deze module vertelt Tessa je hoe je ALLE benodigde websitepagina’s ijzersterk inricht zodat ze zorgen voor klanten. Waar moet je rekening mee houden? Welke opbouw werkt het beste? Hoe kun je goed inspelen op consumentenpsychologie? Dit komt allemaal aan bod in deze module.
  6. Jouw marketingstrategie
  Je kunt nog zo goed in je vak zijn: wanneer niemand je kent is het lastig klanten te krijgen. In deze module nemen we alle in te zetten strategieën onder de loep, deelt Tessa met je welke strategieën niét slim zijn om in te zetten (en waarom) en welke strategieën juist wél effectief zijn om in te zetten. Ook deelt ze hoe je van jouw marketingstrategie een automatisch, consistent systeem maakt zodat je (grotendeels) op de automatische piloot klanten aan kunt trekken en gemakkelijk kunt opschalen.
  7. Klanten uit social media
  Social media is niet meer weg te denken in een online marketingstrategie. Hoe zorg je ervoor dat je ijzersterke teksten hebt, je jezelf als leider positioneert en jouw ideale klant als een magneet aantrekt via dit kanaal? En hoe kun je slim inspelen op de huidige algoritmes? Tessa deelt hier alles over in deze module.
  8. Winstgevende webinars geven
  Webinars geven is één van de snelste en best converterende strategieën als je het hebt over marketing. Het is heel effectief doordat de kijker je kan zien, horen, ervaren en in een hele korte tijd een relatie met je opbouwt. Het is meetbaar, kan volledig geautomatiseerd worden én het is gemakkelijk op te schalen. In deze module leer je álles over het geven van een winstgevend webinar. Welke sheets gebruik je, hoe is de opbouw, wat zijn slimme zinnen om te zeggen voor de beste resultaten? Hoe doe je de upsell en welke mails stuur je voor- en achteraf? In deze module leer je alle details hierover. 
  9. een e-mailfunnel inzetten

  Een gratis weggever en aansluitende funnel zorgt ervoor dat iemand laagdrempelig kennis met je maakt én via een automatisch communicatieproces overtuigd wordt klant te worden. In deze module leer je van A tot Z hoe je een effectieve weggever maakt en hoe je de funnel vervolgens zo winstgevend mogelijk kunt maken.

  10. appointment setten

  Appointment setten: het is nog een relatief nieuw begrip in de markt. Het houdt in dat je in gesprek gaat met je doelgroep om te onderzoeken of je diegene verder kunt helpen én uiteindelijk een verkoopgesprek voor een samenwerking in te plannen. Dit kun je inzetten op social media, maar is vooral handig om in te zetten bij al warmere leads. Mensen die je webinar bijvoorbeeld gekeken hebben, maar geen aankoop hebben gedaan. Of mensen die je gratis weggeven hebben gedownload, maar geen kennismaking hebben ingepland. In deze module leer je alles over hoe je effectief via privéberichten in gesprek gaat met jouw doelgroep, om te kunnen verkopen. Maar: zonder dat het pushy, sales-y of gemaakt voelt. Niemand zit te wachten op ‘Hey leuk om even te connecten!’ berichtjes.

  Dit is een enorm waardevolle skill om zelf te leren óf op termijn uit te besteden, om ervoor te zorgen dat jouw marketingmiddelen nog veel meer resultaat opleveren.

  11. verkoopgesprekken voeren
  Online marketing is fantastisch, maar je moet ook verkoopgesprekken kunnen doen om iemand klant te maken. In deze module leer je alles over het voeren van een goed verkoopgesprek en het wegnemen van eventuele koopbezwaren zonder dat je pusherig bent. Tessa leert je al haar geheimen na het voeren van meer dan 200 verkoopgesprekken, waardoor 90% van haar verkoopgesprekken (voor trajecten van meer dan €20.000) resulteren in een JA.
  12. adverteren op social media

  Jij wilt niet klein blijven spelen. Om meer mensen te bereiken en te kunnen opschalen is het slim om gebruik te maken van advertenties. In deze module leer je stap voor stap uitgebreid uit hoe je effectief adverteert via Facebook & Instagram.

  bonus: podcasten

  Podcasten is een ontzettend sterk lange termijn marketingmiddel wat slim is om in te zetten. In deze module vertel ik je hoe je hier mee kunt beginnen en hoe je dit goed in kunt zetten.

  bonus: planning

  Binnen EXPAND werken we met een PDCA planning: Plan, Do, Check, Act. Dit systeem is slim om in te zetten binnen je bedrijf, om ervoor te zorgen dat de juiste acties op het juiste moment verricht worden, en er constant gekeken wordt naar: wat kan er slimmer? In deze module leggen we je uit hoe je hier slim mee kan werken.

  bonus: SEO

  SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Met SEO zorg je gratis vindbaar wordt in de zoekresultaten van Google. Dit doe je door en stukje techniek én de juiste zoekwoorden te gebruiken in je websiteteksten. In deze bonus module nemen we je mee in hoe jij je SEO kunt inrichten voor jouw bedrijf en op deze manier dus gratis je vindbaarheid in Google kunt verhogen om nieuwe klanten aan te trekken. 

  bonus: SEA

  Het zusje van SEO is SEA, wat staat voor Search Engine Advertising. Ofwel: Google advertenties. Via Google advertenties kun je betaald, op een snelle manier, zichtbaar worden in Google wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar jouw concrete product of dienst. In deze bonus module nemen we je gratis mee in de basis van Google adverteren.

   

  Wat is de investering van expand?

  De investering van EXPAND bedraagt €4250 exclusief BTW of drie termijnen van €1500 exclusief BTW.

  MET AANMODDEREN VERLIES JE ALLEEN MAAR TIJD, ENERGIE KLANTEN EN GELD AAN VERKEERDE INVESTERINGEN.

  WANNEER JIJ BLIJFT WACHTEN EN TWIJFELEN OVER JE VOLGENDE GROEISTAP, IS EEN ANDER ER AL MET JOUW KLANTEN VANDOOR.

  Ben jij klaar voor de volgende stap?

  Zo niet: je kunt nu nog terug. 

  Maar als je tot hier bent gekomen weet ik: jij wilt niet langer aankloten met wat je op dit moment doet. Jij wilt verandering, en niet te zuinig. Je hebt grootse dromen en doelen, en wilt deze waar gaan maken, maar hier niet 5 jaar over moeten doen. 

  En daarvoor zit je op de juiste plek. 

  Ik ga graag met je in gesprek om je te vertellen waar jouw kansen liggen.  

  Binnen 30 minuten weet jij concreet welke kansen je moet pakken om jouw doelen te behalen. We winden er geen doekjes om en houden niks voor je achter. We bespreken waar je staat, waar je naartoe wilt groeien, en wat je er voor nodig hebt om hier te komen. Ook bespreken we of dit traject goed bij je past. Deze sessie is natuurlijk 100% vrijblijvend.

  Veelgestelde vragen

  Waar krijg ik hulp bij?

  Alles wat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien, waarbij de focus vooral ligt op strategie, marketing en sales.

  We leren je alles wat je nodig hebt: van het maken van een webinar met de juiste opbouw, tot aan het adverteren op social media. We leren je alles van A tot Z.

  Daarnaast kun je ook altijd bij ons terecht met persoonlijke vragen, lastige beslissingen die je moet maken of het gewoon ontvangen van persoonlijke ondersteuning. We zijn 24/5 voor je bereikbaar en je kunt ons altijd alles vragen.

  Hoe persoonlijk is het traject?

  Dit is een van de meest persoonlijke trajecten die je zult vinden. Veel trajecten bestaan tegenwoordig vooral uit DIY coaching. Daar geloven wij niet in. In dit traject heb je 1:1 coachingsessies, maar ook ondersteuning via What’sApp, waarbij je echt álles kunt vragen wat je maakt wilt. Daarnaast hebben we in dit traject ook Q&A sessies en een live dag. Op deze manier heb je omgerekend drie keer per maand een live sessie, naast What’sApp ondersteuning. We vinden persoonlijk en betrokken zijn belangrijk, zodat we je het beste verder kunnen helpen, dit maakt ook dat we zoveel betrokkenheid bieden in dit traject.

  Ik heb eerder al eens een traject gevolgd, is dit wel een goede stap?

  Goed dat je al aan de slag bent geweest met het verbreden van jouw kennis! Vaak is het zo dat veel begeleidingstrajecten bestaan uit veel do it yourself coaching. Ook is het zo dat er in veel coaching weinig maatwerk plaatsvindt: er is weinig kennis en vervolgens is de waarde die je er uit haalt dan ook matig. Daar staan wij niet achter.

  Dit programma bevat intensieve 1:1 begeleiding waarbij we het echt sámen doen. Daarbij hebben we gemerkt dat we uniek zijn in de markt qua strategieën en methodes die we hanteren. 

  Ten slotte leer je in elk programma of traject weer iets anders. Bij Tessadevries.com hebben we al tienduizenden euro’s geïnvesteerd in talloze programma’s en dit doen we nog steeds. Elke keer leren we weer iets nieuws of een andere zienswijze die ons verder helpt. 

  Ben je benieuwd hoe dit programma persoonlijk voor jou verschilt ten opzichte van eerdere ervaringen? Plan dan even een call in, dan kunnen we hier in duiken. 

  Ik vind het eng om geld te investeren in mijn bedrijf, is dit wel de juiste investering?

  Heel begrijpelijk! Investeren in jezelf is spannend. 

  Omdat we zo zeker zijn van dit programma én steeds weer fantastische resultaten zien, bieden we de garantie dat je de investering in dit programma minstens twee keer terug verdiend. Lukt dat niet tijdens het traject, dan gaan we gewoon langer door totdat dit wél is gelukt.

  Wanneer je niet investeert verandert er niks in je strategie, en zul je dus ook geen hogere omzet draaien. Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Je zult eens de stap moeten wagen om te kunnen groeien. De vraag is alleen doe je dit nu, om te kunnen groeien, of blijf je het voor jezelf alsmaar uitstellen?

  Daarnaast, wat je mag bedenken: Ondernemen is vaak eerst investeren, dan verdienen. We vergelijken het nog te vaak met een loondienst waarbij je direct geld krijgt, maar dit is niet de realiteit.

  Jij bent waarschijnlijk niet opgeleid tot ondernemer. Maar ondernemen is ook een vak. En het feit dat jij goed bent in je vak, zegt niet dat je dan meteen een goede ondernemer bent en een goede omzet draait. Om van je bedrijf een succes te maken is het ontzettend belangrijk de juiste strategie in te zetten en de juiste stappen te zetten.

  In tegenstelling tot een offline ondernemer met een winkel of pand waarin geïnvesteerd is, heb jij als online ondernemer geen voorgevel waarmee je op magische wijze klanten binnenhaalt. Jij moet met jouw online voorgevel en strategie klanten binnenhalen. En hoe je dit doet, dat leren we je.

  Is er een betalingsregeling mogelijk?

  Ja. Je kunt kiezen voor maandelijkse termijnen binnen dit traject.