gratis e-book

“Van 10K maanden doorschalen naar marktleiderschap: zo doe je het.

Download hieronder mijn gratis e-book met daarin de 5 cruciale elementen om door te schalen van 10K omzetmaanden, naar marktleiderschap (lees: 50K+ maanden).

 

Ik ben niet iemand die je gouden bergen belooft en je niets concreets geeft: Dit e-book bestaat uit meer dan 25 pagina’s en bevat concrete informatie en inzichten die jou verder helpen. Geen gezellige tips en algemene informatie die je overal op Instagram wel kan vinden. 

In dit e-book deel ik de 5 elementen met je die cruciaal zijn bij opschalen naar marktleiderschap, én ik deel de hoe, wat, waar en waarom van deze elementen. Je ontvangt praktische handvatten om nu echt te zorgen voor verandering.

De inhoud.

In dit e-book ontdek je..

Wat voor psychologisch element je kunt toepassen om de conversie van salesgesprekken naar >90% te tillen

Welke business modellen je allemaal kunt kiezen, en wat nu precies het meest lucratief is (spoiler alert: dat is niet direct high end werken)

Welke slimme systemen je allemaal kunt inzetten om, zonder dat het jou een seconde tijd kost, klanten te winnen.

Aan welke knoppen je allemaal kunt draaien als het gaat om optimalisatie van een marketing middel: waar moet je naar kijken om iets veel beter te laten presteren, hoe stuur je bij?

Welke vormen van marketing nou het beste werken, en wat je kunt doen om met dezelfde input, véél meer bereik, impact en output (conversie) te hebben.