Een ijzersterk aanbod

Wil jij écht stappen zetten en aan de slag met jouw online marketing- en salesstrategie?


Dan is het Groei Traject zoals ik hierboven beschreef misschien iets voor jou. In dit traject gaan we echt 1-op-1 samen werken aan een gepaste strategie voor jouw bedrijf, zodat jij zo snel mogelijk je (omzet)doelen behaalt.

In dit traject leer je zelf hoe je marketing uit kunt voeren en heb je mij om een ijzersterke strategie neer te zetten. Het bevat een online kennisbank, veel contactmomenten om samen actiepunten te stellen, én mij als fulltime vraagbaak voor al jouw businessstruggles.

Dit zei Iris Treffers over het traject:

“[..] Ik heb enorm veel gehad aan het traject. Ten eerste is een heel groot verschil mijn website. Daar zijn we als eerste mee aan de slag gegaan. Mijn website is inhoudelijk, en qua huisstijl helemaal veranderd. Daarnaast is mijn expertise zoveel duidelijker geworden. Ik weet nu zoveel meer over online marketing en hoe ik dit in kan zetten.

Wat ook een enorm verschil is, is dat mijn omzet ontzettend is gestegen. Tijdens de kick-off sessie waar we mee zijn begonnen hebben we doelen bepaalt. Welke omzet wil je halen vroeg Tessa. Ik zei heel voorzichtig dat ik het liefst 3000 euro vaste maandelijkse omzet zou willen halen. Aan het einde van het Groei Traject zat ik daar zelfs boven. Ik heb met dit traject uiteindelijk mijn omzet verdriedubbeld. Dat had ik 3 maanden geleden nog niet durven dromen!

Ik moet je wel eerlijk bekennen dat er maar beperkt plek is. Via onderstaande knop lees je meer over dit traject.