Samen aan de slag

1:1 SCALE

Voor ondernemers die groots op willen schalen, niet zitten te wachten op knuffelcoaching, maar vooral weergaloos strategisch aan de slag willen. 

Jij bent een ondernemer die al een hele goede omzet draait, je draait bijvoorbeeld al minimaal 10K omzet per maand. Jij hebt al wel het een en ander gezien in de markt. Bijzondere concurrenten, talloze strategieën en de gekke bijbehorende sprongen die in het ondernemerschap veelal worden gemaakt. 

Maar jij neemt geen genoegen met wat er is. Jij bent hier niet gekomen om akkoord te gaan met ‘prima’. Jij wilt impact maken. Het maximale bereiken wat er in zit. Constant blijven groeien en uitdaging opzoeken. 

Jij bent klaar voor meer. 

Je wilt bijvoorbeeld passiever werken. Meer vrijheid inbouwen. Drastisch omzet verhogen met de diensten die je aanbiedt.  (Marketing) automatiseren.

En dat wil je bereiken. Niet met ‘terug naar jezelf gaan’ of jezelf volledig binnenstebuiten moeten keren. Dat hoeft van jou niet zo nodig. 

Jij wilt ijzersterk strategisch aan de slag gaan. Planmatig en doelgericht werken waarbij je exact weet wát je hoé en wanneer moet doen. Tot in detail.

En alleen als je daar aan toe bent, werk ik graag met je samen. 

Over jou.

Jij bent..

Jij wilt onvergelijkbaar ondernemen. Groots worden in je markt en impact maken zonder limiet. 

Niet weer doen wat iedereen doet: met een standaard Instagram account met ‘leuke’ foto’s en informatieve post. Met een gezellig webinar waarin je je aanbod doet. Met constant in de DM moeten zitten om iedereen maar je diensten aan te smeren. 

Dat heb je nu wel gezien. 

Want dat is wat iedereen doet. 

En dat maakt ook dat iedereen op een middelmatige omzet blijft steken. 

Om boven het maaiveld uit te steken is er meer nodig. Is er iets anders nodig. 

Échte merkonderscheiding.
Een slimmere (automatische) strategie, passend bij jouw behoeften, doelen en bedrijf.
Optimaliseren wat staat, daarvan conversie verhogen en vervolgens maximaal opschalen. 

Doen wat iedereen doet doesn’t cut it anymore. 

Ben je klaar voor onvergelijkbare, maatwerk strategie voor meer impact en vrijheid? Dan kunnen we samen aan de slag. 

 

Jij bent klaar met knuffelcoaching. 

Met ‘in jezelf kruipen’ om problemen op de vissen ‘om te groeien’, waar je vooraf niet eens last van had. 

Jij snapt dat het goed kan werken voor anderen, maar jij bent op zoek naar een andere manier. Een rationele, strategische aanpak. 

Jij wilt groeien met een doelgericht, slim marketing- & salesplan. Waar geen speld tussen te krijgen is. 

Jij wilt groeien met concreet advies, waarbij geen vraagtekens meer over blijven. Tot in detail weten wát je moet doen en hoé je het moet doen.

Jij wilt actiegericht werken om jouw doelen zo snel én slim mogelijk te behalen. 

Opschalen, automatiseren en grootser werken. 

En dit alles, met iemand die ervaring heeft in het vak, je een schop onder je kont kan geven, en je exact kan vertellen wat jij nodig hebt. 

dit is wat ik doe

Dit is het enige businesstraject waarin je tot in het kleinste detail strategisch aan de hand wordt genomen in opschalen.

Ellens omzet steeg met 300%.

“Tessa heeft me écht omver geblazen met haar strategische kennis.

“In plaats van het ‘spiegelen’ wat veel coaches inzetten krijg je gewoon duidelijk te horen: dit zou ik anders doen, probeer het eens op deze manier. Naast dat Tessa aangaf wat ik anders zou kunnen doen benoemde ze ook altijd precies waarom. Op deze manier heb ik ontzettend veel geleerd op strategisch niveau. 

Een van de dingen die ik heel graag wilde bereiken was een passief inkomen en het neerzetten van iets wat echt schaalbaar is. Dat is helemaal gelukt. Ik verdien nu passief duizenden euro’s per maand en ga dit verder opschalen. Waar het vorig jaar nog vaak voelde als ‘hopen dat het werkt’ wéét ik nu wat werkt en niet werkt. En dat geeft me ontzettend veel rust.”

– Ellen Bressers

Dit is maatwerk.

Mijn advies is maatwerk, ik bied geen one-size-fits-all oplossing. Als je daar naar op zoek bent, kijk dan even verder.

In mijn advies kijk ik naar wat er bij JOU, jouw ideale klant en jouw bedrijf past. Daarin kiezen we voor de sterkste en lucratiefste combinatie.

Dat houdt in dat we kijken naar je business model: kun je het beste (op basis van jouw doelen) massa, high end of hybride gaan werken? 

Maar vooral dat we vervolgens kijken naar de marketing en salesstrategie, die hier het beste op aansluit. Kun je het beste gaan werken met een (automatische) webinar? Met een slimme salesfunnel om leads aan te trekken en op te warmen? Zijn kleine eenmalige trainingen passend bij je ideale klant, om vervolgens te upsellen? Moet je vooral via Instagram gaan werken, of is een appointment setter slim voor jouw doelgroep? 

Ik heb ervaring met zo’n beetje iedere denkbare strategie,en we gaan samen werken aan wat voor jou het slimste en lucratiefste is om in te zetten, om je doelen (X2) te behalen. 

Daarnaast kijken we ook uitgebreid naar de basis: hoe kunnen je salesgesprekken nog slimmer? Hoe zorg je ervoor dat je website veel beter converteert? Wat kun je veranderen in je social media en positionering, om veel meer salesgesprekken te genereren?

Ik help je van A tot Z met opzet, optimalisatie en finetuning van strategie. Ik vertel je exact, tot op zinsniveau, wát je moet doen en hoé je het moet doen. Dit alles om zo snel en slim mogelijk jouw doelen te behalen.

Ik ga je geen gouden bergen beloven.

Ik hou van realistische verwachtingen. Het is niet zo dat je door een vingerknip ineens je omzet verdubbelt. Maar ik heb genoeg ervaring om je te vertellen hoe je dit wél doet.

Ondernemers 1:1 begeleid in omzetgroei

Jaar werkzaam als consultant binnen marketing- & bedrijfsstrategie

Ondernemers geholpen in marketing & sales

Ik vond het heel spannend deze investering te doen, omdat het hoger was dan wat ik eerder in mijn bedrijf had geïnvesteerd. Ik besloot het toch te doen omdat ik zeker wist: dit heb ik nodig, en dit zorgt voor de resultaten waar ik naartoe wil groeien. 

Een van de dingen die ik heel graag wilde bereiken was een passief inkomen en het neerzetten van iets wat echt schaalbaar is. Dat is dus helemaal gelukt. Puur met een van mijn masterclasses verdien ik nu (eigenlijk volledig passief) al een aantal duizend euro per maand en dit ga ik binnenkort weer verder opschalen. Waar het vorig jaar nog vaak voelde als ‘hopen dat het werkt’ wéét ik nu wat werkt en niet werkt. En dat geeft me ontzettend veel rust. Dus naast enorme omzetgroei heb ik vooral bereikt dat ik rust ervaar binnen mijn bedrijf én dat ik het zo heb ingericht dat het volledig bij mij past.

Je hebt me écht omver geblazen met jouw strategische kennis. En wat ik ook ontzettend fijn vond dat was dat je me gewoon daadwerkelijk feedback gaf waar ik meteen iets mee kon. In plaats van het ‘spiegelen’ wat veel coaches inzetten krijg je gewoon duidelijk te horen: dit zou ik anders doen, probeer het eens op deze manier. Op deze manier heb ik ontzettend veel geleerd op strategisch niveau. Want naast dat je aangaf wat ik anders zou kunnen doen benoemde je ook altijd precies waarom! En dat laatste was ook ontzettend waardevol.

Vooral de mogelijkheid om ook tussen de calls door altijd vragen te kunnen stellen en feedback te kunnen vragen. Zodat je echt voelt: ik kan altijd bij je terecht. En uiteraard dus ook de kwaliteit van de feedback. Het was echt iedere keer zo ontzettend waardevol en zorgde ervoor dat ik weer direct door kon.

Ik zou dit traject aanraden aan ondernemers die voelen: er zit meer in, er is meer mogelijk. Maar die zelf vastlopen in de ‘hoe dan?!’. Tessa ziet meteen kansen voor je én vertelt je ook precies hoe je dit succesvol kan doen. Echt concreet advies waar je direct iets mee kan!

Tessa heeft alles uit de kast moeten trekken bij mij. Want ik wist héél duidelijk wat ik allemaal niet wilde… daardoor bleven er niet altijd veel opties over. Maar iedere keer weer kwam Tessa met nieuwe ideeën en mogelijkheden.

Nogmaals: Dankjewel voor allles!!

Ellen Bressers

1:1 Scale betekent..

Briljant strategisch advies

En niets minder dan dat. Vanuit mijn ervaring zie ik binnen één oogopslag wat voor jou persoonlijk de best passende, en winstgevende strategie is. Waarbij ik je ook exact vertel waarom. 

Begeleiding tot in detail

Ik vertel je niet globaal wat je ‘ongeveer’ zou moeten doen. Ik vertel je tot in detail wát je moet doen en hóe je dit moet doen. Tot zinsniveau aan toe.

Niet per sé hard, maar slim werken

Ik geloof helemaal in ‘niet lullen maar poetsen’. Alleen is niemand gaan ondernemen omdat hij zo graag 60 uur per week zich helemaal naar de gallemiezen werkt. Om dit te realiseren is optimaliseren, automatiseren, passief werken en/of een aanpassing in je business model de sleutel.

Maatwerk

Ik geloof niet in one-size-fits all. En waar dit vaak geclaimd wordt, zie ik toch nog te vaak het tegenovergestelde. Dat moet afgelopen zijn. Ik ken alle toepasbare principes, ik heb ze door en door getest en ken de voor- en nadelen. Dit neem ik mee in mijn advies voor jou. 

Resultaatgericht werken

Uiteindelijk zijn we hier niet voor de gezelligheid. Ik wil dat je resultaat behaalt. Of dat nu is in omzet of in vrijheid & rust. We gaan aan de slag om jouw doelen te behalen. 

Zelfstandig groeien

Ik wil dat jij het zelf doet. Niet dat je je succes aan iemand anders te danken hebt. Daarom geef ik je alles wat je nodig hebt om te groeien, maar leid ik je ook op om een sterke zelfstandige ondernemer te worden.

Constante ondersteuning

Dit is geen traject waarbij je gezellig heen en weer appt en af en toe even leuk ‘spart’. Ik ben er constant om jou te ondersteunen. In strategische maandelijkse calls slaan we de grote slagen, tussendoor heb je een lijntje met mij: je kunt me bellen wanneer problemen of belangrijke vraagstukken tussentijds opkomen. 

De stijlste leercurve die je kunt ervaren

Dit is niet iets wat ik zelf bedacht heb: dit krijg ik keer op keer terug van mijn klanten. Ik vertel je namelijk niet domweg wat je moet doen, om het uit te voeren. Ik leer je alles van het vak marketing & sales, zodat je de principes leert begrijpen, om zo ook na onze samenwerking resultaat te behalen. 

Michelle ging X 5 in omzet.

Luister hier haar verhaal.

        1:1 scale is voor jou wanneer jij…

Een dienstverlener bent die op dit moment een omzet van minimaal 60K per jaar draait en door wilt groeien naar 10K tot 50K maanden. 

 

Je op zoek bent naar een mentor die je betrokken en persoonlijk begeleidt. Het stadium van eindeloze online modules en DIY coaching ben jij inmiddels voorbij. 

Je doel- en actiegericht strategisch aan de slag wilt. Wanneer jij echt alleen aan mindset en intuïtieve strategie wilt werken, zijn er andere coaches om mee aan de slag te gaan.

“Tessa is de allerbeste coach die je maar kan krijgen.

“Ze helpt je met alles. Ze is heel doelgericht, levert echt mega veel waarde, kennis en kwaliteit, hakt knopen door. En is heel eerlijk, en dat is ook echt wat ik waardeer aan een coach. Een coach die zegt waar het op staat, je inzichten geeft die niet altijd leuk zijn of juist heel spannend, een coach die je de juiste handvaten geeft en waar je bedrijf gegarandeerd van gaat groeien.

Ik raad iedereen aan om met Tessa te gaan werken. Ze is gewoon de allerbeste coach die je maar kan krijgen. De investering is er niks bij voor de waarde die Tessa levert. “

– Linda de Jong

hi, ik ben Tessa. Business consultant & strateeg.

Ik heb letterlijk voor het vak ‘ondernemen’, met de specialisatie marketing, gestudeerd. Vervolgens een tijd lang zowel miljoenenbedrijven áls kleinere ondernemers geadviseerd in marketing & strategie, en deze strategie ook uitvoerde. 

Ik startte met mijn eigen bedrijf en groeide binnen een halfjaar van €0 naar een omzet en winst van consistent meer dan €20.000 per maand. 

En dit was leuk. Maar lang niet genoeg voor mij. 

Ik wilde meer. Ik was hongerig. Ik wilde doorgroeien en mezelf constant blijven uitdagen alles er uit te halen wat er in zit. Anderen op de allerbeste manier helpen, en tegelijkertijd daarmee mijn droomleven kunnen leiden. 

Inmiddels adviseer ik zelfstandig al drie jaar lang zelfstandige kennisondernemers op het gebied van marketing & sales. In drie jaar tijd heb ik honderden ondernemers mogen helpen met marketing en sales, zowel in mijn masterclasses als intensieve begeleidingstrajecten. 

Daarbij ben ik niet van knuffelcoaching, ‘go with the flow’ en laid back ‘intuïtief ondernemen’. Het zal vast werken voor sommigen, maar ik geloof er niet in. Ik geloof in persoonlijk passend, rationeel strategisch ondernemen. Weloverwogen stappen zetten op basis van ervaring en best practices. Vooral gaan DOEN om resultaat te zien. In concreet advies, in plaats van steeds coachende vragen stellen (om alleen maar meer vragen boven te doen komen). 

 

Want door te doen, ga je pas resultaat zien. En door het doen te combineren met bewezen strategieën die op maat, persoonlijk bij jouw bedrijf passen, vind je succes voor jouw bedrijf. Gegarandeerd, keer op keer weer. Want: je laat niks aan toeval over. 

Ik heb iedere denkbare strategie wel getest, geoptimaliseerd en opgeschaald: zelf, of met mijn klanten. Van verschillende business modellen tot aan uiteenlopende marketingstrategieën: ik heb het gedaan. Low end, high end of hybride positioneren. Werken met webinars, enorme mailinglijsten en masterclasses. Maar ook de kracht van Google gebruiken door SEO, SEA en affiliates. Waarbij het altijd zo is dat social media, ijzersterke websiteteksten en een slimme positionering aan de basis lagen. 

Keer op keer vond ik de succesformule. Voor mij, maar ook voor mijn klanten. Om door te schalen naar 40K, 50K+ omzetmaanden, vanuit rust en vrijheid. 

Want ik weet inmiddels: alles is mogelijk. Er is simpelweg geen plafond wat niet te doorbreken is. Zolang je maar op de juiste momenten, de slimste strategische stappen neemt.

Killer coach & loved every moment of it

“Ik koos voor Business coaching met Tessa omdat ik al fan was van haar no-nonsense aanpak. Ze is heerlijk nuchter & dat kan ik soms gebruiken als ik door emoties keuzes maak, die niet altijd de beste uitkomst bieden.

Ze begeleidde me tijdens een kanteljaar, waarin er in mijn privé leven veel speelde, waardoor ik soms de balans met het ondernemen kwijt leek te zijn. Daarin was ze een anker, waarmee ik voeling behield met wat er nodig was voor mij om toch te groeien en ruimte te geven aan mijn onderneming.

Tessa is een ‘rechtvaardige rechter’, ze neemt je smoesjes & bullshit niet, maar zal je altijd helpen als de emoties hoog zitten & er iets speelt dat aangepakt moet worden.

Killer coach & loved every moment of it.”

– Beau Bergmans

What’s in it for you.

Dit ontvang je

1:1 Live of online kick-off

Om direct goed van start te gaan. Hierin bespreken we direct je doelen en gaan we aan de slag met jouw niche, doelgroep, positionering en de basisinrichting van jouw strategie.

1:1 Maandelijks strategische sessies

Om steeds het actieplan van de komende 30 dagen te bespreken én inhoudelijk te bespreken hoe je de actiepunten strategisch het beste uit kunt voeren

Exclusief telefonisch toegang tot mij

Je kunt me bellen wanneer er vraagstukken opkomen, deze bespreken we telefonisch, zodat je snel verder geholpen bent.

Persoonlijke, uitgebreide feedback

Ik geef strategische feedback op zinsniveau op de stukken waar jij graag wil dat ik naar kijk, zoals websitepagina’s, webinars of je e-mailfunnel.

Om de maand een dag live training met de hele groep

Iedere maand ontvang je een dag lang training over een strategisch onderwerp, aangepast op de behoefte van de groep. Deze dagen kunnen gaan over bijvoorbeeld sales, webinars, funnels, conversieoptimalisatie e.d.

Live tweedaagse met de hele groep

Twee dagen lang trainingen en hotseat coaching om je helemaal onder te dompelen in jouw bedrijf. Connect met de andere deelnemers om tot nieuwe ideeën en inzichten te komen, en werk twee volledige dagen áán je bedrijf. Deze twee dagen zijn inclusief hotelovernachting, ontbijt en diner.

Ben jij klaar voor de volgende stap? 

Zo niet: je kunt nu nog terug. 

Maar als je tot hier bent gekomen weet ik: jij wilt niet langer aankloten met wat je op dit moment doet. Jij wilt verandering, en niet te zuinig. Je hebt grootse dromen en doelen, en wilt deze waar gaan maken, maar hier niet 5 jaar over moeten doen. 

En daarvoor zit je op de juiste plek. 

Ik ga graag met je in gesprek om je te vertellen waar jouw kansen liggen. 

 

Binnen 30 minuten weet jij concreet welke kansen je moet pakken om jouw doelen te behalen. Ik wind er geen doekjes om en ik hou niks voor je achter. We bespreken waar je staat, waar je naartoe wilt groeien, en wat je er voor nodig hebt om hier te komen. Ook bespreken we of ik de juiste persoon ben om je hierbij te helpen.

In dit traject werk ik maar met een beperkte groep van 15 ondernemers, om de beste begeleiding mogelijk te kunnen maken. Daardoor ben ik niet zuinig om het je te vertellen wanneer ik geloof dat we niet de perfecte match zijn. Deze sessie is natuurlijk 100% vrijblijvend.


Let op: Deze sessie is 100% vrijblijvend, maar niet voor iedereen geschikt.

Deze sessie is voor ondernemers die:

✓ Al een omzet draaien van minimaal €60.000 per jaar of €5.000 per maand
✓ Ambitieus, actie- en doelgericht zijn
✓ Vooral strategisch aan de slag willen

Veelgestelde vragen

Waar krijg ik hulp bij?

Alles wat je nodig hebt om je doelen te behalen.

Ik ben een strategische coach, waarin ik ik het persoonlijke alleen meepak wanneer dit echt nodig is. Dit houdt in dat ik je echt help op alles op het gebied van bedrijfsvoering, marketing & sales: van webinars geven en ijzersterke funnels opzetten tot aan contentstrategie, positionering, en salesgesprekken voeren. Hierbij ontwikkelen we echter een strategie die voor JOU en JOUW bedrijf werkt: we volgen geen standaard one size fits all strategie. Wanneer je hiernaar op zoek bent, kun je beter verder zoeken.

Je krijgt hulp bij de exacte invulling van je marketing: ik vertel je exact wat je moet doen en hoe je het moet doen, tot in detail. Ik vertel je bijvoorbeeld exact welke zinnen je moet toevoegen, welke indeling of volgorde het beste werkt, en welke onderwerpen je moet pakken.

Elementen waar we onder andere in jouw bedrijf mee aan de slag kunnen gaan zijn een strategisch aanbod formuleren, onderscheidende positionering, converterende salespagina’s schrijven, ijzersterke marketingstrategieën (webinars, funnels, podcasten, werken met een leadlijst e.d.), strategische content, converterende salesgesprekken, en nog veel meer.

 

Hoe persoonlijk is het traject?

Het traject is volledig 1:1, buiten de live dagen om.

In dit traject kun je me tussentijds bellen met vragen en stukken toesturen waar je graag mijn feedback op zou willen. Daarin ben ik niet te zuinig: je moet ontvangen wat je nodig hebt.

Ik coach maar een kleine groep ondernemers 1:1 om de allerbeste kwaliteit te kunnen bieden en je persoonlijk, betrokken bij te kunnen staan.

Hoe ziet het traject er praktisch gezien uit?

Het traject bevat betrokken 1-op-1 coaching. Dat houdt in dat je me telefonisch kunt bereiken voor vragen of hersenspinsels, je me stukken kunt sturen waar je graag feedback op ontvangt, en we maandelijkse sessies hebben om echt de diepte in te gaan op jouw vraagstuk en de strategie die we hanteren.

Ook bevat dit traject een live tweedaagse waarbij we de verdieping nog eens extra opzoeken. Deze live tweedaagse is compleet verzorgd met overnachting, ontbijt en diner.

Alle ins- en outs van het traject deel ik met je wanneer we elkaar spreken en ik denk dat dit traject goed bij je past.

Is er een betalingsregeling mogelijk?

Ja. Je kunt kiezen voor maandelijkse termijnen binnen dit traject.